Menü Bezárás

A TÖRVÉNY A CSILLAGOKBAN ÉS BENNED VAN, NEM A JOGTÁRBAN!

Tisztelettel és szeretettel az általam ismert legszabadabb magyarnak, Jásdi Kiss Imrének.

Budapest, 2017. október 23.

Dr. Gyarmati Éva

ÍGY GYŐZI LE AZ EMBERISÉG A HÚ, DE FÉLELMETES, RÓZSASZÍN INGES ÉS KISKOSZTÜMÖS SZÉLHÁMOSOK ALKOTTA GLOBÁLIS GAZDASÁGI ÉS POLITIKAI TERRORSZERVEZETET

 

Manapság lassan nem múlik el úgy egy hét Európában, hogy a televízió-csatornák tudósítói ne számolnának be krokodilkönnyeikkel küszködve arról, hogy a megtestesült gonosz, az Iszlám Állam nevű terrorszervezet terroristái már megint ártatlan európai fodrászlányokat és könyvelőket öldököltek valamely európai városban bozótvágókéssel, vagy furgonnal a tömegbe hajtva. Arra azonban érdekes módon nem térnek ki ezek a tudósítók és a nagyon jól informált, a mélyenszántó politikai elemzéseikért sztárgázsival honorált politológusok, akik megmondják nekünk, butuska kis polgároknak, hogy mit kell gondoljunk a világ dolgairól, hogy ugyan mi a lótüdőért lenne a soron következő Mohamed részéről a terrorszervezet számára hasznot hajtó cselekedet az, hogy miután lemészárol néhány teljesen jelentéktelen európai átlagembert, őt szitává lövik a rendőrök, a terrorcselekménye folyamán törvénytisztelő polgárként magánál tartott útlevele alapján elkapják a terroristasejt többi, az európai közvéleményt ellenük hangoló, hasonló merényletekre készülő tagját, majd a megtámadott állam a félévi katonai költségvetését kitevő fegyverarzenál eldurrogtatásával, jogosnak tekintett, szörnyű bosszút áll a terrorszervezeten a Közel-Keleten, végül pedig odatelepednek a megtámadott állam nagyvállalatai, hogy a nemzetközi pénzügyi szervezetek által a szétbombázott országnak nyújtott, kamatostul visszafizetendő hitel terhére „segítsenek” újjáépíteni az országot és kitermelni az ásványkincseit? Nem számolnak be a híradásokban azokról, az egyébként közismert tényekről sem, hogy ezt – a lefejezési és kegyetlenkedési versenyben Szaúd-Arábiához, a Nyugat egyik legfőbb közel-keleti szövetségeséhez képest nyeretlen kétévesnek számító halálbrigádot – bizonyítottan épp a Nyugat fegyverezte fel, képezte ki és vette meg tőlük bagóért az általuk megszállt területen lévő kőolajat, és nem adnak választ azokra a talányokra sem, hogy mi lehet a magyarázat arra, hogy a különböző terroristatámadások áldozatai és az esetek után nyilatkozó hozzátartozóik időnként úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás, illetve miképpen lehetséges az, hogy a világ legmodernebb hadseregei évek óta nem képesek legyőzni néhány begőzölt ex-kecskepásztort. Így azután a fősodratú médiumok narratívájából egy teljesen irracionális montázskép áll össze a terrorizmust illetően, amelynek az üzenete az, hogy a terrorizmus egyenlő az értelmetlen vérengzéssel és a káosszal, ezért örüljünk, hogy mifelénk civilizáció és rend van, és hogy ezért mennyivel jobb nekünk.

A gyászos események kapcsán hetente értekező, jól tájékozott politikusok, politológusok, biztonsági szakértők és médiamunkások továbbá valamilyen rejtélyes okból, a terrorizmus apropóján sohasem beszélnek arról, amiről pedig már a fél világ blogol az interneten, vagyis arról, hogy NEM CSAK FEGYVERES TERRORIZMUS LÉTEZIK, HANEM PÉNZÜGYI, GAZDASÁGI, POLITIKAI, KULTURÁLIS TERRORIZMUS IS, VALAMINT VAN ÁM ÁLLAM- ÉS MÉDIATERRORIZMUS IS. Terrorizálni ugyanis nem csak fegyverrel lehet valakit. SŐT, A FENTIEKBEN EMLÍTETT, ÖSSZEFOGLALÓ NÉVEN GAZDASÁGI TERRORIZMUSNAK NEVEZETT TEVÉKENYSÉG – MIVEL A MŰKÖDÉSÉT NEM JELZIK VÉRPATAKOK, ÉPP ELLENKEZŐLEG, ELKÖVETŐI A CIVILIZÁCIÓ ÁLARCA MÖGÉ REJTŐZVE DOLGOZNAK – A FEGYVERES TERRORIZMUS PUSZTÍTÓ HATÁSÁT SOKMILLIÁRDSZOROSAN FELÜLMÚLVA VIRÁGZIK, ÉS MÁRA MÁR EZ VÁLT A NORMALITÁSSÁ. AZ, A LEGÁLISNAK ÉS NORMÁLISNAK TEKINTETT, TÖBBMILLIÁRD EMBERREL SZEMBEN KIFEJTETT MINDENNAPOS GYAKORLAT UGYANIS, MISZERINT A PÉNZÜGYI ÉS GAZDASÁGI HEGEMÓNIA MEGSZERZÉSÉÉRT ÉS MEGTARTÁSÁÉRT, AZ ÁLLAM ÁLTAL BIZTOSÍTOTT CSALÁRD PÉNZÜGYI, GAZDASÁGI ÉS JOGI ESZKÖZÖKKEL, ELADÓSÍTÁSSAL, A KAMAT- ÉS A PROFITSZIVATTYÚ MŰKÖDTETÉSÉVEL, PÉNZSZŰKE ELŐIDÉZÉSÉVEL, A GAZDASÁGI FEJLŐDÉS AKADÁLYOZÁSÁVAL, MUNKAHELYEK MEGSZÜNTETÉSÉVEL, A BÉRBŐL ÉS FIZETÉSBŐL ÉLŐ POLGÁROK RAFINÁLT MÓDON ELŐIDÉZETT, A MATEMATIKA SZABÁLYAI SZERINT BIZTOSAN BEKÖVETKEZŐ VAGYONVESZTÉSÉVEL, A SZÁNDÉKOS MÉLYSZEGÉNYSÉGBE SÜLLYESZTÉST CÉLZÓ VÉGREHAJTÁSI ELJÁRÁSOKKAL EL LEHET VONNI A LÉTFELTÉTELEKET AZ EMBEREKTŐL, ÖSSZEFOGLALÓ NÉVEN NEM MÁS, MINT CSALÁS ÚTJÁN KIVITELEZETT GAZDASÁGI TERRORIZMUS, AMELY TÖBBMILLIÁRDSZORTA PUSZTÍTÓBB, MINT AZ ISIS NEVŰ CÉG ÁLTAL TERRORISTAKÉNT ALKALMAZOTT AMATŐR RABLÓGYILKOSOK TEVÉKENYSÉGE. NA, AKKOR KIK IS AZ IGAZI TERRORISTÁK?

Ez a tanulmány választ ad erre a kérdésre, valamint arra is, hogy hogyan lehet gyorsan és pofonegyszerűen véget vetni a tisztességesnek, hatalmasnak és félelmetesnek látszani igyekvő, valójában azonban közönséges szélhámosokból és pszichopatákból álló globális gazdasági és politikai terrorszervezet tagjai fékevesztett úri murijának és felelőtlen világrendjének. Mert, ha jobban megnézzük, ez a rendszer rendkívül ingatag lábakon áll: mivel primitív csalásokon és hazugságokon alapszik, csak addig működőképes, amíg az emberek bedőlnek a megtévesztésnek és önként követik a svindlerek és hantások által alkotott szabályokat, így biztosítva a szemfényvesztők számára az arany életet, a maguk számára pedig a nyomort. Ha azonban leleplezzük a rendszer csalárd voltát, és kijelentjük, hogy nem vagyunk hajlandóak tovább játszani az ő átlátszó, csaló játékszabályaik szerint, akkor a gátlástalan átverésen és ámításon kívül csak a koktélozás, a gourmet étkezés, a heroin- és szexparty, a vásárlás, az egzotikus nyaralás és a teniszezés tudományában jártas kókler rendszeruraknak és a becstelen rendszerüknek máris végük, mivel egy hangyányit túlerőben vagyunk velük szemben: MI VAGYUNK UGYANIS A 99%.

Mivel tudom, hogy a potenciális olvasóközönség tagjainak többségét a kultúrterroristák – a nagy népbutító tervnek megfelelően – már sikeresen leszoktatták az olvasásról, és hacsak nem ígér az olvasmány felhőtlen szórakozást, a megmentőkre váró sipákolók nagy része még azt a pár oldalt sem lenne képes végigolvasni, amelytől egy csapásra megszűnne minden problémája és meggazdagodna, illetve amivel valaki arra készül, hogy megváltsa a világot, ennek az írásnak azonban pont ez a célja, ezért kedvcsinálónak készítettem egy tartalomjegyzéket, hátha a többek által szellemesnek ítélt fejezetcímek felkeltik a mesterségesen eltunyított szürkeállományok figyelmét. Az írásmű végén található egy nyilatkozat, amelyben nevén nevezem a gyereket, annak az aláírásához lehet csatlakozni a www.tudatostarsadalom.hu „Józan Paraszt” Természetjogi Szakműhelyében!

 

 

 

TARTALOMJEGYZÉK

 

 1. Ha holnap törvénybe iktatnák, hogy mindenkinek le kell vágnia az egyik kezét akkor is törvénytisztelő polgárként viselkednél?………………………………………………………………………………….4.o.
 2. A demokratikus zsarnokok fékevesztett úri murijának vége…………………………………………………..6.o.
 3. Életünket és vérünket a nemzeti közrosszért! ……………………………………………………………………..8.o.
 4. A közellenség a közszolga álarca mögött……………………………………………………………………………..9.o.
 5. „Csak nem képzeled, hogy a te kezedben van a hatalom attól, hogy egy kis nőcske a vízirevüből hozzád vágott egy rozsdás kardot?” (Monty Python: Gyalog galopp)……………………………………………11.o.
 6. „Szeretlek, Magyarország!”, avagy a magyar állam mint egy képmutató globális terrorszervezet nemzeti mézes-mázos, népirtó leánycége…………………………………………….………………………………………12.o.
 7. A modernkori „demokráciák” a világtörténelem legnagyobb kész átverés show-jai………………….13.o.
 8. A XXI. századi adósrabszolga-tartó társadalom kártyavár-jogrendjének találkozása a ventillátorral …………………………………………………………………………………………………………………………………………………..…15.o.
 9. A „gyűlöletes államadósság” visszafizetésének, az adók és a magánhitelek fizetésének megtagadása hazafias kötelesség…………………………………………………………………………………………17.o.
 10. A jelenkori „demokrácia” egy ócska parasztvakítás…………………………………………………………………18.o.
 11. „Az állam én vagyok!” (XIV. Lajos), avagy egyszemélyes államok és képviselői magánállamok.20.o.
 12. Arra az esetre, ha valakinek eddig nem esett volna le a tantusz: ez a megoldás……………………25.o.

MELLÉKLET: Nyilatkozat egyes gazdasági társaságok és szervezetek terrorszervezetekké nyilvánításáról, valamint a közjót megvalósító társadalmi-gazdasági rend bevezetéséről Magyarországon..…………………………………………………………………………………………………………………………29.o.

 

 

 1. HA HOLNAP TÖRVÉNYBE IKTATNÁK, HOGY MINDENKINEK LE KELL VÁGNIA AZ EGYIK KEZÉT AKKOR IS TÖRVÉNYTISZTELŐ POLGÁRKÉNT VISELKEDNÉL?

Ha holnap, megjelölve a jogszabályokban azok valódi célját is(!), törvénybe iktatnák, a magyar alkotmánybirkák (ez nem elírás, néhányuk a tanárom volt, szóval tudom, miről beszélek) pedig – szokásuk szerint – nem emelnének kifogást az ellen sem, hogy:

– a magyarság kihalása és az általa lakott terület más népek általi birtokba vétele érdekében, ütemezett rendben mindenkinek kötelező öngyilkosságot elkövetnie, vagy

– a magyarság tehetetlenné tétele érdekében mindenkinek le kell vágnia a saját jobb kezét, vagy

– a lakosság elszegényítése érdekében teljesen feleslegesen el kell adósítani az országot és a világon a legmagasabb, 27%-os áfa-kulcsot kell alkalmazni, valamint olyan gazdasági környezetet kell teremteni, amelyik kivándorlásra ösztönöz és akadályozza a felelősségteljes gyermekvállalást, vagy

– kötelező eltitkolni a polgárok elől az ország nemzeti vagyonának összetételét és értékét, az ország vízkészletének egy részét külföldi államoknak kell ajándékozni, az ásványkincsek kitermelésének jogát külföldi cégeknek kell átengedni, és a haszonból a polgárok, noha az őket illetné, nem részesülhetnek, sőt, fizetniük kell a saját vizükért, gázukért és elektromos energiájukért, valamint meg kell akadályozni, hogy a fogyasztók megújuló energiát használjanak, vagy

– az ország holnaptól Németország és az EU olcsó, a létminimumot sem elérő fizetésért dolgoztatott bérrabszolgák tömegei által működtetett összeszerelő-üzeme és felvevőpiaca, vagyis az önálló gazdasági életre képtelenné tett gyarmata, amelyen akadályozni kell a hazai vállalkozási tevékenységet és a hazai termelést, helyettük pedig az idetelepedő külföldi cégeket kell támogatni, vagy

– egy olyan, magánbankok által üzemeltetett, csalásra épülő, piramisjáték-jellegű pénzrendszerben, amelyben soha nincs annyi forgalomban lévő pénz, mint amennyi a követelések összege, mondvacsinált ürügyekkel (pl. devizahitel, forinthitel, adótartozás, közüzemi tartozás, végrehajtási költség) meg kell fosztani az embereket minden vagyonuktól és ki kell lakoltatni őket az otthonukból, hogy nyugat-európaiak és izraeliek, esetleg az előzőleg a kőolajért szétbombázott országokból érkező, szerencsétlen és vallásilag gondosan fanatizált muszlimok költözhessenek a helyükbe, vagy

– repülőgépek segítségével végrehajtott, nehézfémeket tartalmazó vegyi anyagok permetezésével (chemtrail), oltásokban lévő immunrendszer-gyengítő és sokaknál autizmust okozó vegyszerekkel, valamint az egészségügy működésképtelenné tételével a lakosság egy részét ki kell irtani, és akit csak lehet, meg kell betegíteni, majd pedig olyan gyógyszereket kell felírni nekik, amelyeknek a mellékhatásaitól még betegebbek lesznek, vagy

– a nyugdíjkassza jövőbeni költségeinek csökkentése érdekében az élelmiszerekbe tömeges rákmegbetegedést okozó adalékokat kell rakni, majd pedig a rákbetegeket chemoterápiával kell megölni, valamint keringési és szívproblémákat, magas vérnyomást, csontritkulást, érszűkületet, fokozott trombózis- és infarktusveszélyt, anyagcserezavarokat és meddőséget okozó, magas kálium-klorid tartalmú, mérgező konyhasót kell árulni a boltokban, vagy

– mindenkinek hátrafelé kell közlekednie, mert az így ésszerű és biztonságos, valamint

– az ország eladósítása érdekében, csalárd módon létrehozott, visszafizethetetlen államadósság kamatos kamatainak fizetése, valamint a fenti célok megvalósítása és e csodálatos rendszer fenntartása érdekében minden ember köteles a pénze nagy részét adók és illetékek formájában beszolgáltatni, és minden jogszabályt be kell tartani, akkor is, ha az népirtást valósít meg, aki pedig nem hajlandó e szabályoknak megfelelően viselkedni, arra ráküldik a rendőröket, elítéli a bíróság és pénzbüntetéssel sújtják, börtönbe zárják, levágják a kezét vagy kivégzik,

te betartanád ezeket a jogszabályokat?

Jól sejtem, ugye, hogy nem ugornál le a 10. emeletről, nem csapnád le a jobb kezedet egy bárddal, nem autóznál hátramenetben, nem költöznél ki a házadból, nem adnál egy vasat sem egy ilyen rendszer fenntartására, és nem ismernéd el, hogy a törvényhozók, a rendőrök és a bírák eljárása jogszerű, hanem elküldenéd a fenébe azokat, akik ezeket a gyilkos dolgokat kitalálták, illetve végre akarják hajtatni, és azon gondolkodnál, hogy felfegyverzed magad?

De mire hivatkoznál, miért nem vagy hajlandó betartani ezeket, a teljesen szabályos módon meghozott jogszabályokat? Téged arra tanítottak, hogy a törvényhozók által meghozott, írott és kihirdetett jogszabályokat mindenkinek mindig be kell tartani. Vagy lehet, hogy mégsem? LEHET, HOGY MÉGISCSAK VAN EGY OLYAN ÍRATLAN JOG, AMELY SZINTÉN A JOGREND RÉSZE ÉS AZ ÍROTT JOG FELETT ÁLL, csak a közhatalmat gyakorlók szeretnék, ha ez nem jutna eszedbe, és ezért nem beszélnek róla a tv-ben, a Parlamentben, a bíróságon, és a jogi egyetemeken is csak keveset emlegetik?

