Menü Bezárás

A RÉKA és a TUDATOS TÁRSADALOM TAGJAINAK KÖZÖSSÉGI OLDALA – BELÉPÉS

Korunk nagy kérdése, sikerül-e tömegesen megértenünk, hogy a világ olyan, amilyenek mi vagyunk, amilyenné mi tesszük. Újabb vezéreket, hatalmi rendszereket, háborúkat teremtünk és hagyjuk, hogy félelmeink irányítsanak, félelmeinkkel irányítsanak bennünket. Vagy megtaláljuk az igazi énünket, megtaláljuk az utat egymáshoz?

Mindazon magyar embereknek, akik mentesek a pártoskodástól, akik már értik, hogy nem szembeszállni, hanem építeni kell, akik tenni akarnak magukért, a családjukért, a nemzetükért, akik megértették, hogy saját kultúránk, szellemiségünk, cselekvő képességünk ebben a korban is képes megtartani a magyar nemzetet.

Közösségi oldalaink

Mielőtt csatlakoznál....

tudj meg többet a szerződésről, a szabályokról, a működésünkről.

TOVÁBB AZ OLDALRA.

A Tudatos Társadalom közössége a boldog, együttműködő, szellemi úton járó embert, és a belőle felépülő szeretet alapú társadalmat, mint elérhető világot kívánja megvalósítani.

TOVÁBB AZ OLDALRA.

A földkerekség minden magyar embere hitet tehet Magyar Nemzete mellett, és cselekedhet annak felemelése érdekében.

TOVÁBB AZ OLDALRA.

Jelen szerződéstervezet azzal a céllal készült, hogy a csatlakozó tagokkal  értelmezve, részleteit közösen kimunkálva egy társadalmi szintű változásokat elindító mozgalom fejlődhessen ki, ami képes a RÉKA-TT  alapvetéseiben, küldetésében megfogalmazott célok megvalósítására.

TOVÁBB AZ OLDALRA.

A RÉKA TERV rendezvényeire, vagy csapatába jelentkezők a közvetlen levelezés útján történő kapcsolattartáshoz hozzájáruló személyek (a továbbiakban: az érintettek) személyes adatainak kezelése az alábbiak szerint történik:

TOVÁBB AZ OLDALRA.


Notice: Trying to get property of non-object in /home/ttkozoss/public_html/wp-content/plugins/activity-reactions-for-buddypress/class/class.php on line 1082