Jól sejted. Nem csak a katonák tagadhatják meg a parancsot. NEM KELL kötelet fonnod, bárdot élezned, hátrafelé menned és A PÉNZEDDEL MEG A SZABÁLYKÖVETŐ MAGATARTÁSODDAL FENNTARTANOD EGY NÉPIRTÓ VAGY HIBÁS RENDSZERT. TOVÁBBÁ NEM KELL – BETARTVA A „DEMOKRÁCIA” JÁTÉKSZABÁLYAIT – a renitens öncsonkítás-megtagadók helyett a műveletet elvégző rendőrosztag elől az erdőben bujkálva MEGVÁRNOD A KÖVETKEZŐ VÁLASZTÁSOKAT, abban bízva, hogy hátha egy olyan párt nyer, amelyik megígérte, hogy ha hatalomra kerül, majd eltörli a kézlevágós szabályt, bár lehet, hogy ez csak választási kampányfogás a részükről, te pedig nem tehetsz semmit, ha nem tartják be az ígéretüket, hanem a hátralévő életedet egy barlangban töltheted, amin ugyan osztoznod kell egy medvecsaláddal, de még ez is sokkal biztonságosabb, mint visszatérni az emberi társadalomba. És ha már itt tartunk, miért is vagy egy akkora bamba birka, hogy csak egy ilyen horrorisztikus vagy a hátramenetben közlekedést elrendelő, triviálisan ésszerűtlen jogszabály és hatalom ellen lázadnál fel, illetve hogy csak ilyen későn vennéd elő a jobbik eszedet, és kezdenél el gondolkodni azon, hogy miért is tűrted el olyan simán éveken, évtizedeken át a nem ilyen látványosan brutális és neked kevésbé feltűnően kárt okozó, szokásos szemétségeiket? Mivel, gondolom, neked sem az volt a gyermekkori álmod, hogy adósrabszolga és rákbeteg legyél, most a homlokodra csapsz, mert ez jutott eszedbe: „ – Egyáltalán, mit képzelnek magukról ezek az emberek? Bármilyen ésszerűtlen, káros dolgot kitalálhatnak, és mindenkinek haptákba kell vágnia magát, és ész nélkül rohannia kell teljesíteni? Nem azért küldtük oda őket, hogy ilyeneket csináljanak! Ha pedig a kézlevágást illetően kézenfekvő (elnézést, nem tudtam kihagyni a szójátékot), hogy felülbírálhatom őket, akkor miért ne illetne meg ugyanez a jog más, kisebb súlyú esetekben is?” Látom, kezded kapizsgálni a lényeget. NEM VAGY KÖTELES ELTŰRNI, HOGY VELEJÜKIG ROMLOTT, ŐRÜLT VAGY OSTOBA HIVATALNOKOK A TÖRVÉNY NEVÉBEN TÖNKRETEGYÉK AZ ÉLETED, A HAZÁD VAGY A BOLYGÓT, DE MÉG AZT SEM, HOGY KÁRT OKOZZANAK, MERT A KÖZHATALOM-GYAKORLÓK NEM MINDENHATÓAK VAGY TÉVEDHETETLENEK, ÉS MÉG AZ IS ELŐFORDULHAT, HOGY ÖSSZEESKÜDVE AZ IRÁNYÍTOTTAK ELLEN, AZ ÁLLAMOT EGY POLITIKAI ÉS GAZDASÁGI TERRORSZERVEZETKÉNT MŰKÖDTETIK A SAJÁT HASZNUKRA, VAGY ELKÉPZELHETŐ, HOGY ŐK CSAK BÁBOK ÉS EGY KÜLFÖLDI GENGSZTERBANDA ÍRJA EZEKET, AZ ORSZÁGNAK KÁROS JOGSZABÁLYOKAT, ILLETVE ANNAK A LEHETŐSÉGÉT SEM LEHET KIZÁRNI, HOGY GONOSZ KIS FÖLDÖNKÍVÜLI LÉNYEK KÖLTÖZTEK A TESTÜKBE, ÉS ÁTVETTÉK A HATALMAT A FÖLD NEVŰ BOLYGÓN.

 

 1. A DEMOKRATIKUS ZSARNOKOK FÉKEVESZTETT ÚRI MURIJÁJAK VÉGE

 

Mivel egy olyan szabályrendszert, amelynek az lenne a lényege, hogy ha valakik egyszer megszerezték a hatalmat, utána olyan, a következő választásokig vagy akár örökre szóló tébolydát rendezhetnek be, amilyet csak akarnak, mert a szabályrendszerben nincs semmilyen beépített védelmi mechanizmus, elég nehéz lenne értelmes jogrendként eladni a közvéleménynek, ezért még a jogi egyetemeken rendszeresített államelmélet-tankönyvek utolsó fejezeteiben is szerepel az, hogy NEM VAGYUNK KÖTELESEK FELTÉTLENÜL ENGEDELMESKEDNI AZ AKTUÁLIS URASKODÓKNAK. A beépített védelmi mechanizmust a POLGÁRI ENGEDETLENSÉGHEZ VALÓ JOG és az ELLENÁLLÁSI JOG (ius resistendi) jelenti, amely mindenkit megillet az igazságtalan törvényekkel és a degenerált rendszerekkel, valamint kiötlőikkel szemben, akár fegyveres ellenállás formájában is, mert alapelv, hogy AZ ENGEDELMESSÉGI KÖTELESSÉG CSAK AZ IGAZSÁGOS TÖRVÉNYEKKEL, RENDSZEREKKEL ÉS VEZETŐKKEL SZEMBEN ÁLL FENN, és hogy HA NINCSENEK IGAZSÁGOS TÖRVÉNYEK, INTÉZMÉNYEK ÉS VEZETŐK, AKKOR A POLGÁROK LÉTREHOZHATNAK ÉS KIJELÖLHETNEK MAGUKNAK ILYENEKET, AKKOR IS, HA A HATÁLYOS ÍROTT JOGBÓL EZEK A SZABÁLYOK HIÁNYOZNAK. Azt azonban, hogy mégis miből erednek ezek a jogok, a tankönyvszerzők már elmulasztják logikusan elmagyarázni, mert akkor rögtön mehetne a kukába mindaz, amit a tankönyvek előző fejezeteiben az államról és az ún. polgári demokráciáról írtak.

Az, hogy úgy gondolod, hogy az önnön kezed levágását vagy a hátramenetben való közlekedést elrendelő törvények akkor sem minősülnek törvénynek, ha megjelentek a közlönyben, hanem csak egy szadista banda őrültségét vagy rosszindulatát tanúsító okirati bizonyítékok, valamint az, hogy annak ellenére biztos vagy benne, hogy jogod van megtagadni ezeknek a törvényeknek a betartását, hogy a lázasan lapozott jogszabályok között nem találtál semmi ilyesmit, és ha meg vagy róla győződve, hogy a társadalomnak a mazochistákon kívüli része mélyen egyetért veled mindebben, és az ókori athéniakhoz hasonlóan, nagyrabecsülésük jeléül, Zsarnokölők II. címmel szobrot állítanának azoknak, akik jó alaposan lemészárolnák ezeknek a jogszabályoknak a megalkotóit, akkor az vitathatatlanul azt bizonyítja, hogy IGEN, VAN A JOGRENDNEK EGY OLYAN, ÍRATLAN RÉSZE IS, AMELY MAGASABB RENDŰ ANNÁL, MINT AMIT A TÖRVÉNYHOZÓK FIRKÁLGATNAK ÉS AMINEK A HIVATALNOKOK ÉRVÉNYT SZEREZNEK. Ez a jog felülír bármely ésszerűtlen, igazságtalan, káros jogszabályt, határozatot és ítéletet, és ezzel a joggal bármely hatalmaskodó vagy ostoba, kártékony közhatalom-gyakorló, akár erőszak alkalmazásával is, jogszerűen megfosztható a hivatalától, akkor is, ha a hatályos jogszabályok alapján erre nem lenne lehetőség. Te is biztos hallottál történelemórán valami ilyesmiről, amikor a reformációról és a felvilágosodás korszakáról tanultatok, csak elfelejtetted, ennek a jognak a létezésére pedig a felnőtt közvéleményt azért nem emlékeztetik, mert HA ENNEK HÍRE MEGY, AKKOR EGY FUVALLATRA, KÁRTYAVÁRKÉNT ÖSSZEOMLIK A VILÁG ÖSSZES IGAZSÁGTALAN, IRRACIONÁLIS, NEM A KÖZJÓT SZOLGÁLÓ JOGRENDJE (vagyis sacc per kb. minden jogrend), ÉS VÉGET ÉR A HATALOM FÉKEVESZTETT ÉS OSTOBA BIRTOKOSAINAK ÚRI MURIJA SZERTE A VILÁGON. Benne van még a Wikipédiában is, nézd meg! Úgy hívják, hogy TERMÉSZETJOG.

A TERMÉSZETJOG: az emberek közti igazságosság rendje, az örök és változatlan, a helyes és igazságos íratlan jog, a jogrendnek az a része, amely minden ember tudatában józan észként, természetes igazságérzetként és erkölcsként benne rejlik, vagyis az emberi értelem által felismerhető legmagasabb rendű normák, azaz a természetből, vagy Istenből, vagy a józan észből levezethető általános jogelvek összessége, amely – mint a minden emberrel veleszületett jogok és kötelességek összessége – felette áll az írott, tételes, hatályos, ún. pozitív jognak. A jogtudomány a jogrenden belül megkülönbözteti a természetjog és a pozitív jog fogalmát, és pozitív jogon a hatalom birtokosai által alkotott hatályos kodifikált jogot érti. Mivel a természetjog az emberi értelem segítségével felismerhető, érvényességéhez nem kell emberi vagy állami elismerés. Európában és az Amerikai Egyesült Államokban pedig különösen nem képezheti vita tárgyát az érvényesíthetősége, lévén AZ EMBERI ÉRTELMEN ALAPULÓ TERMÉSZETJOG A NYUGATI CIVILIZÁCIÓ MODERN POLGÁRI ÁLLAMAINAK AZ ALAPJA. EURÓPÁBAN UGYANIS A FEUDÁLIS ÉS VALLÁSI S ÖNKÉNNYEL SZEMBENI HARC SORÁN, A FELVILÁGOSODÁS IDEJÉN A TERMÉSZETJOG – MINT A JÓZAN ÉSZRE ÉS AZ IGAZSÁGOSSÁGRA ALAPOZOTT ÍRATLAN SZABÁLYOK ÖSSZESSÉGE – A POLGÁRI ÁLLAM JOGI ALAPJAKÉNT ÁLTALÁNOS ELISMERÉST NYERT. A XX. században leginkább az emberi és polgári jogok kiterjesztésekor hivatkoztak a természetjogra, és néhány szabályát nagy kegyesen írásba is foglalták az emberbaráti hevületükön úrrá lenni nem tudó diplomaták és alkotmányeszkábálók. Mivel azonban a természetjog magasabb rendű normarendszer, mint a pozitív jog, és írásba foglalás nélkül is leront minden, vele ellentétes, írott pozitív jogot, ezért a vele ellentétes pozitív jog nem jog.

A történelem egyik leghíresebb igazságszolgáltatási aktusa is az, amelyben a természetjogot a tételes jog lerontása érdekében alkalmazták. A természetjog pozitív jogot felülíró hatalmának legismertebb megnyilvánulásai a nürnbergi perek voltak, amelyekben a II. világháború – egyébként semmivel sem kisebb bűnöket elkövető – győztes hatalmai által megalakított nemzetközi bíróság ítélkezett a legyőzött Németország vezetői felett, és ítélte őket halálra. Vae victis! A II. világháború után ugyanis a nemzetközi bíróság a természetjogra való hivatkozással ítélte el azokat a német vezetőket, akik a saját államuk jogrendjének tökéletesen megfelelve követtek el szörnyű tetteket, és olyan bűncselekményekért is elítélték őket (pl. háborús bűnök, népirtás vagy kegyetlen orvosi kísérletek), amelyek az elkövetésük idején a nemzetközi jogban és az egyes államok jogrendjeiben még nem is léteztek. Nem is olyan régen pedig azt láthattuk, hogy a magyar jogalkotó írta felül a természetjoggal a pozitív jog legalapvetőbb szabályait, a Fidesz ugyanis a 98%-os különadóról szóló törvénnyel, az ún. “pofátlan” állami végkielégítések évekre visszamenő utólagos megadóztatása érdekében az igazságosság jegyében simán figyelmen kívül hagyta a visszamenőleges hatályú törvényalkotás tilalmának szabályát, valamint még a tulajdonhoz való jogot is.

A TERMÉSZETJOG ALAPTÉZISE: „LEX INIUSTA NON EST LEX.”, VAGYIS AZ IGAZSÁGTALAN TÖRVÉNY NEM TÖRVÉNY. Az igazságtalan (életellenes, ésszerűtlen, nem a közjót szolgáló, káros) törvényt SENKINEK SEM KELL BETARTANIA, sőt, A KÖZJÓ ÉRDEKÉBEN MINDENKINEK KÖTELESSÉGE MEGAKADÁLYOZNI AZ ÉRVÉNYESÜLÉSÉT. Aki pedig ilyen törvényeket alkot vagy ilyen törvényeknek akar érvényt szerezni, az nyilvánvalóan elmebeteg, zsarnok, korrupt vagy ostoba, vagyis ALKALMATLAN A TISZTSÉGE BETÖLTÉSÉRE, és akár erőszakkal is meg lehet akadályozni a további törvénytelen közhatalom-gyakorlását (lásd a zsarnokölés tana a reformáció és a felvilágosodás irodalmában).

 

 1. ÉLETÜNKET ÉS VÉRÜNKET A NEMZETI KÖZROSSZÉRT!

 

Bár a törvényhozók szemmel láthatóan istencsászárnak képzelik magukat, és valószínűleg úgy gondolják, hogy annak sem lenne objektív akadálya, hogy Caligulához hasonlóan ők is kinevezzék állami tisztségviselőnek a kedvenc lovukat, csak okulva a legalább őszinte és fejlett humorérzékű elődjük példájából, rájöttek, hogy ezt az álláspontjukat nem feltétlenül osztja a közvélemény, és annak nagyon csúnya vége lehet, ha ennyire kilóg a lóláb, TÉVESZMÉJÜKKEL ELLENTÉTBEN, MINDAZONÁLTAL ŐK SEM ALKOTHATNAK OLYAN TÖRVÉNYT, AMILYET ÉPP ÚRI KEDVÜK DIKTÁL. AZ IGAZSÁGTALAN TÖRVÉNY UGYANIS AZÉRT NEM TÖRVÉNY, SEM A TERMÉSZETJOG, DE MÉG A POZITÍV JOG ÉRTELMÉBEN SEM(!), MERT A JOGSZABÁLYALKOTÁS DEKLARÁLT ÉRTELME ÉS CÉLJA A KÖZJÓ, ÉS NEM A KÖZROSSZ ELŐMOZDÍTÁSA, A TÖRVÉNYHOZÓK MEGBÍZATÁSA PEDIG SZINTÉN A KÖZJÓ ELŐMOZDÍTÁSÁRA SZOLGÁLÓ JOGSZABÁLYOK MEGALKOTÁSÁRA SZÓL, NEM A FÖLDI POKOL MEGTEREMTÉSÉRE vagy egy drágakövekkel kirakott márvány lóistálló felépíttetésére a kedvenc lovuk számára.

HA EGY JOGSZABÁLY NEM FELEL MEG A VELE SZEMBENI LEGALAPVETŐBB KRITÉRIUMNAK, AZAZ A KÖZJÓ SZOLGÁLATÁNAK, AKKOR AZ NYILVÁNVALÓAN NEM JOGSZABÁLY. Hagyjuk a pátoszt, a közrosszat szolgáló jogszabály ugyanúgy egy hibás termék, mint bármely más emberi alkotás, és a megalkotójával együtt ugyanúgy is kezelendő. Ha például valaki megvesz egy lábszőrtelenítő krémként hirdetett kozmetikai készítményt, de az nem epilál, vagy egyenesen perzsamacskabunda nő tőle a lábára, akkor az a krém biztos nem minősül lábszőrtelenítő krémnek. Bármit is írtak a dobozára, az egy vacak, hibás termék, vagy – a feliratával épp ellenkezőleg – az egyenesen egy szőrnövesztő készítmény, és a vásárló többmilliós kártérítésre meg sérelemdíjra jogosult, továbbá valószínűleg senki sem kárhoztatná a vásárlót, ha az jogos felháborodásában a Mekk Elek-i hozzáértésről tanúbizonyságot tevő gyártót néhányszor jól fejbe kólintaná a retiküljével. Arra pedig jobb nem is gondolni, hogy mit érdemelne a gyártó, ha kiderülne róla, hogy ő nem egy sete-suta, de alapjában véve jószándékú Mekk Elek, hanem szándékosan rakott szőrnövesztőt az epilálószer helyett a dobozba, mert valójában ő a globális piacvezető bolhairtószer-gyártó világcég egyik fizetett ügynöke.

Ahogyan a lábszőrtelenítőt vásárlók sem azért fizetnek, hogy irdatlan perzsamacskabunda nőjön a lábukon, úgy a választók sem azért küldik a parlamentekbe a képviselőket és nem azért fizetik őket, hogy azok azután pokollá tegyék és megrövidítsék a polgárok életét, kiárusítsák és tönkretegyék az országot, lopjanak, csaljanak, hazudjanak, hanem arra kaptak MEGBÍZÁST, vagyis az a feladatuk, hogy OLYAN TÖRVÉNYEKET HOZZANAK, AMELYEK A KÖZJÓT SZOLGÁLJÁK, azaz biztosítják az ország fejlődését, az általános jólét növekedését, valamint a polgárok számára a boldog, emberhez méltó élet éléséhez szükséges feltételeket. A TÖRVÉNYHOZÓK NEM ALKOTHATNAK OLYAN CÉLÚ, TARTALMÚ VAGY HATÁSÚ TÖRVÉNYT, AMILYENHEZ ÉPP KEDVÜK VAN, VAGY AMELYNEK A MEGSZAVAZÁSAKOR A FRAKCIÓVEZETŐ BEKIABÁLJA AZ IGENT GOMBNYOMÁSI UTASÍTÁSKÉNT, ÉS TÖRVÉNYESEN NEM LEHET PÉNZBÍRSÁGGAL SÚJTANI ŐKET, HA NEM A FRAKCIÓFEGYELEMNEK MEGFELELŐEN SZAVAZNAK, mert a megbízásuk arra szól, hogy a közjót szolgáló törvényeket alkossanak, és erre is esküsznek fel. A TÖRVÉNYHOZÓI HATALOM TEHÁT NEM KORLÁTLAN HATALOM. Ahogyan azt dr. Takács Péter, a magyar jogi egyetemeken széles körben az oktatáshoz használt, ÁLLAMELMÉLET c. államtan-tankönyv egyik szerzője „Jog és igazságosság” című tanulmányában sok más jogászhoz hasonlóan, de mindenki másnál tömörebben és közérthetőbben megfogalmazta: „AZ IGAZSÁGOSSÁG JELÖLI KI AZOKAT A HATÁROKAT, AMELYEKET A JOG ALKOTÓJA AZ ÚJ NORMATARTALOM MEGFOGALMAZÁSA SORÁN NEM LÉPHET ÁT.”

Nos, a magyar jogalkotók már rögtön a működésük megkezdésekor, az ún. „rendszervál(tozta)táskor” átlépték az igazságosság vörös vonalát és a jogtudományét is, akkor, amikor – a fene nagy népuralom megvalósítása jegyében „természetesen” saját maguk alkotva meg az önmagukra vonatkozó szabályokat – saját magukat utasíthatatlanná és visszahívhatatlanná tették. Az azonban teljes jogi képtelenség, hogy egy megbízó ne utasíthassa a megbízottját, az meg különösen, hogy a megbízónak ne legyen joga felmondani a megbízási szerződést, ezért ez a szabály is érvénytelen, és nyugodtan vissza lehet hívni a rendszervál(tozta)tók eme lófejű utódait. Nem az a normális, ha egy képviselőt nem lehet utasítani és visszahívni, emlékezzen csak vissza mindenki az irodalomórára kötelezően bemagolt Kölcsey-életrajzra: Kölcsey Ferenc az 1832–36-os országgyűlésen Szatmár megye követe volt az alsóházban, de még az országgyűlés berekesztése előtt visszavonták a követi megbízatását, mert nem volt hajlandó a jobbágykérdésben a megyéje – saját elveivel ellentétes – utasítása szerint szavazni.

 

 1. A KÖZELLENSÉG A KÖZSZOLGA ÁLARCA MÖGÖTT

 

Nyilvánvaló, hogy ha teljesen természetes az, hogy mindenki felülbírálhatja, és senki sem köteles betartani azokat a törvényeket, amelyek az öngyilkosságot, az öncsonkítást, az ország gyarmatosítását, a hajléktalanná válást, a hátrafelé menetelt stb. tennék kötelezővé, mert ezek ésszerűtlen dolgok, és mivel az is vitathatatlan, hogy az ilyen törvényeket alkotók és betartatók szemmel látható elmebetegségük, korruptságuk, idegen hatalom általi befolyásoltságuk, ostobaságuk vagy idült szolgalelkűségük miatt alkalmatlanok arra, hogy közhivatalt töltsenek be, mert valójában ők a társadalomra veszélyes személyek, A NÉP ELLENSÉGEI, és ezért ezeknek az embereknek nemhogy az utasításait nem kell követni, hanem meg kell akadályozni, hogy a hibás jogszabálynak érvényt szerezzenek és ártalmatlanná kell tenni őket, illetve ha velük szemben mindenkit megillet az önvédelem joga, akkor értelemszerűen senki sem köteles betartani azokat a jogszabályokat sem, amelyek ugyan nem járnak ilyen katasztrofális következményekkel, vagy nem ennyire ordító az ésszerűtlen vagy igazságtalan voltuk, de károsak, akkor az a logikus, hogy az ilyen jogszabályok kiötlőivel és betartatóival szemben ugyanúgy kell eljárni, mint az előbb felsorolt esetekben, természetesen a társadalomra veszélyességük fokának figyelembe vételével, az arányosságot szem előtt tartva.

AHOGYAN UGYANIS A TÖRVÉNYHOZÓI HATALOM SEM KORLÁTLAN, ÚGY A VÉGREHAJTÓ ÉS A BÍRÓI HATALOM SEM AZ, HISZEN A VÉGREHAJTÁSBAN ÉS A BÍRÓSÁGOKON DOLGOZÓKNAK IS AZ A FELADATUK, HOGY A KÖZJÓT JUTTASSÁK ÉRVÉNYRE, ÉS ŐKET SEM AZÉRT ALKALMAZZÁK ÉS FIZETIK A POLGÁROK, HOGY ÖNÁLLÓ GONDOLKODÁSRA KÉPTELEN, SZOLGALELKŰ BIOROBOTOKKÉNT ALKALMAZVA A KÁROS JOGSZABÁLYOKAT, HALÁLRA VEGZÁLVA MINDENKIT, ŐK IS KIVEGYÉK A RÉSZÜKET A KÖZROSSZ MEGTEREMTÉSÉBŐL. A KÖZROSSZ BEKÖVETKEZÉSÉÉRT AZ EZEKEN A TERÜLETEKEN DOLGOZÓ, KISEBB BEOSZTÁSBAN ÜGYKÖDVE KÖZHATALMAT GYAKORLÓ EMBEREK IS FELELŐSEK ÉS FELELŐSSÉGRE VONHATÓAK. AZOK, A JOGSZABÁLYOKBAN ÉS HIVATALIESKÜ-SZÖVEGEKBEN TALÁLHATÓ GENERÁLKLAUZULÁK UGYANIS, MISZERINT A KÖZSZOLGÁLATI JOGVISZONYOKBAN A NEMZET ÉRDEKÉNEK ÉS A KÖZ SZOLGÁLATA ELSŐDLEGESSÉGÉNEK A SZEM ELŐTT TARTÁSÁVAL KELL ELJÁRNI, VALAMINT HOGY A BÍRÁKAT A HIVATÁSUK GYAKORLÁSA SORÁN AZ IGAZSÁGOSSÁG ÉS A MÉLTÁNYOSSÁG KELL VEZÉRELJE, LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTANAK A VÉGREHAJTÓ ÉS A BÍRÓI HATALOM GYAKORLÓINAK IS ARRA, HOGY AZ IGAZSÁGTALAN TÖRVÉNYEKET NE ALKALMAZÁK, CSAK ÉPPEN ŐK, FÉLTVE AZ ÁLLÁSUKAT ÉS A HIVATALI ELŐMENETELÜKET, ELŐSZERETETTEL MEGFELEDKEZNEK EZEKRŐL A JOGSZABÁLYI RENDELKEZÉSEKRŐL ÉS A MAGYAR NEMZET SZOLGÁLATÁRA TETT HIVATALI ESKÜJÜKRŐL. A „PARANCSRA TETTEM” MINT VÉDEKEZÉSI STRATÉGIA AZONBAN MÁR NÜRNBERGBEN SEM JÖTT BE, AZÓTA KÖZTUDOTTAN ÉRVÉNYTELEN AZ ERRE VALÓ HIVATKOZÁS.

A történelem folyamán az idegen megszállások és a diktatúrák, az ésszerűtlen rendszerek hosszú ideig való fennmaradása és az újabbak menetrendszerinti kialakulása sokkal inkább volt „köszönhető” a közhivatalokat betöltők azon, betegesen szolgalelkű, rosszul fizetett, elvtelen hadának, akik ráadásul mindig tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy egy elnyomó hatalmat szolgálnak, és akik otthon még gyakran rendszerkritikát is megfogalmaznak, semmint néhány idegen katonának, egy külföldi gazdasági érdekcsoportnak vagy egy zsebdiktátornak és barátainak. Mivel az idegen katonák, egy külföldi gazdasági érdekcsoport vagy a zsebdiktátorok és barátaik szűk köre nemigen tudna terrorizálni és/vagy tönkretenni egy egész országot, ezért magától értetődő, hogy egy újabb zsarnokság kiépülési esélyének minimalizálása érdekében. A polgároknak felelősségre kell vonniuk és örökre el kell tiltaniuk a közhatalom-gyakorlástól azokat a csinovnyikokat is, akik úgy gondolták, hogy mivel úgysem képesek valami értelmes alkotó munkával eltartani magukat, nekik az lesz az életstratégiájuk, hogy ők majd agyonegzecírozzák a köznépet, azok meg cserébe jól eltartatják őket, és mivel fő a nyugdíjas állás, a végrehajtó és a bírói hatalom gyakorlóiként tisztségüket – a rájuk vonatkozó jogszabályokkal és esküjükkel ellentétben – nem a nemzet javára, hanem idegen hatalmak vagy egy szűk hazai kisebbség javára gyakorolták.

Sőt, bizonyos körülmények között még az egyébként értelmes és igazságos szabály sem tartandó be, és akár indokoltan és büntetlenül erőszakot is lehet alkalmazni azzal az ostoba emberrel szemben, aki nem látja be, hogy a szabály alkalmazása az adott szituációban káros lenne. Ezt az esetet illusztrálja például az, a katasztrófafilmekben gyakran látható cselekményelem, amikor is a vészhelyzet elhárítására képesítéssel vagy felhatalmazással nem, csak a megfelelő tudással rendelkező főhőst egy, a szabályok betartásához mereven ragaszkodó hivatalnok próbálja akadályozni a mentő művelet végrehajtásában, és amely idiótát – mivel az nem hajlandó hallgatni az értelmes szóra – a türelmét vesztő főhős a józan ész nevében úgy állít meg, hogy egy jól irányzott ütéssel lecsapja, mint a taxiórát.

Ahhoz, hogy egy jogszabályt ne kelljen betartani, nem kell a társadalom többségének tisztában lennie a jogszabály ésszerűtlen voltával, és – mivel a természetjog azért természetjog, mert az érvényesüléséhez nem kell semmilyen állami vagy emberi elismerés – ezért nem kell semmilyen grémiumnak elismernie annak ésszerűtlen voltát, elég, ha egyetlen ember felismeri és bizonyítja annak káros jellegét. Az, akinek tudomása van a jogszabály káros jellegéről, köteles azonnal felhagyni az annak megfelelő magatartás tanúsításával, hiszen természetes, hogy a károkozó tevékenységet azonnal abba kell hagyni. Ha a jogszabály káros voltát felismerő tud egy jobb megoldást, akkor annak alkalmazásához nyomban hozzá is kezdhet, mindenfajta külön felhatalmazás nélkül, hiszen nyilvánvaló, hogy az, aki felismerte a hibát – bár ez időnként nem is olyan nagy kunszt – sokkal értelmesebb és kompetensebb, mint azok, akik a rossz szabályt alkották. Az ésszerűtlen jogszabályt be nem tartó embert nem lehet semmilyen szankcióval sújtani, sőt, jutalmat érdemel, hiszen az ő eljárása az értelmes és hasznos, nem az elvtelenül alkalmazkodó vagy a nem gondolkodó szabálykövetőké.

Az például mindenki számára magától értetődő, hogy annak az orvosnak, aki épp be akar adni egy gyógyszert egy betegének, de valaki a beteg ágya mellett bebizonyítja neki, hogy a beadandó gyógyszer halálos mérget tartalmaz, akkor az orvosnak ilyenkor az a kötelessége, hogy ne tartsa be az előírt kezelési protokollt, és ne adja be a gyógyszert. De akkor az is evidens, hogy ennél kisebb súlyú ügyekben is mindenkinek ennek analógiájára kell eljárnia, mert milyen őrült, rontom-bontomok világa lenne az, amelyben csak az orvosoknak kellene értelmesen cselekedniük, és csak rájuk vonatkozna a „Ne árts! alapelve, nemde? És ha már itt tartunk, nem az lenne inkább az ésszerű, ha nem is a „Ne árts!” lenne a zsinórmérték, hanem a „Tégy jót!”?

 1. „CSAK NEM KÉPZELED, HOGY A TE KEZEDBEN VAN A HATALOM ATTÓL, HOGY EGY KIS NŐCSKE A VÍZIREVŰBŐL HOZZÁD VÁGOTT EGY ROZSDÁS KARDOT?” (Monty Python: Gyalog galopp)

Mivel a „Ne árts!” a minden emberi tevékenységre vonatkozó, legfontosabb és legminimálisabb általános elvárás, ezért EGYETLEN OLYAN, A HATALOM BIRTOKOSAI ÁLTAL ALKOTOTT SZABÁLYRENDSZER SEM MINŐSÜL ÉRTELMES ÉS TISZTESSÉGES JOGRENDNEK, AMELYIK A KÖZJÓ MINÉL AKADÁLYTALANABB ÉRVÉNYESÜLÉSE, A HATALOM TERMÉSZETES KORLÁTJÁNAK MINÉL KÖNNYEBB FELISMERHETŐSÉGE, VALAMINT A KÜLSŐ VAGY BELSŐ KÖZELLENSÉG ELLENI MINÉL HATÉKONYABB VÉDEKEZÉS ÉRDEKÉBEN NEM DEKLARÁLJA ÍRÁSBAN, a jogi hierarchiája csúcsán azt, a természetjognak megfelelő garanciális szabályt, miszerint:

– az igazságtalan törvény nem törvény,

– annak kiötlői és végrehajtói alkalmatlanná váltak a tisztségük további betöltésére, ezért automatikusan beáll a hivatalvesztésük, mihelyt valaki bizonyítja, hogy a működésük kártékony,

– a jogszabály betartását és az annak való érvényszerzést azonnal abba kell hagynia mindenkinek, mihelyt valaki bebizonyítja annak kártékony voltát,

– senki sem kényszeríthető az ilyen jogszabályoknak megfelelő magatartás tanúsítására,

– nem érheti semmilyen hátrány az okkal ellenszegülőt, hanem jutalomban kell részesíteni.

Az ezt a szabályt annak mindenki számára ismertté válása érdekében közérthetően írásba foglalni „elfelejtő”, a jogrend felettük álló részéről, azaz a természetjogról sunyin hallgató, a társadalomra nem veszélyes, büntetlen szabálykövetés-megtagadásra csak a büntetőeljárások keretében a büntetőbírói büntetés-elengedés formájában lehetőséget adó, modern szabályrendszerek is mind CSAK EGY-EGY, AZ ÉRTELMES REND KRITÉRIUMÁNAK MEG NEM FELELŐ, NEMZETKÖZI CSALÓK ÉS HELYI MEGBÍZOTTAIK ÁLTAL ALKOTOTT HELYTELEN PARANCSGYŰJTEMÉNYEK. Ezeknek a szabályrendszereknek a mai kiötlői pont azt a természetjogot akarják elfelejttetni az általuk irányítottakkal, amellyel elődeik megfosztották hatalmuktól az előző önkényeskedő szélhámos-garnitúrát, azaz az „Isten kegyelméből” zsarnokoskodó királyokat és a vízitündérek által egy-egy rozsdás karddal megdobott, sárkányölő vitéz őseikre való hivatkozással lebzselő és élősködő nemességet, és amely joggal teljesen jogszerűen még vérpadra is küldték őket helyenként, és amellyel végrehajtották a feudalizmusból a kapitalizmusba átvezető rendszerváltást. Most pedig a pénz urainak a képviselői azok, akik azt akarják elhitetni, hogy korlátlan a hatalmuk, hogy egy jogszabály attól jogszabály, hogy az előírt eljárásrendnek megfelelően alkották meg, az pedig nem számít, hogy mi a tartalma, a rejtett célja, vagy a hatása, és így próbálják megakadályozni ennek, a kodifikált jog felett álló, magasabb rendű, örök normarendszernek, vagyis a józan észnek és az alapvető erkölcsi értékeknek az érvényesülését.

 

 1. „SZERETLEK, MAGYARORSZÁG!”, AVAGY A MAGYAR ÁLLAM MINT EGY KÉPMUTATÓ GLOBÁLIS TERRORSZERVEZET NEMZETI MÉZES-MÁZOS, NÉPIRTÓ LEÁNYCÉGE

 

Amint az látható, a jelen írás elején első ránézésre őrült, népirtó jogszabályötletekként felsorolt példák nagy része már szinte teljesen meg is valósult Magyarországon, csak a megtévesztés érdekében nem az a jogszabályok címe vagy deklarált célja, mint a felsorolásban, de a tartalmuk vagy a hatásuk igen (pl. öngyilkosságra vagy kivándorlásra késztetés kilátástalan anyagi helyzetbe hozással, gyermekvállalás ellehetetlenítése, az emberi alkotóerő és munkavégzési lehetőség korlátozása, amely felér a félkezűséggel, Magyarország burkolt módon történt gyarmattá alakítása és kiárusítása, a nemzeti vagyon feletti rendelkezés megakadályozása, kilakoltatások, pénz- és adórendszer, chemtrail, rákot okozó élelmiszer-adalékanyagok használatának engedélyezése), és nagyjából már csak a kötelező hátrafelé való közlekedés elrendelése hiányzik a listából. Ha azonban jobban megnézzük a többi jogszabályt, kiderül, hogy azok többsége ugyanolyan ésszerűtlen, mint amilyen a hátramenetben való közlekedést előíró parancs lenne, mert egy csalásra épülő, a nemzeti közjó szempontjából káros, a világ számos országára rákényszerített, a globális tőkét szolgáló uniformizált pénzügyi-gazdasági-politikai rendszer fenntartását szolgálják. Csupán a propaganda-gépezetként működő fősodratú médiumokban sulykolt hazugságok miatt még nem mindenki vette észre a tökéletesen csalárd és teljesen ésszerűtlen voltukat, és az emberek jó része a túlzott szabálykövetésre való idomítás miatt, szitkozódva ugyan és a pokolba kívánva az államapparátus, a pénzügyi szféra és a multinacionális cégek vezetőit, de még megpróbálja betartani ezeket a jogszabályokat. De csak addig, amíg el nem jut hozzájuk az a hír, hogy EZEKNEK A SZERVEZETEKNEK A VEZETŐI KÖZÖNSÉGES CSALÓK, AKIK HADÜZENET NÉLKÜLI HÁBORÚT FOLYTATNAK A NEMZET ELLEN, mert mára már szinte mindenki számára világossá vált, hogy a jogszabályoknak semmi közük a közjóhoz, az évről-évre, menetrendszerűen bejelentett, örökös nadrágszíj-összehúzó megszorító intézkedések pedig semmilyen összefüggésben nem állnak az ország gazdasági teljesítményével, az egyedüli vezérelv bennük az, hogy a törvényhozók – külföldi gazdáik elvárásainak megfelelően – addig fokozzák az elnyomást és a kifosztást, ameddig csak tíz körömmel kapaszkodva a székeikbe, megtehetik azt, vagyis addig, amíg az emberek elhiszik azt a mesét, hogy ez az ő országuk törvényhozása. Az, hogy ma már nemigen lehet egy-egy ügy miatt számottevő résztvevővel demonstrációt szervezni, nem csak annak köszönhető, hogy az emberek elfáradtak, mert minden napra jut valamilyen vérlázító dolog, és fizikai képtelenség minden nap tüntetni menni valamely méltánytalanság vagy korrupciós ügy miatt. E mögött a passzivitás mögött már az a felismerés húzódik meg, hogy semmi értelme apránként javítgatni a rendszert, mivel az egész rohadt, úgy, ahogy van, és hogy egy kormányváltás nem oldana meg semmit, illetve hogy már csak akkor van értelme utcára menni, ha az a mindent elsöprő, totális rendszerváltás érdekében történik. Ők is tudják, mi is tudjuk, hogy nemsokára vége a játéknak, mert már nagyon sokan rájöttek, hogy A MAGYAR ÁLLAM – HASONLÓAN SZINTE AZ ÖSSZES TÖBBI ÁLLAMHOZ – EGY GLOBÁLIS GAZDASÁGI TERRORSZERVEZET IDEGEN ÉRDEKEKET SZOLGÁLÓ, NEMZETELLENES FIÓKKIRENDELTSÉGE, AMELYET ERKÖLCSI HULLÁK IRÁNYÍTANAK, és hogy ha az istenadta nép megindul, senki sem fogja megvédeni sem őket, sem az EU, sem az MNB, sem a Bankszövetség nevű franchise-tagokat.

 

 1. A MODERNKORI „DEMOKRÁCIÁK” A VILÁGTÖRTÉNELEM LEGNAGYOBB KÉSZ ÁTVERÉS SHOW-JAI

 

EZEK A TERRORÁLLAMOK HAZUG MÓDON TETSZELEGNEK A DEMOKRÁCIÁK ÉS AZ ÉRTELMES REND KÉPÉBEN, holott semmi sem áll távolabb tőlük, mint a népuralom és a józan ész. Az ugyanis FOGALMILAG KIZÁRT, HOGY DEMOKRÁCIA LEGYEN EGY OLYAN POLITIKAI BERENDEZKEDÉS, AMELYBEN VAGY AZ A HELYZET, HOGYEGYÁLTALÁN AZ ÁLLAM LÉTREHOZÁSÁRÓL, ILLETVE ANNAK ALKOTMÁNYÁRÓL, VAGYIS ARRÓL A TÁRSADALMI-GAZDASÁGI RENDSZERRŐL, AMELYBEN ÉLNI KÉNYTELEN, MÉG SOHASEM SZAVAZOTT A NÉP, ÉS A JELEN KERETEK KÖZÖTT NINCS IS LEHETŐSÉGE DÖNTENI RÓLA, VAGY HA VALAMELY ELŐZŐ NEMZEDÉK SZAVAZOTT IS RÓLA, AZT NEM A MEGFELELŐ INFORMÁCIÓK BIRTOKÁBAN TETTE, MERT A SOK HAZUGSÁG MIATT FOGALMA SEM VOLT ARRÓL, HOGY MIK A RENDSZER VALÓDI JELLEMZŐI. ÉS EGYÁLTALÁN, MIÉRT IS KÖTNE MINKET AZ ÜK-ÜKAPÁINK ÁLTAL PÁRSZÁZ ÉVVEL EZELŐTT, EGY GYÖKERESEN MÁS TÁRSADALMI, GAZDASÁGI ÉS TECHNIKAI LEHETŐSÉGEK KÖZEPETTE MEGHOZOTT DÖNTÉS? Bár – látva azt az általános elhülyülést, amelynek egyik eklatáns példája, hogy az emberek azt hiszik, hogy az a fejlődés jele, ha nemlétező figurákat kergetnek a mobiltelefonjukkal a városban rohangászva – lehet, hogy mégiscsak jobban járnánk vele.

Az ókori görögök valószínűleg fetrengenének a röhögéstől, ha megtudnák, hogy a magukat a szellemi örököseiknek vallók akkora tökfejek, hogy beveszik azt a mesét, miszerint az a népuralom, vagyis a demokrácia, amikor:

– nincs semmilyen népgyűlés vagy nemzetgyűlés, vagyis nincs olyan szervezett fórum, ahol a polgárok maguk véleményt nyilváníthatnak és értelmes vitát folytathatnak közéleti kérdésekről, a politikaformálás a pártok privilégiuma, amelyek megválasztott képviselői pedig azt csinálhatnak, amit csak akarnak, mert utasíthatatlanok, visszahívhatatlanok és elszámoltathatatlanok, valamint senkit sem lehet – megakadályozandó a türanniszt – egy kedélyes cserépszavazás keretében száműzni, hogy a pénze és a befolyása révén ne válthassa valóra egyeduralmi ambícióit,

– a nép a legfontosabb kérdésekben (pénzrendszer, államadósság, alapjövedelem, költségvetés, idegenek betelepítése, külföldi cégek jelenléte az országban, nemzetközi szerződések megkötése, a nemzeti vagyon feletti rendelkezés és az abból való részesedés, infrastrukturális beruházások, háborúban való részvétel stb.) még népszavazás útján sem dönthet,

– annak érdekében, hogy lehetőleg minél kevesebb polgár foglalkozzon még ilyen korlátozott mértékben is a közügyekkel, nem jár napidíj a választásokon és népszavazásokon való részvételért, a szavazáson részt sem vett polgárt pedig megbízás nélkül képviselik, a nevében közhatalmat gyakorolnak, és távolmaradását beleegyezésnek veszik, holott ez ugyanolyan eséllyel – valójában pedig sokkal nagyobb eséllyel – azt is jelentheti, hogy nem ért egyet az egész rendszerrel,

– a polgároknak nincs lehetőségük arra, hogy megfigyeljék a szavazást, vagy ellenőrizzék annak kihirdetett végeredményét, csak a pártoknak, és mivel a szavazás titkos, valamint az analfabétákra jellemző X-elgetéssel történik, ezért a szavazólapok gond nélkül meghamisíthatóak,

– a közpénzből eltartott és a közpénz nagy részét felváltva ellopó pártok és az általuk a közhivatalokba kinevezett tisztviselők úgymond egymást ellenőrzik, nem pedig a közpénzt befizető polgárok őket.

EZ NEM NÉPURALOM, HANEM A SZERENCSÉTLEN FÉLKEGYELMŰEK FELETTI GONDNOKSÁGGAL MEGEGYEZŐ JOGINTÉZMÉNY!

AMI PEDIG AZ ÉRTELMES RENDET ILLETI: a választások színjátékok, amelyekben a nép csak azok között, a média által neki ismerni engedélyezett pártok közül választhat, amelyek „benne vannak a buliban”, és amelyek tagjai mélyen hallgatnak arról, hogy ez nem demokrácia, hanem oligarchia, hogy a hatályos írott jog mellett az íratlan természetjog is a jogrend része, és hogy az állam valójában egy népirtó terrorszervezet, amelynek célja a fehér, ún. keresztény kultúrkörhöz tartozó emberek nyomorba döntése és kiirtása.

Tabutéma továbbá a fősodratú médiában és a választásokon az, hogy már neves pénzügyi és gazdasági kutatóintézetek és pénzügyi szakértők is kongatják a vészharangot, mert a magánbankok által teremtett kamatos hitelpénzre épülő kapitalista pénzügyi rendszer piramisjátéka, az államok szükségtelen eladósításával kreált visszafizethetetlen adósságtömeg és az adórendszer egy olyan hatalmas csalásra és korrupcióra épülő képtelenség, amely mára oda vezetett, hogy A BOLYGÓ NÉPESSÉGE ÁLTAL EDDIG LÉTREHOZOTT VAGYONT, A LEGÉRTÉKESEBB TERMELŐESZKÖZÖKET ÉS AZ ENERGIAFORRÁSOK KIAKNÁZÁSÁNAK JOGÁT SZINTE TELJES EGÉSZÉBEN EGY SZŰK GAZDASÁGI ÉRDEKCSOPORT BITOROLJA, és a jövedelemelosztási szabályok annyira torzak, hogy még a korábban a polgárai számára magas átlagjövedelmet, a létbiztonsághoz szükséges magánvagyont és általánosan magas életszínvonalat biztosító Amerikai Egyesült Államokban is az a helyzet, hogy A KELETKEZŐ JÖVEDELEM 99%-A TÁRSADALOM LEGGAZDAGABB 1 %-ÁHOZ KERÜL, MÍG A NÉPESSÉG 99%-A A MARADÉK 1%-ON OSZTOZIK.

Mélyen hallgatnak arról is, hogy mivel ennek a rendszernek a logikájából szükségszerűen az következik, hogy NEMSOKÁRA A FÖLD NÉPESSÉGÉNEK 99%-A A SZEMÉLYES HASZNÁLATI TÁRGYAIN KÍVÜL NEM FOG SEMMILYEN, LÉTBIZTONSÁGOT NYÚJTÓ MAGÁNTULAJDONNAL (ingatlan, autó, vállalkozás) RENDELKEZNI,hanem – már ha egyáltalán szükség lesz a munkájára – a létfenntartáshoz szükséges, egyre drágább vízért, élelemért, lakhatási lehetőségért, fűtésért egyre többet dolgozó élethossziglani adós- és bérrabszolga lesz, ezért újra kell osztani az emberiség tagjai között a tőlük a leggazdagabb 1% által csalárd módon és erőszakkal elvont vagyont.

Nem hallani a tv-ben és a politikusoktól arról sem, hogy a jogszabályok egyáltalán nem a közjót, hanem az átlagpolgároknak ennek a gátlástalan csalókból álló 1% általi kirablását és elnyomását szolgálják, valamint a környezet tönkretételét és emberi életre alkalmatlanná válását eredményezik, hogy a tudomány és a kultúra is manipulált, a média pedig egy hazugsággyár, vagyis arról, hogy ezekkel a jogszabályokkal egy teljesen őrült, pokoli, a feudalizmusnál is igazságtalanabb rendszert építettek ki.

A FŐSODRATÚ MÉDIUMOKBAN SZEREPELNI ENGEDETT EMBEREK TESTÜLETILEG ÚGY TESZNEK, MINTHA EZ LENNE A LÉTEZŐ VILÁGOK LEGJOBBIKA, ÉS NEM LENNE ALTERNATÍVA. ELJÁTSSZÁK AZT, HOGY NEM TUDNAK ARRÓL, HOGY LÉTEZNEK SZÉP SZÁMMAL OLYAN RÉGI ÉS ÚJ, HELYENKÉNT ÉS KICSIBEN A POLGÁROK ÁLTAL MÁR ÖNÁLLÓAN MŰKÖDTETETT, VALÓBAN ÉRTELMES, A KÖZJÓT SZOLGÁLÓ, IGAZSÁGOS PÉNZÜGYI-GAZDASÁGI-POLITIKAI RENDSZER-MODELLEK, AMELYEK BEVEZETÉSÜK ESETÉN BÉKÉT, BIZTONSÁGOT ÉS FÉNYÉVEKKEL JOBB TÁRSADALMI-GAZDASÁGI BERENDEZKEDÉST EREDMÉNYEZNÉNEK. A HIVATÁSOS POLITIKUSOKNAK AZ A FELADATUK, HOGY ELTITKOLJÁK A KÖZVÉLEMÉNY ELŐL AZT, ÉS NE ENGEDJÉK A NYILVÁNOSSÁG ELŐTT SZÓHOZ JUTNI AZOKAT AZ EMBEREKET, AKIK ELMONDANÁK, HOGY EGY ETIKUS, NEM A KAMATOS HITELPÉNZRE ÉPÜLŐ, ALAPJÖVEDELMET ADÓ PÉNZRENDSZERT ALKALMAZVA, OLCSÓN HOZZÁJUTVA AZ ENERGIÁHOZ ÉS A KÖZÖSSÉGI TULAJDONBAN LÉVŐ GYÁRTÓSOROK, ROBOTOK ÁLTAL ELŐÁLLÍTOTT TERMÉKEKHEZ, VALAMINT MEGISMERVE AZ EDDIG ELTITKOLT TUDOMÁNYOS KUTATÁSOK EREDMÉNYEIT ÉS HASZNOSÍTVA AZ EDDIG GAZDASÁGI HATALOMMAL ÉS ERŐSZAKKAL MEGVALÓSÍTANI, ELTERJESZTENI NEM ENGEDETT TALÁLMÁNYOKAT, SOKKAL KEVESEBBET DOLGOZVA, MINDENKI ELKÉPESZTŐ JÓLÉTBEN ÉS BOLDOGAN, SZINTE PARADICSOMI KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT ÉLHETNE A FÖLDÖN.

 

 1. A XXI. SZÁZADI ADÓSRABSZOLGA-TARTÓ TÁRSADALOM KÁRTYAVÁR-JOGRENDJÉNEK TALÁLKOZÁSA A VENTILLÁTORRAL

 

A törvények sokféleképpen lehetnek igazságtalanok, a különféle igazságtalanságok miatti érvénytelenségi okok szerinti tipizálásnak külön szakirodalma van a jogtudományban (szándék, szerző, forma, tartalom alapján történő csoportosítás). De a leggyakrabban a törvényekről azokban az esetekben mondjuk azt, hogy igazságtalanok, ha a jogalkotó nem a közjó érdekében alkotja meg a kérdéses törvényt, hanem kizárólag egy szűk csoport vagy a saját érdekét mozdítja elő vele, vagy az emberek egy olyan csoportjának juttat valamit a javakból, akiknek ahhoz az osztó igazságosság valamely ésszerű kritériuma alapján nincs joga, vagy az emberek egy olyan csoportjától von el javakat, vagy nem juttat valamit a javakból, akiknek ahhoz az osztó igazságosság valamely ésszerű kritériuma alapján joguk van.

A JOGBÖLCSELETI ÉS ÁLLAMELMÉLETI MŰVEK SZERZŐI ÁLTALÁBAN EGYETÉRTENEK ABBAN, HOGY MIVEL A JOGSZABÁLYALKOTÁS ÉS A TÖRVÉNYHOZÓK DELEGÁLÁSÁNAK ÉRTELME ÉS CÉLJA A KÖZJÓ, ÉS NEM A KÖZROSSZ MEGTEREMTÉSE, EZÉRT VAN EGY OLYAN HATÁR, AMELYEN TÚL AZ IGAZSÁGTALAN JOGSZABÁLYOK NAGY SZÁMA MIATT MÁR A TELJES JOGRENDSZER, VALAMINT AZ ÁLTALA MEGHATÁROZOTT POLITIKAI-TÁRSADALMI-GAZDASÁGI RENDSZER A MAGA EGÉSZÉBEN ÚGY ROSSZ, AHOGY VAN ÉS A FENNMARADÁSA KÁROS, SŐT, EGYES JOGSZABÁLYOK ÖNMAGUKBAN IS LEHETNEK ANNYIRA KÁROSAK, HOGY AZ EGÉSZ JOGRENDSZERT IGAZSÁGTALANNÁ TEHETIK. ILYENKOR AZ EMBEREK TÖMEGEINEK MEGMENTÉSE, A TÁRSADALOM TÚLÉLÉSE, VAGYIS A KÖZJÓ ÉRDEKÉBEN A HATÁLYOS POZITÍV JOGREND EGÉSZE ALKALMAZÁSÁNAK AZONNALI BESZÜNTETÉSE ÉS AZ ÚJRAALKOTÁSÁIG VAGY AKÁR ÖRÖK IDŐKRE A JÓZAN ÉSZ ÉS A TERMÉSZETES ERKÖLCS ÍRATLAN PARANCSAIBÓL ÁLLÓ TERMÉSZETJOGGAL VALÓ HELYETTESÍTÉSE, ILLETVE AZ IGAZSÁGTALAN REND, VALAMINT A KÁRTÉKONY KÖZHATALOM-GYAKORLÓK AZONNALI LECSERÉLÉSE SZÜKSÉGES, AKÁR A TERMÉSZETJOG ÁLTAL LEGITIMÁLT JOGSZERŰ ERŐSZAK ÚTJÁN IS. MAGYAROROSZÁG ÉS AZ EURÓPAI UNIÓ TAGÁLLAMAINAK, VALAMINT AZ EU, AZ USA, Izrael ÉS AZ ENSZ JOGRENDJEI ÉS JOGALKOTÓI MÁR RÉGES RÉG TÚLMENTEK MINDEN HATÁRON, ÁTLÉPTEK MINDEN VÖRÖS VONALAT.

Valószínűleg ugyanez a helyzet szinte minden más országban is, de – tekintve, hogy a fősodratú médiumok híreit a CIA írja, és annak tükrében, hogy miket hazudoztak össze Irakról, Líbiáról és Szíriáról, már az sem lenne meglepő, ha kiderülne, hogy Észak-Korea valójában a világ legklasszabb helye – inkább tartózkodnék attól, hogy a többi ország és szervezet tekintetében véleményt nyilvánítsak.

Az informatikai forradalomnak köszönhetően létrejött információs társadalmak számára az elmúlt években elérhetővé vált, nyilvánosságra került és e társadalmak tagjainak jelentős része által már megismert, a politikai, pénzügyi és gazdasági vezetők, valamint a fősodratú médiumok által eltitkolt, valós információk és ismeretek megállíthatatlan szökőárként mossák le azt a hazugságmázat, amely az ún. nyugati típusú „demokráciák” és a globalizációt célul kitűző kapitalizmus politikai diktatúrából, cenzúrából, pénzügyi csalásokból, korrupcióból, a tudományos-technikai fejlődés vívmányainak a tömegek számára való elérhetetlenné tételéből, kifosztásból, gyarmatosításból, katonai erőszakból és népirtásból álló TERRORÁLLAMAINAK szerkezetét eltakarta és összetartotta.

A fentiekben felsorolt szerkezeti elemek mindegyike akár külön-külön is indokolja az ún. nyugati típusú „demokráciák” kodifikált jogrendjei alkalmazásának azonnali beszüntetését. Hogy csak egy-két példát említsünk, az a csalás, melynek lényege abban áll, hogy a globális pénzügyi maffia által támogatott oligarcha-állam, ahelyett, hogy élne az államot megillető kamatmentes pénz kibocsátására vonatkozó joggal és ő maga állítaná elő az ország működtetéséhez és fejlesztéséhez szükséges pénzt, inkább – teljesen feleslegesen eladósítva az ország népét – a szándékosan deficitesre tervezett költségvetések hiányának finanszírozása ürügyén hiteleket vesz fel a nemzetközi pénzügyi maffiától, illetve a tőketulajdonosok által megvásárolható állampapírok formájában kamatozó adósleveleket bocsát ki, a hitelek és kölcsönök összegét a hatalmon lévő gengszter-kormány és klientúrája magáncélokra használja fel, majd pedig az általuk felvett kölcsönök visszafizetését az ország népére hárítva, feleslegesen adóztatják a polgárokat annak érdekében, hogy az ÉVRŐL-ÉVRE NÖVEKVŐ, VISSZAFIZETHETETLEN ÁLLAMADÓSSÁG teljesen feleslegesen fizetett kamata és kamatos kamata formájában ők maguk szivattyúzzák ki az országból a pénzt külföldre és csoportosítják azt át a mindenféle értékteremtő munka nélkül megszerezhető kamatjövedelem formájában a dolgozóktól a nem-dolgozókhoz, a szegényektől a gazdagokhoz, nos, ez a csalárd eljárás már oly mértékben eltorzította a tulajdonviszonyokat, hogy ez már önmagában is indokolja a hatályos pozitív jogrend alkalmazásának beszüntetését, a tulajdonviszonyokba való azonnali beavatkozást és a vagyon újraosztását még a szerencsésebbnek mondható, ún. fejlett országokban is. Az igazságtalan cserearányok biztosítása érdekében a nemzetközi pénzügyi terrorszervezetek által elképesztően alulértékelt nemzeti valutájú, ún. közepesen fejlett országokban, valamint a fejlődésben mesterségesen még jobban visszavetett, ún. fejlődő országokban pedig különösen.

DE UGYANÍGY, MÁR ÖNMAGÁBAN IS INDOKOLTTÁ TESZI A HATÁLYOS JOGREND ALKALMAZÁSÁNAK A BESZÜNTETÉSÉT AZ, A JOGREND EGYIK SAROKKÖVÉNEK SZÁMÍTÓ ÉS SZINTE MINDEN SZERZŐDÉSBEN MEGJELENŐ, TELJESEN ŐRÜLT SZABÁLY, MISZERINT A PÉNZKÖVETELÉSEK UTÁN KAMAT, KÉSEDELMI KAMAT, KAMATOS KAMAT VAGY MINDENFÉLE EGYÉB JÁRULÉK IS FELSZÁMÍTHATÓ. A TÉBOLYULT BANKI, ADÓHATÓSÁGI ÉS EGYÉB KÖNYVELŐK UGYANIS FÜRGE UJJACSKÁIKKAL, ÉSZ NÉLKÜL, ÚGY SZÁMOLGATJÁK KI A CSILLAGÁSZATI VÉGÖSSZEGŰ KÖVETELÉSEKET, HOGY EGY PILLANATRA SEM ÁLLNAK MEG ELGONDOLKOZNI AZON, HOGY HOGYAN KELETKEZIK A PÉNZ, ÉS HOGY LÉTEZIK-E EGYÁLTALÁN ANNYI PÉNZ A VILÁGON, MINT AMENNYIT ŐK KÖVETELNEK. EGY OLYAN PÉNZRENDSZERBEN AZONBAN, AMELYBEN MINDEN PÉNZ MÁR ELEVE ADÓSSÁGKÉNT KELETKEZIK, TEHÁT TÖBBET KELL MAJD VISSZAADNI ANNAK A RÉSZÉRE, AKI CSINÁLTA, ANNÁL, MINT AMENNYIT ELŐÁLLÍTOTT, VAGYIS A PÉNZ OLY MÓDON JÖN LÉTRE, HOGY AZT A MAGÁNBANKOK A HITELEZÉSKOR ÁLLÍTJÁK ELŐ, AKKOR, AMIKOR MEGTEREMTIK A FOLYÓSÍTANDÓ ÉS VISSZAFIZETENDŐ TŐKE ÖSSZEGÉT, A KAMAT, A KÉSEDELMI KAMAT, AZ EGYÉB JÁRULÉKOK ÉS A VÉGREHAJTÁSI KÖLTSÉGEK ÖSSZEGÉT AZONBAN NEM TEREMTIK MEG, HANEM EZEK AZ ÖSSZEGEK EGÉSZ EGYSZERŰEN HIÁNYOZNAK A PÉNZRENDSZERBŐL, EZÉRT AHHOZ, HOGY MINDENKI MEG TUDJA FIZETNI, AMIT KÖVETELNEK TŐLE, AZ KELLENE, HOGY ÉVRŐL-ÉVRE EGYRE TÖBBEN VAGY EGYRE TÖBB HITELT VEGYENEK FEL, AMI NYILVÁNVALÓ MATEMATIKAI ÉS FIZIKAI KÉPTELENSÉG, VAGYIS A KAMAT PIRAMISJÁTÉK-PÉNZRENDSZERT ÉS ÖSSZESSÉGÜKBEN LEHETETLEN SZOLGÁLTATÁSRA IRÁNYULÓ SZERZŐDÉSEKET EREDMÉNYEZ. TEHÁT TELJESEN ÉRTELMETLEN CSILLIÁRDOKAT KÖVETELNI AKKOR, AMIKOR EZEK A CSILLIÁRDOK EGÉSZ EGYSZERŰEN NEM LÉTEZNEK. KÜLÖNÖSEN SÁTÁNIVÁ PEDIG AZ TESZI EZT A RENDSZERT, HOGY A SZERENCSÉTLEN TARTOZÓKNAK RÁADÁSUL SEMMILYEN BEFOLYÁSUK NINCS ARRA, HOGY MENNYI PÉNZ VAN EGY ORSZÁGBAN ÉS A VILÁGBAN, MIVEL AZT A GLOBÁLIS GAZDASÁGI TERRORSZERVEZET RÉSZEIT KÉPEZŐ BANKOK HATÁROZZÁK MEG ÉS ÁLLÍTJÁK ELŐ.

Nem véletlenül van AZ AMERIKAI DOLLÁRON AZ A BIZARR PIRAMISÁBRA, az ugyanis tökéletesen leírja ennek a rendszernek a lényegét, és ez ENNEK A CSALÁSRA ÉPÜLŐ, TŐKÉS, AZAZ KAPITALISTA RENDSZERNEK A JELKÉPE. Akik ezt a rendszert irányítják, valószínűleg sokáig fuldokoltak a röhögéstől, hogy még az arcukba is nyomhatják a tökkelütött adósrabszolgáknak, hogy mi a dörgés, de azok olyan ostobák, hogy akkor sem veszik észre, hogy kőkeményen át vannak verve, ha a valóság kiszúrja a szemüket. Mivel azonban ezeknek az ismereteknek már a Föld lakosságának a tekintélyes hányada a birtokában van, ezért valószínűleg mostanság már nem olyan vidám az élet a piramis csúcsán.

 

 1. AZ ÚN. „GYŰLÖLETES ÁLLAMADÓSSÁG” VISSZAFIZETÉSÉNEK, AZ ADÓK ÉS A MAGÁNHITELEK FIZETÉSÉNEK MEGTAGADÁSA HAZAFIAS KÖTELESSÉG

 

A NEMZETKÖZI JOGBAN A NÉPRE RÁERŐSZAKOLT, ÚN. „GYŰLÖLETES ADÓSSÁGNAK” (OBIDIOUS DEBT-NEK) NEVEZETT, A NÉP MEGKÉRDEZÉSE NÉLKÜL FELVETT ÉS FELHASZNÁLT, ÁLTALÁBAN MAGÁNCÉLOKRA FORDÍTOTT, A NEMZETKÖZI JOGBAN VISSZA NEM FIZETENDŐNEK MINŐSÜLŐ ADÓSSÁGTÖMEGGEL VÉGREHAJTOTT TOVÁBBI KIFOSZTÁS MEGÁLLÍTÁSA CSAK ÚGY LEHETSÉGES, HA A CSALÁRD MÓDON ELADÓSÍTOTT ORSZÁGOK NÉPEI MEGTAGADJÁK AZ ADÓFIZETÉST. MIVEL EBBEN A HELYZETBEN, AKI TÖRVÉNYTISZTELŐ POLGÁRKÉNT ADÓZIK, AZ A PÉNZBEHAJTÓKKÉNT MŰKÖDŐ ADÓHIVATALOKON KERESZTÜL A NEMZETKÖZI PÉNZÜGYI TERRORSZERVEZETEKET ÉS A HELYI MEGBÍZOTTJAIKKÉNT FUNKCIONÁLÓ RABLÓ-KORMÁNYOKAT, VAGYIS A NEMZETE KÜLSŐ ÉS BELSŐ ELLENSÉGEIT TÁMOGATJA, EZÉRT AZ ÁLTALÁNOS ÉS AZONNALI ADÓFIZETÉS-MEGTAGADÁS EGYENESEN HAZAFIAS KÖTELESSÉG, A NÉPEK TÚLÉLÉSÉNEK ESZKÖZE.

TEKINTETTEL TOVÁBBÁ ARRA, HOGY A CSAK A TŐKEÖSSZEGET MEGTEREMTŐ, DE A VISSZAFIZETENDŐ KAMAT ÖSSZEGÉNEK HIÁNYA MIATT PIRAMISJÁTÉK-JELLEGŰ, A SZINTÉN GAZDASÁGI TERRORSZERVEZETEKKÉNT MŰKÖDŐ KERESKEDELMI BANKOK ÁLTAL ELŐÁLLÍTOTT KAMATOS HITELPÉNZRE ÉPÜLŐ CSALÁRD MAGÁNPÉNZRENDSZER MATEMATIKAI KÉPTELENSÉGE MIATT BÁRMELY PILLANATBAN BEKÖVETKEZHET A TOTÁLIS VAGYON- ÉS JÖVEDELEM-KONCENTRÁCIÓ MEGVALÓSULÁSA A VILÁGBAN, VALAMINT A TELJESEN ELADÓSODOTT ORSZÁGOK ÉS TÁRSADALMAK ÖSSZEOMLÁSA, AZ E MIATTI MÉG NAGYOBB MIGRÁCIÓS HULLÁM ÉS A FIZIKAILAG VISSZAFIZETHETETLEN ADÓSSÁGHALOM MIATTI TÖMEGES VÉGREHAJTÁSI ELJÁRÁSOK KÖVETKEZTÉBEN ELŐÁLLÓ HUMANITÁRIUS KATASZTRÓFÁK ELKERÜLÉSE ÉRDEKÉBEN EZÉRT A KERESKEDELMI BANKOK FELÉ FENNÁLLÓ FIZETÉSI KÖTELEZETTSÉGEK TELJESÍTÉSÉNEK AZONNALI ÉS ÁLTALÁNOS BESZÜNTETÉSE IS A Z EMBEREK HAZAFIAS KÖTELEZETTSÉGE.

A FENTIEKBEN ISMERTETETT GLOBÁLIS GAZDASÁGI TERROR ÉS A TELJESEN TORZ TULAJDON- ÉS JÖVEDELEMVISZONYOK MEGSZÜNTETÉSE ÉRDEKÉBEN A VILÁG SZINTE MINDEN ORSZÁGÁBAN SZÜKSÉGESSÉ VÁLT A HATÁLYOS POZITÍV JOGREND ALKALMAZÁSÁNAK AZONNALI BESZÜNTETÉSE, VALAMINT A KORRUPT ÉS KÖZVESZÉLYES KÖZHATALOM-GYAKORLÓK ÉS PÉNZÜGYI-GAZDASÁGI VEZETŐK AZONNALI LECSERÉLÉSE AZOKRA AZ EMBEREKRE, AKIK TISZTÁBAN VANNAK AZZAL, HOGY MI FOLYIK VALÓJÁBAN A VILÁGBAN, ÉS AKIK TUDJÁK, HOGY MIT KELL TENNI MINDEZEK ELLEN, ILLETVE AZ ÁLTALÁNOS JÓLÉT MEGTEREMTÉSE ÉRDEKÉBEN.

 

 1. A „DEMOKRÁCIA” MINT MODERN PARASZTVAKÍTÁS

 

A JELENLEGI „DEMOKRÁCIÁKRA” IDŐNKÉNT AZT MONDJÁK, HOGY A TÖBBSÉG ZSARNOKSÁGA A KISEBBSÉG FELETT. EZ AZONBAN NEM IGAZ, MERT A DEMOKRÁCIA A JELENLEGI FORMÁJÁBAN AZ A TÁRSADALMI BERENDEZKEDÉS, AMELYBEN A FÉLREVEZETETT TÖBBSÉG NEVÉBEN KORMÁNYZÓ GÁTLÁSTALAN CSALÓK ÉS ELMEBETEGEK KISEBBSÉGE TERRORIZÁLJA A GONDOLKODÓ, TISZTESSÉGES KISEBBSÉGET ÉS A FÉLREVEZETETT, NEM GONDOLKODÓ, TISZTESSÉGES TÖBBSÉGET.

AZONBAN MÉG EGY TÖMEGTÁJÉKOZTATÁSI CENZÚRA NÉLKÜL MŰKÖDŐ VALÓDI DEMOKRÁCIÁBAN SEM LENNE SEMMILYEN BIZTOSÍTÉK ARRA, HOGY A DEMOKRATIKUS TÖBBSÉG IGAZSÁGOS JOGOT ALKOT, MERT SOHA NINCS ARRA SEMMILYEN GARANCIA, HOGY A TÖBBSÉG NEM FOG TÉVEDNI VAGY NEM FOG KOLLEKTÍVE MEGŐRÜLNI VAGY NEM LESZ CSAK ÚGY SZIMPLÁN BUTA, MINT A TÖK. MIVEL A STATISZTIKAI ADATOK AZT MUTATJÁK, HOGY NEM A LEGINTELLIGENSEBB EMBEREK TESZIK KI A TÁRSADALMAK TÖBBSÉGÉT, EZÉRT MIND AZ EMBERISÉG, MIND EGY-EGY TÁRSADALOM TÚLÉLÉSE ÉS BOLDOGULÁSA ÉRDEKÉBEN A JÓZAN ÉSZ, VAGYIS A TERMÉSZETJOG PARANCSA AZ, HOGY TERET KELL ENGEDNI AZ INDOKOLT ÉS ÉRTELMES SZABÁLYKÖVETÉS-MEGTAGADÁSNAK, VALAMINT ANNAK, HOGY AKI RÁJÖN, HOGY A TÖBBSÉG VALAMI OLTÁRI NAGY OSTOBASÁGOT CSINÁL, ANNAK LEGYEN LEHETŐSÉGE ARRA, HOGY SZÓLHASSON MINDENKIHEZ, ÉS – AKKOR IS, HA AZT A POZITÍV JOG FIRKÁLGATÓI MÉG NEM KEGYESKEDTEK ÍRÁSBA FOGLALNI – AZ EMBERI SZABADSÁGBÓL ÉS A JÓZAN ÉSZBŐL FAKADÓAN MINDEN EMBER ÉRTELEMSZERŰEN RENDELKEZIK OLYAN JOGI ESZKÖZÖKKEL, AMELYEKKEL EGYRÉSZT A SAJÁT ÖNVÉDELME ÉRDEKÉBEN BÁRMIKOR JOGSZERŰEN SZAKÍTHAT A TÖBBSÉGI TÁRSADALOMMAL, ELKÜLÖNÜLHET ATTÓL, ÉS MÁS KIVÁLÓKKAL EGYÜTT ÚJ KÖZÖSSÉGET HOZHAT LÉTRE, ILLETVE A TÁRSADALOM VAGY AZ EMBERISÉG VÉDELMÉBEN MEGAKADÁLYOZHATJA A TOVÁBBI KOLLEKTÍV ÖNSORSRONTÁST VAGY A KOLLEKTÍV ÖNGYILKOSSÁGOT.

A TERMÉSZETJOG ALAPJÁN TEHÁT MINDEN EMBERNEK VÉTÓJOGA VAN, AMELLYEL A JÓZAN ÉSZ NEVÉBEN MEGVÁLTOZTATHATJA AZ EGÉSZ TÁRSADALOM VAGY AKÁR AZ EGÉSZ EMBERISÉG MAGATARTÁSÁT, ÉS AMELY VÉTÓJOGÁT GYAKOROLVA JOGSZERŰEN ÉS IDEIGLENESEN ÁT IS VEHETI A HATALMAT, HA KÉTSÉGTELEN BIZONYÍTÉKKAL SZOLGÁL ARRA, HOGY A TÁRSADALOM VAGY AZ EMBERISÉG VALAMIT NAGYON ROSSZUL CSINÁL, MERT HA EZ NEM ÍGY LENNE, AKKOR AZ EMBERISÉG NEM LENNE ÉRTELMES FAJ, HISZEN A SAJÁT PUSZTULÁSÁT IDÉZNÉ ELŐ AZZAL, HOGY AZ OSTOBÁK ÉS ŐRÜLTEK DIKTATÚRÁJÁT VALÓSÍTANÁ MEG AZ ÉRTELMESEK ÉS MENTÁLISAN EGÉSZSÉGESEK FELETT.

Az ún. „nyugati típusú demokráciák” teljesen irracionális voltát bizonyítja az, a minden józan megfontolással ellentétes szabály is, hogy míg például egy buszvezetői állás betöltéséhez, sőt, lassan már szinte minden állás betöltéséhez többórás intelligencia- és személyiségteszten kell megfelelni és orvosi alkalmassági vizsgálat is szükséges, addig az államok vezetésének feladatát ellátókkal szemben nincs semmilyen objektív követelményrendszer, és a legfontosabb vezetői pozíciókat ostobák, korruptak vagy akár közveszélyes pszichopaták is betölthetik. Mégis, hogyan lehetséges az, hogy habár evidens, hogy az államok vezető funkcióit betöltőknek értelmeseknek, igazságosaknak, megvesztegethetetleneknek, bátraknak, empatikusaknak és emberszeretőknek kell lenniük, mégsem vizsgálja meg senki, hogy valóban azok-e? Annak, hogy az államok vezető tisztségviselőinek nem kell semmilyen alkalmassági vizsgálatnak alávetniük magukat – a jelenlegi vezetők és a világ mostani helyzetének az ismeretében – nyilvánvalóan az a pofonegyszerű oka, hogy ezeknek az embereknek a nagy része valószínűleg öt másodpercen belül megbukott volna minden ilyen teszten, és kiderült volna róla, hogy tökéletesen alkalmatlan a szóban forgó feladat ellátására.

AZT, HOGY AZ ÁLLAMOK NAGY RÉSZÉNEK VEZETŐ TISZTSÉGVISELŐI ENNEK A GLOBÁLIS TERRORSZERVEZETNEK A HELYI TAGJAI, MI SEM BIZONYÍTJA JOBBAN, MINTHOGY – NOHA EZEKRŐL, A NÉPIRTÓ ÉS ORSZÁGROMBOLÓ HATÁSÚ RENDSZEREKRŐL ÉS INTÉZKEDÉSEKRŐL AZ ALTERNATÍV MÉDIUMOKBAN MÁR SZÁMOS KÖZGAZDÁSZ ÉS TUDÓS IS BESZÁMOLT, RENGETEG CIKK JELENT MEG AZ INTERNETEN EZEKBEN A TÉMÁKBAN, ÉS A POLGÁROK TEKINTÉLYES RÉSZE IS TISZTÁBAN VAN A VALÓS HELYZETTEL, ILLETVE SZÁMOS CSOPORTJUK MÁR MEGSZERVEZTE ÖNMAGÁT: ALTERNATÍV RENDSZEREKET ÜZEMELTETNEK (PL. HELYI PÉNZEK, KALÓZRÁDIÓ- ÉS KALÓZTV-HÁZATOK), PERSZONÁLIS AUTONÓMIÁKAT ALAKÍTANAK SAJÁT KÖZIGAZGATÁSSAL (PL. A VAJDASÁGI MAGYAROK), TERÜLETI AUTONÓMIÁT KÖVETELNEK MAGUKNAK (PL. SZÉKELYFÖLD) ÉS FÜGGETLENEDNI AKARNAK A TERRORÁLLAMOKTÓL (PL. KATALÁN, SKÓT, FLAMAND, TEXASI ELSZAKADÁSI TÖREKVÉSEK) SZERTE A FÖLDÖN – AZ ÁLLAMOK NAGY RÉSZÉNEK VEZETŐ TISZTSÉGVISELŐI MINDERRŐL KÍNOSAN HALLGATNAK. AZ ELLEN SEM EMELIK FEL A SZAVUKAT TOVÁBBÁ, HOGY AZ AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK ÉS A LEGGAZDAGABB NATO-TAGÁLLAMOK – AMELY ÁLLAMOK OLIGARCHÁI A JELEN ÍRÁSBAN ISMERTETETT, A KISAJÁTÍTOTT ÁLLAMI ERŐSZAK-MONOPÓLIUMMAL VÉDETT, CSALÁSRA ÉPÜLŐ RENDSZERNEK A LEGFŐBB HASZONÉLVEZŐI – ÉS AMELY ÁLLAMOK, AZ AL-KAIDA ÉS AZ ISIS NEVŰ SZERVEZETEK FINANSZÍROZÓI, A „DEMOKRÁCIA” TERJESZTÉSE CÍMÉN, FOLYAMATOSAN HÁBORÚZVA, EGYMÁS UTÁN BOMBÁZZÁK VISSZA A KŐKORSZAKBA AZOKAT A FEJLŐDŐ ORSZÁGOKAT, AMELYEK ÁSVÁNYKINCSEIT EL AKARJÁK LOPNI, VAGY AMELYEK NEM HAJLANDÓAK ÖNKÉNT CSATLAKOZNI AZ EMBERISÉGET TÖNKRETEVŐ PÉNZÜGYIMAFFIA-SZERVEZETEKHEZ, VAGY AMELYEK NEM AKARJÁK MEGNYITNI A PIACAIKAT A GLOBÁLIS TŐKE MULTINACIONÁLIS CÉGEI, VAGYIS A GAZDASÁGI TERRORSZERVEZETEK ELŐTT. PEDIG HA KIÁLLNÁNAK AZ EMBEREK ELÉ, ÉS ELMONDANÁK, HOGY VALÓJÁBAN MI FOLYIK A VILÁGBAN, EGYCSAPÁSRA VÉGET ÉRNE EZ A RÉMÁLOM, ÉS EZ A BÖRTÖNBOLYGÓ VISSZAVÁLTOZHATNA AZZÁ, AMI EREDETILEG VOLT: AZ ÉDENKERTTÉ.

 

 1. „AZ ÁLLAM ÉN VAGYOK!” (XIV. LAJOS), AVAGY EGYSZEMÉLYES ÁLLAMOK ÉS KÉPVISELŐI MAGÁNÁLLAMOK

 

XIV. Lajos híres mondását, mint a határtalan nagyképűség megmosolyogtató példáját szokták idézni. De ha jobban belegondolunk, ez az állítás tökéletesen helytálló volt akkoriban, lévén a monarchia szó egyeduralmat, voltaképpen egy egyszemélyes államot jelöl, és ugyanilyen igaz lenne az is, ha az államok vezető tisztségviselői manapság azt mondanák: „Az állam mi vagyunk.” XIV. Lajos és királyelődei ugyanis sohasem kérdezték meg arról a frankok, elzásziak, provanszálok, okcitánok, bretonok, korzikaiak tömegeit, hogy egyáltalán létre akarják-e hozni a francia királyságot, a francia államot, és hogy akarnak-e az alattvalóik és az adófizetőik lenni, hanem merészen kinyilvánították, hogy az ország területe az ő tulajdonuk, majd pedig a brutális zsoldosaikkal vagy a birtokadományokkal és kiváltságokkal megnyert más maffiavezérek fizetési listáján lévő vadállatokkal „nemes” egyszerűséggel lemészároltatták, kiraboltatták, megcsonkíttatták, jó alaposan megverették, megkínoztatták vagy bezáratták azokat, akik nem lelkesedtek ezért az ötletért és eljárásmódért. Ha pedig egy kicsit utánagondolunk a dolgoknak, kiderül, hogy szinte minden mai állam hasonló terror alkalmazásával jött létre, mert a francia királyok kollégáira sem volt jellemző, hogy népszavazást tartottak volna a királyságuk létrehozásának és a feudalizmus bevezetésének a kérdéséről.

Államalapításnak nevezni például azt, hogy valaki, akit a hagyományos törzsi szokásjog alapján meg sem illetett volna a vezéri pozíció, behív a Kárpát-medencébe egy csomó, vadállati módon ordító, páncélos német verőlegényt meg egy rakás, fecske módjára fecsegő, szoknyában járó, ájtatoskodó pasast, majd velük és a hazai cimboráival együtt lekaszabolja és felnégyeli azokat, akik szerint nem a közjót szolgálja, ha valaki az egyeduralma biztosítása érdekében idegen fegyvereseket és vallási agymosókat hív be az országba, a győzelmüket követően pedig felosztják maguk között a közösségi tulajdonban lévő földeket, jobbágysorba taszítják a közszabadokat, adóztatják, dolgoztatják őket, valamint tűzzel-vassal kiirtják a megszállt terület népének vallását, kultúráját és a sumérnál is sokkal régebbi írását, egy hangyányit jogi képtelenségnek tűnik. Ez ugyanis, a tényeket tekintve, nemzetárulás és terror. Az, hogy a mindenkori regnáló magyarországi hatalom ennek a népirtó tettnek a végrehajtóját szentként tiszteli és tisztelteti, illetve minden évben augusztus 20-án a tolvaj és áruló levágott jobb kezét vallási ereklyeként, körmenetben végighurcoltatva a fővárosban, valamint tisztavatással, vadászrepülőgép-bemutatóval, vagyis katonai erődemonstrációval és tűzijátékkal, ízléstelenül megünnepli és cinikusan még meg is ünnepelteti azt az ősbűnt, amelyben fogant azokkal a mindenkori alávetettekkel, akiket azóta sem kérdeztek meg arról, hogy akarnak-e egyáltalán ennek a terrorállamnak a polgárai lenni, vagy hogy milyen társadalmi-gazdasági rendszerben szeretnének élni, mindent elárul ennek a hatalomnak a természetéről. A közjogilag rengeteg okból érvénytelen, a Magyarország Alaptörvénye c. jogszabálynak a hatalmuk korlátait semmibe vevő, maguknak alkotmányozó és államalapító jogkört vindikáló, folyton a zsidó-keresztény kultúrára hivatkozó megalkotói és elfogadói pedig tényleg ugyanazt csinálják, mint szent elődjük és külföldi meg magyar barátai, és kb. ugyanannyi közük van a testvéries vagyonközösségben élő, a szegényeket segítő, jámbor, valódi őskeresztényekhez, mint amennyi a finom lelkületű rablólovagoknak és a maguknak egyházi uradalmakat szerző külföldi papoknak volt.

ÚGY TANULTUK, HOGY AZ ÁLLAM A TÁRSADALMASULÁS FEJLETT FORMÁJA, EGY FÖLDRAJZI TERÜLET LAKÓI KÖZÜGYEINEK INTÉZÉSÉRE RENDELT, A KÖZJÓ ÉRDEKÉBEN ELJÁRÓ, A HATALMAT LEGITIM ÉS FORMALIZÁLT MÓDON GYAKORLÓ, AZ ERŐSZAK ALKALMAZÁSÁNAK LEGITIM MONOPÓLIUMÁVAL RENDELKEZŐ, ÁLLAMI BÜROKRÁCIÁT, TÁRSADALMI SZOLGÁLTATÁSOKAT, BÍRÓSÁGOKAT, RENDŐRSÉGET MŰKÖDTETŐ SZERVEZETRENDSZER, AMELY EGY TERÜLET LAKÓIT POLITIKAILAG SZERVEZI EGYSÉGGÉ.

ÁM HA SORRA VESSZÜK ENNEK A DEFINÍCIÓNAK A FOGALMI ELEMEIT, KIDERÜL, HOGY A MAI ÁLLAMOK NAGY RÉSZE EGYÁLTALÁN NEM FELEL MEG EZEKNEK A KRITÉRIUMOKNAK.

HOGYAN IS LEHETNE BESZÉLNI TÖBBMILLIÓ EMBER POLITIKAI EGYSÉGGÉ VALÓ SZERVEZŐDÉSÉRŐL, AMIKOR

– SEM AZ EGYES MAI ÁLLAMOK ÁLLAMPOLGÁRAINAK NEVEZETT TÖBBMILLIÓ EMBER,

– DE ÁLTALÁBAN MÉG AZ ELŐDEIK SEM NYILVÁNÍTHATTÁK KI AZ ARRA VONATKOZÓ AKARATUKAT, HOGY:

 • EGYÁLTALÁN EGY KÖZÖS POLITIKAI EGYSÉGET AKARNAK-E ALKOTNI EGYMÁSSAL, VAGY
 • EHELYETT TÖBB KISEBB VAGY EGY MÉG NAGYOBB POLITIKAI EGYSÉGBE AKARNAK-E TÖMÖRÜLNI,
 • ILLETVE MÉG ABBAN, A LEGALAPVETŐBB KÉRDÉSBEN SEM DÖNTHETTEK, HOGY AKARNAK-E EGYÁLTALÁN BÁRKIVEL IS BÁRMILYEN SZÖVETSÉGRE LÉPVE, BÁRMILYEN POLITIKAI EGYSÉG TAGJAI LENNI, VAGY KÖSZÖNIK SZÉPEN, DE MAJD ŐK MEGOLDJÁK AZ ÉLETÜKET, HA SZÜKSÉGÜK LESZ VALAMIRE, MAJD EGYEDI SZERZŐDÉSEKET KÖTNEK MÁS MAGÁNSZEMÉLYEKKEL EGY-EGY SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE, ÉS INKÁBB SZÍVESKEDJENEK BÉKÉN HAGYNI ŐKET?

Noha tudjuk, hogy a mai államok egyáltalán nem a közjó, hanem a közrossz megvalósítása érdekében működnek, és vaknak kell lenni ahhoz, hogy valaki ne lássa, hogy a társadalmi szolgáltatási rendszerek összeomlófélben vannak, hogy a törvényhozás és a jogrend, az erőszakszervezetek, a bíróságok, a bürokrácia pedig mind csak az oligarchákat, a globális gazdasági terrorszervezeteket és a saját fennmaradásukat szolgálják, mindezek a kérdések másodlagossá válnak, HA MAGÁT AZ ÁLLAM LÉTREJÖTTÉT ÉS LEGITIMÁCIÓJÁT VESSZÜK GÓRCSŐ ALÁ, MERT AKKOR KIDERÜL AZ, A LEGNAGYOBB ÉS LEGFÉLELMETESEBB TITOK, AMELYRŐL A VÁLASZTÁSOKKAL, A DEMOKRÁCIA-HISZTIVEL ÉS A JOGÁLLAM-BLABLÁVAL MINDENÁRON IGYEKEZNEK A POLITIKAI VEZETŐK AZ EMBEREK FIGYELMÉT ELTERELNI, VAGYIS AZ, HOGY EZEKNEK, AZ ÁLLAMNAK NEVEZETT SZERVEZETEKNEK A LEGTÖBBJE, AMELYEKNEK A NEVÉBEN ŐK MILLIÓKAT TERRORIZÁLNAK ÉS SZIPOLYOZNAK A GAZDÁIK ÉS A SAJÁT JAVUKRA, AZ ÁLLAMOT ALKOTÓ EMBERTÖMEG AKARATNYILVÁNÍTÁSÁNAK HIÁNYA MIATT, VALÓJÁBAN SOHASEM JÖTTEK LÉTRE, ÉS NEM IS LÉTEZNEK.

Az ugyanis elég gyenge jogi hivatkozás, hogy az államok azért jöttek létre jogilag érvényesen, és valaki azért egy adott állam állampolgára, aminek következményeként adóznia kell, be kell tartania a jogszabályokat, háborúba kell mennie az állama leggazdagabb polgárai cégeinek érdekeiért, mert ezer évvel ezelőtt az ősanyja és az ősapja, akiket megfenyegettek, hogy ha nem szolgáltatnak be havonta egy tyúkot és egy véka búzát, vagy ha nem jelennek meg vasárnap a templomban, akkor úgy fejbe vágják őket egy buzogánnyal, hogy szétloccsan az agyuk, nem tudván mást tenni, meghajoltak az erőszak előtt és engedelmeskedtek.

A nagyon civilizált nemzetközi egyezmények és a színes-szagos-szélesvásznú modernkori alkotmányok is fennen hirdetik azt, a legfőbb természetjogi alapelvet, miszerint minden ember szabadnak és a többi emberrel egyenlőnek született, sérthetetlen és elidegeníthetetlen alapvető jogai vannak (pl. élet, szabadság, személyi biztonság). Arról azonban, hogy ebből logikusan mi következik, vagyis arról, hogy ez valójában mit jelent, már mélyen hallgatnak a jogalkotók, illetve ezeknek az alapelveknek tökéletesen ellentmondó részletszabályozást alkotnak szerte a világon.

Abban ugyebár mindenki egyetért, hogy a szabadság fogalma egyenlő a személyes autonómiával, vagyis ez azt jelenti, hogy mindenkinek joga van az önrendelkezéshez. Az is nyilvánvaló, hogy az az állítás, hogy az ember szabad, azt jelenti, hogy senki és semmi nem nyilváníthat egy embert rabszolgának, még önmaga sem saját magát, mert az önrendelkezéshez való jogról nem lehet lemondani sem. Az önrendelkezéshez való jog azt is jelenti, hogy a kifejezett nyilatkozata nélkül, kötelezően senki sem válhat valakinek a házastársává, vagy egy közösségnek, szervezetnek a tagjává. Ha például a Nyugdíjas Pedikűrösök Egyesülete a megkérdezésünk nélkül a tagjává nyilvánítana minket és másnap küldené a tagdíjcsekket, vagy ha a Tesco levélben arra szólítana fel mindnyájunkat, hogy másnap reggel 6-ra húzzunk be dolgozni árufeltöltőként a kutyaeledel-részlegre, akkor – azok kivételével, akik munkaszerződést kötöttek a céggel – vitriolos levelekben tiltakoznánk a hatalmaskodásuk ellen. Általánosságban szólva tehát elmondható, hogy mifelénk, fehér embereknél a szabadság azt jelenti, hogy egy szabad emberre a beleegyezése nélkül – értelemszerűen azt az esetet kivéve, ha valaki még kiskorú vagy beszámíthatatlan vagy veszélyes fertőző beteg vagy másnak kárt okozott, vagy hacsak épp nincs valamiféle vészhelyzet – nem terjesztheti ki senki és semmi a hatalmát. A szabadság fogalmából továbbá – mivel nem létezhet olyan szervezet, amellyel a tagsági jogviszonyt ne lehetne felmondani, sőt még a Szcientológiai Egyházból és a Cosa Nostrából is ki lehet lépni, bár állítólag azoknak, akik ezt tették, később sok kellemetlenségük volt emiatt – értelemszerűen az is következik, hogy egy szabad ember korábbi beleegyezése esetén is később bármikor függetlenítheti magát egy személytől (pl. házastársi válás), közösségtől vagy szervezettől (pl. munkahelyi felmondás), mert máskülönben annak az állításnak, hogy minden ember szabad, nem lenne semmi értelme.

Mielőtt azonban elalélnánk attól a nagy szabadságtól, hogy elválhatunk életünk nagy tévedésétől, és hogy nem terrorizálhat minket a Nyugdíjas Pedikűrösök Egyesülete, valamint hogy nem kötelező egész életünkben kutyaeledeles zsákokat pakolnunk, ha nem akarunk, azért álljunk meg egy pillanatra!

MERT HA MINDENKI SZABADNAK SZÜLETETT, SENKI SEM LEHET RABSZOLGA, MEG HA AZ EMBERI SZABADSÁG SÉRTHETETLEN ÉS ELIDEGENÍTHETETLEN, AKKOR MÉGIS HOGY LEHET AZ, HOGY AZ ÚJSZÜLÖTTEK A SZÜLETÉSÜK PILLANATÁBAN RÖGTÖN VALAMELY ÁLLAM ÁLLAMPOLGÁRÁVÁ VÁLNAK? Ez nem sérti az emberi szabadságot? Na és az, hogy például sok állam állampolgárságáról – így köztük a magyar állampolgárságról – nem lehet csak úgy lemondani, és kizárólag úgy lehet megszabadulni tőle, ha valaki külföldre költözik és felveszi egy másik állam állampolgárságát, véletlenül nem épp az emberi szabadság örökre való elidegenítését jelenti? HA AZ EMBEREK FELETT A BELEEGYEZÉSÜK NÉLKÜL HATALMAT GYAKOROLHATNAK (adóztathatják őket, jogszabályokat tarttathatnak be velük, elvehetik a földjüket, háborúban való részvételre kényszeríthetik őket stb.) OLYAN, MAGUKAT ÁLLAMNAK NEVEZŐ SZERVEZETEK, AMELYEK LEGTÖBBJÉNEK A LÉTREHOZATALÁHOZ SOHASEM JÁRULTAK HOZZÁ, ÉS AMELYEK FENNHATÓSÁGA ALÓL NEM IS SZABADULHATNAK A NEKIK ÁLLÍTÓLAG ALÁVETETTEK, ÉS AMELYEK LEGTÖBBJÉNEK A MŰKÖDÉSÉBE SEMMILYEN BELESZÓLÁSA NINCS A POLGÁROKNAK, ILLETVE AMELYEK KIFEJEZETTEN A POLGÁROK 99%-ÁNAK A KÁRÁRA MŰKÖDNEK, AKKOR AZ AZT JELENTI, HOGY AZ EMBEREK NEM SZABADOK, HANEM FOGVATARTOTT RABSZOLGÁK, AKIKNEK – hogy ne legyenek tisztában a valós státuszukkal, mert sokkal olcsóbb megtévesztéssel kordában tartani az embereket, mint erőszakkal, és ha azt hiszik, hogy szabadok, akkor nem fognak fellázadni – NEM EGY DARAB, ÁLTALUK ISMERT TULAJDONOSUK VAN, HANEM A FÖLDET EGYMÁS KÖZT FELOSZTÓ ÁLLAMOKBÓL ÁLLÓ MAFFIASZÖVETSÉG RABSZOLGÁI. Ezeknek a modernkori rabszolgáknak a részére a gazdáiknak nem is kell lakhatást és élelmet biztosítaniuk, nekik – ókori elődeikkel szemben – ráadásul még el is kell tartaniuk magukat, ezért önként és dalolva, röhejes fizetésért munkát vállalnak a rabszolgatartók gyáraiban, üzleteiben vagy államaiban, a rablóbandák pedig osztoznak a tőlük adó, nyugdíjjárulék, egészségbiztosítás, parkolódíj, kamatos hitel törlesztése és még ezer más jogcímen elrabolt pénzen, valamint a rabszolgatartók megvásároltatják velük a monopolhelyzetet élvező gazdasági terrorszervezetek által a rabszolgák földjeiből ellopott gázt, vizet, kőolajat, és ezek a rabszolgák a munkabérük maradék részét az egyéb, szintén kiváltságokat élvező és ezért piacvezető gazdasági terrorszervezetek által előállított ócskaságokra költhetik.

Azt, hogy ezek a terrorállamok mennyire tartják be a saját maguk által alkotott jogot, jól példázza, hogy noha az ENSZ-egyezmények értelmében minden népnek joga van az önrendelkezéshez, a katalánok pedig az útikönyvek szerint is egy nép, ennek ellenére nem úgy tűnt, mintha szabadon gyakorolhatták volna az önrendelkezési jogukat. Egy olyan alkotmányos szabály pedig, miszerint kiválni egy államból csak azoknak a beleegyezésével lehet, akik hasznot húznak a kiválni szándékozóból, egyértelműen ellentétes az önrendelkezési joggal, hiszen ez pont olyan, mint ahogyan a rabszolgák csak akkor szabadulhattak fel, ha a gazdájuk nagyvonalúan felszabadította őket. A katalán függetlenség kapcsán mind a spanyol állam, mind az EU és annak tagállamai – amelyek, noha az alapértékeik állítólag az emberi méltóság, a szabadság, a demokrácia, az egyenlőség, a jogállamiság és az emberi jogok tisztelete, mégis mélyen hallgattak a népek önrendelkezési jogáról –mindenki számára jól láthatóan kimutatták a foguk fehérjét.

Az Európai Bizottság az EU politikai függetlenséget élvező – azaz senki által meg nem választott – végrehajtó szerve. A világméretű politikai terrorszervezeten belüli, a globalista nagyfőnökök és a második vonalbeli, ún. nemzeti kisfőnökök között jelenleg zajló, a területek és a bevételek feletti osztozkodásról szóló bandaháborúban a „futottak még kategóriás” kisfőnökök és helyi verőlegényeik azzal szokták döngetni a mellüket, hogy őket demokratikusan(!) megválasztották, míg a capo di tutti capikra senki sem szavazott.

Az évezred vicce, hogy az Európa lakosságát épp muzulmánokra lecserélni készülő, az emberek megtévesztésével létrehozott, vagyis egy nemlétező szervezet vezetőivel szemben a szintén megtévesztéssel vagy sehogyan sem létrehozott, nemlétező államok vezetői arra hivatkoznak, hogy őket megválasztották. Ráadásul demokratikusan!

NOS, HA A KÉPVISELŐK A VÁLASZTÁSI KAMPÁNYUKBAN ELMONDTÁK VOLNA, HOGY UGYAN SEMMILYEN AKADÁLYA NEM LENNE ANNAK, HOGY EGY OLYAN RENDSZERBEN ÉLJÜNK, AMELYBEN AZ ÁLLAM BOCSÁTJA KI A PÉNZT, MINDENKI ALAPJÖVEDELMET, INGYEN CSALÁDI HÁZAT, FÖLDET, A VÁLLALKOZÁSÁHOZ INGYEN TŐKÉT KAP, NINCS ÁLLAMADÓSSÁG, SEM KAMAT, SEM ADÓK, MINDENKINEK VAN MUNKÁJA, AKI DOLGOZNI SZERETNE, ÉS MINDENKI OLCSÓN HOZZÁJUT AZ ENERGIÁHOZ, VALAMINT A KÖZÖSSÉGI TULAJDONBAN LÉVŐ GYÁRAK, ROBOTOK ÁLTAL ELŐÁLLÍTOTT TERMÉKEKHEZ, VALAMINT HASZNOSÍTVA AZ EDDIG ELTITKOLT ISMERETEKET ÉS TALÁLMÁNYOKAT, MINDENKI SOKKAL KEVESEBBET DOLGOZVA, KÖZVETLENÜL RÉSZT VÉVE A KÖZÜGYEKBEN, ELKÉPESZTŐ JÓLÉTBEN, BOLDOGAN, EMBERHEZ MÉLTÓ ÉLETET ÉLHET AZ ORSZÁGBAN, DE ŐK MÉGIS INKÁBB EGY ADÓSRABSZOLGA-TARTÓ ÉS BÉRRABSZOLGATARTÓ, TÖMEGES SZEGÉNYSÉGET ÉS MUNKANÉLKÜLISÉGET, A KÖRNYEZET TÖNKRETÉTELÉT, HÁBORÚKAT, VALAMINT AZ EMBEREK LEGNAGYOBB RÉSZE SZÁMÁRA A MINDANNYIUNK ÁLTAL JÓL ISMERT, JELENLEGI, FIZIKAI, SZELLEMI, LELKI NYOMORÚSÁGOT ÉS JOGFOSZTOTTSÁGOT OKOZÓ, A CSALÁSOK MIATT CSAK A TÁRSADALOM LEGGAZDAGABB 1%-ÁNAK KEDVEZŐ, NÉPIRTÓ TERRORRENDSZERT SZERETNÉNEK MŰKÖDTETNI, VAGY HA CENZÚRA HIÁNYÁBAN A TÁRSADALMAK TAGJAI A FŐSODRATÚ MÉDIUMOKBÓL ÉRTESÜLHETTEK VOLNA ARRÓL, HOGY MI FOLYIK VALÓJÁBAN A VILÁGBAN ÉS ARRÓL, HOGY VAN ALTERNATÍVA, AKKOR ÉPELMÉJŰ EMBER NYILVÁN UGYANÚGY NEM SZAVAZOTT VOLNA RÁJUK, MINT AHOGYAN NEM SZAVAZOTT VOLNA A PERIFÉRIAORSZÁGOKAT GYARMATI SORBA TASZÍTÓ, ÉS MOSTMÁR EGYENESEN AZ ÖSSZES EURÓPAI FEHÉR EMBER KIIRTÁSÁT CÉLZÓ ÉS ŐKET MUZULMÁNOKKAL HELYETTESÍTENI IGYEKVŐ, EURÓPAI UNIÓ NEVŰ TERRORSZERVEZETBE VALÓ BELÉPÉSRE SEM.

Emellett az sem tűnik túl életszerűnek, és némiképp megkérdőjelezi a választási eredmények amúgy is legendásan manipulálatlan voltát, hogy a német emberek nagy része annyira ostoba lenne, hogy annak az első számú közellenségnek, az arcátlanul állandóan illuminátus kézjelet mutogató, áruló vénasszonynak a pártjára szavaztak volna a legtöbben, aki Németország iszlám állammá alakításának és Európa elpusztításának az emblematikus figurájává vált.

 

 

 

 

 1. ARRA AZ ESETRE, HA VALAKINEK EDDIG NEM ESETT VOLNA LE A TANTUSZ: EZ A MEGOLDÁS

MIVEL A NEMZETKÖZI SZERVEZETEK, AZ ÁLLAMOK ÉS A LEGNAGYOBB CÉGEK LEGTÖBBJE MIND A LÉTREJÖTTÜK, MIND A MŰKÖDÉSÜK SZEMPONTJÁBÓL IDEGEN ÉRDEKEKET SZOLGÁLÓ TERRORSZERVEZETEKNEK MINŐSÜLNEK, EZÉRT – NEVÉN NEVEZVE A GYEREKET – ANNAK IS KELL NYILVÁNÍTANI ŐKET, ÉS AZ A LOGIKUS ELJÁRÁS, HOGY A NÉPIRTÁST, A JOGFOSZTÁST ÉS A KIFOSZTÁST SZOLGÁLÓ JOGSZABÁLYOK ÉS SZERZŐDÉSEK BETARTÁSÁT MEG KELL TAGADNI, EZEKNEK A SZERVEZETEKNEK A VEZETŐIT ÉS A DOLGOZÓIT PEDIG – ha a valós tények velük való közlése után is tovább folytatják a károkozó tevékenységüket – POLITIKAI, PÉNZÜGYI, GAZDASÁGI TERRORISTÁKNAK VAGY MÉDIATERRORISTÁKNAK KELL NYILVÁNÍTANI, ÉS ENNEK MEGFELELŐEN, FEL KELL LÉPNIÜK VELÜK SZEMBEN AZ EMBEREKNEK A SAJÁT VÉDELMÜK ÉRDEKÉBEN.

Tekintettel arra, hogy például az úgynevezett harmadik utas magyar értelmiségiek – hasonlóan sok más, jó szándékú külföldi és magyar csoporthoz – már 20 éve bizonyítottan és eredménytelenül próbálkoznak azzal, hogy bejussanak a fősodratú médiumokba és feltárják a valóságot, illetve a megoldási javaslataikat a széles nyilvánosság előtt, de a globális terrorszervezet hazai médiaterroristái ezt örökösen megakadályozzák, ezért bojkottot kell hirdetni ellenük, és társadalmi összefogással a polgároknak azokat a közösségi és alternatív médiumokat kell fenntartaniuk és azoknak a műsorait kell terjeszteniük egymás, illetve más nemzetek tagjainak körében, amelyek valós információkat és megoldási lehetőségeket ismertetnek, mert nincs semmi esély arra, hogy a fősodratú médiumok útján informálni lehessen a közvéleményt.

Azt, hogy a Magyarországon működő fősodratú médiumok is a globális gazdasági terrorszervezet részei, az is ékesen bizonyítja, hogy noha a téma részletes, előre való közlésével, meghívtuk őket a 2017.09.18-án a Parlament előtt egy devizahiteles demonstráció keretében tartott, azon előadásomra, amelyen a pénzügyi rendszer makettjének segítségével elmagyaráztam, illetve szemléltettem, hogy:

– a pénzrendszerünk miért egy csalásra épülő piramisjáték,

– miért érvénytelen nem csak minden devizahitel-szerződés, hanem minden forinthitel-szerződés is,

– miért matematikai és fizikai képtelenség a banki követelések összességének a teljesítése,

a fősodratú médiumok egyike sem volt hajlandó eljönni tudósítani erről az eseményről, és beszámolni ezekről, az egész ország sorsát érintő, nemzetbiztonsági jelentőségű kérdésekről sem.

Figyelemmel arra, hogy rengeteg kis párt több évtizednyi hiábavaló próbálkozása bebizonyította, hogy a fősodratú médiumokban való szereplés lehetősége, hatalmas pénzösszegek rendelkezésre állása, főállású kampányolók hada és arányos választási rendszer hiányában képtelenség egy tisztességes szándékú pártnak bejutnia a Parlamentbe, illetve tekintettel arra, hogy a regnáló terrorszervezet bármikor meghamisíthatja a választási eredményeket, ami a levélszavazatok bevezetése óta még könnyebb lett, ezért semmi értelme indulni az országgyűlési választásokon, emellett elég abszurd dolog is részt venni egy terrorszervezet választási színielőadásában.

EBBEN A HELYZETBEN, AMIKOR NINCS ÁLLAM, MERT A MAGÁT ANNAK NEVEZŐ SZERVEZET EGY GLOBÁLIS TERRORSZERVEZET RÉSZEKÉNT, MAGA MŰKÖDIK EGY IDEGEN ÉRDEKEKET SZOLGÁLÓ, NÉPIRTÓ TERRORSZERVEZETKÉNT, A TERRORSZERVEZET JOGRENDJE ÉS ÁLLAMAPPARÁTUSA PEDIG AZ IDEGEN ÉRDEKEK ÉRVÉNYESÍTÉSÉNEK A LEGFŐBB ESZKÖZE, A TERMÉSZETJOG ÉRTELMÉBEN AZ AZ ÉSSZERŰ ELJÁRÁS, HA AZ ORSZÁG LAKÓI ERRE FIGYELMEZTETIK EGYMÁST, VALAMINT AZ ÁLLAMAPPARÁTUS DOLGOZÓIT, NEM ALKALMAZZÁK AZ IDEGEN ÉRDEKEKET SZOLGÁLÓ JOGRENDET, KINYILVÁNÍTJÁK A NEMZETELLENES CÉLOK ÉRDEKÉBEN MŰKÖDŐ BÜROKRÁCIA, IGAZSÁG-SZOLGÁLTATÁS ÉS ERŐSZAKSZERVEZETEK JOGI AKTUSAINAK ÉRVÉNYTELENSÉGÉT (pl. gyermekek beoltásának elrendelése, ügynökakták titkosítása, letelepedési kötvénnyel állampolgárságot szerzők honosítása, a nyugat-európai polgárok itteni ingatlanfelvásárlásai és az országban való letelepedése, adótartozások, banki és közüzemi tartozások miatti végrehajtások, bírósági ítéletek devizahiteles ügyekben, az itt állomásozó EU-bürokraták és idegen NATO-katonák távozásra való felszólítása stb.) ÉS NEM TARTJÁK BE AZ IDEGEN ÉRDEKEKET SZOLGÁLÓ SZERZŐDÉSEKET (pl. a globális pénzügyi és gazdasági terrorszervezetek tagjaival kötött bankhitelszerződések, közüzemi szerződések teljesítése).

Mivel a kormánypártok – noha Magyarország, egyébként már rég végbement gyarmatosításának elkerülése érdekében, eléggé értelmetlennek tűnő békemeneteket szerveztek, évek óta feszült a viszonyuk az EU-val és a NATO-val, korábban rendkívül elítélően nyilatkoztak a nemzetközi pénzügyi szervezetekről és a bankokról, illetve 2014-ben kitiltották a Parlamentből az ország gyarmatosítását jelképező uniós zászlókat is – mégsem hajlandóak lépéseket tenni az ország EU- és NATO-tagságának megszüntetése érdekében, továbbra is fizetik a „gyűlöletes államadósságot”, valamint engedélyezik az ország lakóinak az adórendszeren és a bankrendszeren – különösen a devizahiteleken – keresztül történő kifosztását, a külföldi cégek betelepedését, az autizmust okozó vakcinációt, a chemtrailt és a konyhasóval való mérgezést, nem hajlandóak gyakorolni a pénzkibocsátás jogát, eltörölni az adósságokat, valamint bevezetni az alapjövedelmet, ezért vagy az a helyzet, hogy mindezeket a jelképes gesztusokat csak azért tették, mert az ország lakóinak többsége már pontosan tisztában van a valós folyamatokkal, és ezek a politikusok ilyen szimbolikus, de semmit sem érő aktusokkal igyekeznek megőrizni a népszerűségük romjait, miközben szétosztják maguk és klientúrájuk között az EU-támogatásokat, vagy nincsenek abban a helyzetben, hogy érdemi intézkedéseket hozzanak és a nemzet érdekében álló jogszabályokat fogadjanak el, mert korrupciós ügyeik vagy az Alaptörvény érvénytelensége folytán zsarolják őket a globális terrorszervezet náluk nagyobb hatalommal bíró egységei és tagjai.

Bár néhányan a józan paraszti ész híján levő, fáradhatatlan X-elgetők közül még naivan bíznak abban, hogy a nemzeti cukormáztól csillogó képviselőburkok alatt nem kizárólag idegen ügynökök rejtőznek, ennek az esélyét a 0-ra csökkenti az a tény, hogy hiába küldtem 2017.09.15-én az összes „magyar” parlamenti képviselőnek egy meghívót a fentiekben már említett előadásra, egyikük sem jött el, illetve hiába küldtem el elektronikus levélben 2017.09.22-én egy elég figyelemfelhívó tárgymegjelöléssel és udvarias sorok kíséretében mind a 198 képviselőnek egy tanulmányt és egy rövidített összefoglalót arról, hogy a pénzrendszerünk miért épül csalásra és miért piramisjáték-jellegű, még azok a képviselők sem válaszoltak egy sort sem, akiknek előzőleg szóban röviden elmondtam, hogy mi a helyzet a pénzrendszerrel és az Alaptörvény érvénytelenségével, és nagy bólogatások közepette arra biztattak, hogy küldjek nekik részletes információkat. Valójában azon lepődtem volna meg, ha bármelyikük is válaszolt volna. Az egyöntetű lapításuk felér egy beismerő vallomással.

ILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT A TERMÉSZETJOG, VAGYIS A JÓZAN ÉSZ ÉRTELMÉBEN A NEMZET MEGMENTÉSE ÉRDEKÉBEN AZOKNAK, AKIK TISZTÁBAN VANNAK A VALÓS HELYZETTEL, ÉS AKIKNEK AZ EDDIGI SZELLEMI TELJESÍTMÉNYE, MUNKÁSSÁGA, BÁTOR FELLÉPÉSEI ÉS ERKÖLCSI TARTÁSA BIZONYÍTJA, HOGY TUDJÁK, MI A MEGOLDÁS, VALAMINT A VEZETÉSÜKKEL VÉGET LEHET VETNI AZ IDEGEN ÉRDEKEKET SZOLGÁLÓ TERRORSZERVEZET MAGYARORSZÁGI MŰKÖDÉSÉNEK ÉS MEGVALÓSÍTHATÓ A CIVILIZÁCIÓS UGRÁS, AZ AZ ERKÖLCSI KÖTELESSÉGÜK, HOGY FELÁLLÍTSANAK EGY, VALÓBAN A NEMZET ÉS A KÖZJÓ ÉRDEKÉBEN MŰKÖDŐ IDEIGLENES GRÉMIUMOT (PL. NEMZETI TANÁCSOT VAGY EGYSÉGKORMÁNYT), ÖSSZEHÍVJANAK EGY NEMZETGYŰLÉST, VALAMINT HOGY MEGSZERVEZZÉK A KÖZJÓ ÉRDEKÉBEN MŰKÖDŐ EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÁST, AZ ESKÜDTBÍRÓSÁGOKRA ÉPÜLŐ IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁST, A REND- ÉS HATÁRVÉDELMET, ILLETVE HOGY A NEMZETI VAGYON KEZELÉSÉT ÉS A PÉNZKIBOCSÁTÁS JOGÁNAK GYAKORLÁSÁT A NEMZET SZOLGÁLATÁBA ÁLÍTSÁK.

MIVEL A SZABAD SZERVEZETALAKÍTÁSHOZ ÉS AZ ÉRTÉKKÖZÖSSÉG-VÁLASZTÁSHOZ VALÓ JOG IS AZ EMBERI SZABADSÁG RÉSZE, VALAMINT FIGYELEMMEL ARRA A KÖRÜLMÉNYRE, HOGY AZ ORSZÁGBAN JELEN VAN EGY BELSŐ ELLENSÉG IS, AMELY TÉNY KÜLÖNÖSEN INDOKOLTTÁ TESZI, HOGY MEGVÁLOGASSUK, HOGY KIVEL MŰKÖDÜNK EGYÜTT, EZÉRT A MAGYAR NEMZET TAGJAI, AMENNYIBEN BIZTONSÁGI, GAZDASÁGI, SZAKMAI, SZOCIÁLIS, VALLÁSI, NYELVI VAGY KULTURÁLIS ÉRDEKEIK ÉRVÉNYESÍTÉSE CÉLJÁBÓL SZÜKSÉGESNEK LÁTJÁK, ÉLVE JOGAIKKAL, A TERÜLETI ELVTŐL FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATISÁGOT MEGTEREMTŐ, SZEMÉLYI ELVŰ, AZAZ SZEMÉLYEK SZÖVETSÉGEKÉNT LÉTREJÖVŐ KÖZÖSSÉGEKET ÉS INTÉZMÉNYEKET, VAGYIS PERSZONÁLIS AUTONÓMIÁKAT ALAKÍTHATNAK ÖNIGAZGATÁSUK MEGVALÓSÍTÁSA CÉLJÁBÓL.

A TERMÉSZETJOG ÉRTELMÉBEN PEDIG BIZTOSÍTANI KELL A LEHETŐSÉGET AZOK SZÁMÁRA, AKIK MINDENFAJTA NAGYOBB KÖZÖSSÉGTŐL FÜGGETLENÜL SZERETNÉNEK ÉLNI, HOGY HÁBORÍTÁSMENTESEN, VALÓBAN SZABADON ÉLHESSENEK.

A jog és a józan ész, valamint az erkölcsi rend között elválaszthatatlan kapcsolat áll fenn. A pusztán egy formális eljárási rendnek megfelelően megalkotott szabályok nem függetleníthetik magukat az emberi értelem és az erkölcs egyetemes érvényű követelményeitől, mert az azt jelentené, hogy akkor holnap akár a kannibalizmust is kötelezővé lehetne tenni a Föld országaiban. Mondjuk, ahogy a fenti példák is mutatják, a kapitalista világrend nem sokban különbözik a kannibalizmustól, bárhogy is próbálják ezt leplezni a globális kapitalista gazdasági terrorszervezet tv-jeiben, újságjaiban, könyveinek borítóin behízelgően mosolygó, egyre izzadságszagúbb emberevők, akik belőlünk élnek. Azon pedig teljesen felesleges vitázni, hogy a nekünk ismerni engedett történelem folyamán melyik volt a nyerő ideológia, mert nem az a lényeg, hogy szakrális királyságnak, törzsszövetségnek, rabszolgatartó berendezkedésnek, feudalizmusnak, polgári demokráciának, nácizmusnak, kommunizmusnak, neoliberális vagy nemzeti kapitalizmusnak hívnak- e egy társadalmi-gazdasági rendszert, hanem mindig az a kérdés, hogy van-e valódi beleszólása a közösség tagjainak a közügyekbe és a saját sorsuk alakításába, vagy csak jogfosztott parancskövető bábok, és hogy hogyan valósul meg az élethez szükséges anyagi javak elosztása, ésszerűen és igazságosan-e, vagy csak egy szűk réteg diszponál-e felettük. Az elmúlt jó ezer év európai és magyar történelme elég siralmas, mert arról szól, hogy mindig egy-egy szűk kisebbség terrorizálta a többséget és sajátította ki a javakkal való rendelkezés jogát a maga számára, valamint mindig azt akarta elhitetni az alávetettekkel és kirablottakkal, hogy nem ahhoz van joguk, ami a józan ész és az igazságosság alapján természetesen megilleti őket, hanem csak ahhoz, amit a hatalom bitorlói kegyesen megengednek nekik. Manapság pedig már azt a képtelenséget akarják elhitetni, hogy az önvédelem joga sem illeti meg az embereket, és elvárnák, hogy azok engedelmes nyájként, követve a karám vonalát, betóduljanak a számukra előkészített vágóhídra, csak azért, mert a nyilvánvalóan a közrossz érdekében ügyködő Juncker, Merkel, Macron, Trump, Clinton, Orbán, Gyurcsány, Vona vagy bármilyen más nevű címeres gazember és hazudozógép ezt mondta.

De te nem vagy birka, aki mindig arra megy, amerre terelik, vagy amerre a nyáj megy, hanem értelmes lény vagy, aki a saját eszére hagyatkozva maga szab határt a cselekvéseinek, ugye? Ahogyan azt Immanuel Kant is oly szépen megfogalmazta már jó két évszázada: „Két dolog tölti el lelkemet annál újabb és annál növekvőbb tisztelettel és csodálattal, minél többször és tartósabban foglalkozik vele gondolkodásom: a csillagos ég felettem és az erkölcsi törvény bennem.”

A törvény benned van, nem a jogtárban! Jogászként ezt a jogi tanácsot adom neked. Ezennel felszabadítalak a beléd sulykolt hülyeség rabságából. Szabad vagy, tökfejkém! J

Budapest, 2017. október 23.

Dr. Gyarmati Éva

Ui.: Ha figyelted a katalán nép függetlenségi törekvéséről szóló híradásokat, nyilván feltűnt neked is, hogy a katalánok nem a fotelben szotyolázva ülnek és várják, hogy közülük pár ember majd kiharcolja az egész népüknek a függetlenséget, hanem megszervezték magukat és rendszeresen többszázezren az utcákon hömpölyögve, összefogva tesznek önmagukért és egymásért, sőt a szabadságért még nagymama korú hölgyek is bevállalták, hogy a spanyol rendőrök brutálisan léptek fel velük szemben. Az ilyen össznépi törekvések és megmozdulások mögött nyilván rengeteg szervezőmunka és a költségekhez való össztársadalmi hozzájárulás áll. Mi a Tudatos Társadalom Közösség honlapján szerveződünk, továbbá építjük az új, etikus magyar gazdaságot, amelynek keretében leraktuk az első magyar közösségi nagyvállalat alapjait. Ha pozitív változást szeretnél az életedben és Magyarországon, légy szíves, csatlakozz hozzánk, és járulj hozzá te is a munkáddal és egy szerény összeggel, havi 2.000 Ft-tal ahhoz, hogy ez a társadalmi összefogás megvalósulhasson nálunk is. A honlap elkészítése már eddig is több hónapnyi munkával járt, eddig ingyen dolgoztak rajta a fejlesztők, elsősorban Juhász Zoltán, de nem várható el tőlük, hogy éhen haljanak, miközben a közösségért dolgoznak. Én a magam részéről például az utóbbi három évből már majdnem egy évnyi munkaidőt, több írást és rengeteg benzinköltséget áldoztam, anyagi hozzájárulást teljesítettem a közös ügyekért. Ezen az íráson is több hétig dolgoztam, és ezt azért tettem ingyen és bérmentve, hogy te tisztán láss a jogaidat illetően. Te tettél már valamit mindannyiunkért? Most szólok, hogy ha még egyszer valaki azt mondja nekem, hogy ő is nagyon szeretne megszabadulni a devizahitelétől, örülne az alapjövedelemnek, kártérítésnek, az ingyen háznak, földnek, tőkének, ezért drukkol(!) nekünk, de eszébe sem jut bármit is személyesen tenni mindezért, azt esküszöm, hogy bokán fogom rúgni és el fogom zavarni. Illetve már most közlöm, hogy természetjogi alapon, az egyetemes erkölcs nevében azt fogom javasolni, hogy aki csak panaszkodott, de nem tett semmit a helyzet megváltoztatása érdekében, az, ha sikerül elérnünk a céljainkat, ne kapjon semmit, mert nem is érdemel semmit. A tettrekész embereket viszont itt várjuk:

http://tudatostarsadalom.hu/?page_id=3765

NYILATKOZAT*

EGYES GAZDASÁGI TÁRSASÁGOK, NEMZETKÖZI SZERVEZETEK, ÁLLAMOK, PÁRTOK, SZAKMAI SZERVEZETEK, TOVÁBBÁ AZ EURÓPAI UNIÓ

IDEGEN ÉRDEKEKET ÉS A KÖZROSSZAT SZOLGÁLÓ TERRORSZERVEZETTÉ NYILVÁNÍTÁSÁRÓL,

VALAMINT A KÖZJÓT MEGVALÓSÍTÓ TÁRSADALMI-GAZDASÁGI REND BEVEZETÉSÉRŐL MAGYARORSZÁGON

 

Alulírottak, akik hasonlóan több százmillió emberhez a Földön, már tisztában vagyunk azzal, hogy az alábbiakban felsorolt pénzügyi, gazdasági, politikai és szakmai szervezetek, a fősodratú médiumok által alkalmazott hírzárlat és megtévesztés következtében – gyakran a cégek, szervezetek alkalmazottainak és tagjainak tudta nélkül – egy olyan, a fegyveres terrorizmus pusztító hatását sokmilliárdszorosan felülmúló gazdasági terrorizmust megvalósító, KÖZÖNSÉGES CSALÓK ÁLTAL VEZETETT GLOBÁLIS GAZDASÁGI ÉS POLITIKAI TERRORSZERVEZET részeiként működnek, amely kifosztva a Föld népeit, világuralomra tör, és amely a NEM A SAJÁT NÉPÜK JAVÁRA MŰKÖDŐ, HANEM IDEGEN ÉRDEKEKET SZOLGÁLÓ ÁLLAMOK felesleges államadósságra és a magánbankok által előállított, kamatos hitelpénzre épülő, modernkori adósrabszolga-tartó és bérrabszolgatartó, csalárd gazdasági rendszerének matematikai törvényszerűségei és manipulálása révén mára már elérte azt, hogy az erőforrások, az emberiség által létrehozott vagyon és az emberek által megtermelt jövedelem 99%-át a világ népességének 1%-át kitevő leggazdagabb emberek bitorolják, míg a bolygó népességének 99%-a az anyagi javak maradék 1%-án osztozva szűkölködik, valamint a mesterséges intelligencia és az automatizáció fejlettsége következtében a tőketulajdonosok számára feleslegessé vált tömegek fokozatos elpusztítása és a hatalma fenntartása érdekében, változatos eszközökkel népirtást követ el, az országok lakosságát vagy annak egy részét olyan életfeltételek közé kényszeríti, amelyek annak egyes tagjait pusztulással fenyegetik, illetve másoknak súlyos testi vagy lelki sérelmet okoznak,

EZENNEL EMBERIESSÉG ELLENI BŰNCSELEKMÉNYEKET ÉS NÉPIRTÁST MEGVALÓSÍTÓ

TERRORSZERVEZETEKKÉ NYILVÁNÍTJUK AZ ALÁBBIAKBAN FELSOROLT GAZDASÁGI TÁRSASÁGOKAT ÉS SZERVEZETEKET,

VALAMINT FELSZÓLÍTJUK ŐKET, HOGY AZONNAL HAGYJANAK FEL A NÉPIRTÁSSAL ÉS AZ EMBERIESSÉGELLENES BŰNCSELEKMÉNYEK ELKÖVETÉSÉVEL!

TERRORISTÁKKÁ NYILVÁNÍTJUK A FELSOROLT SZERVEZETEK ÉS GAZDASÁGI TÁRSASÁGOK AZON TAGJAIT ÉS ALKALMAZOTTAIT, AKIK A VALÓS HELYZET VELÜK VALÓ KÖZLÉSE UTÁN IS TOVÁBB FOLYTATJÁK A KÁROKOZÓ TEVÉKENYSÉGET.

A TERRORIZMUST TÁMOGATÓ SZEMÉLYEKKÉ NYILVÁNÍTJUK AZOKAT AZ EMBEREKET, AKIK A VALÓS HELYZET VELÜK VALÓ KÖZLÉSE UTÁN SEM LÉPNEK FEL A GLOBÁLIS GAZDASÁGI ÉS POLITIKAI TERRORSZERVEZETET ALKOTÓ GAZDASÁGI TÁRSASÁGOK ÉS SZERVEZETEK ELLEN, ÉS SZABÁLYKÖVETŐ MAGATARTÁSUKKAL VAGY ANYAGILAG TÁMOGATJÁK ŐKET.

(*A jelen nyilatkozat aláírói az őket a természetjog alapján megillető vétójogukat gyakorolják.)

AZ IDEGEN ÉRDEKEKET ÉS A KÖZROSSZAT SZOLGÁLÓ TERRORSZERVEZETEKKÉ NYILVÁNÍTOTT GAZDASÁGI TÁRSASÁGOK ÉS SZERVEZETEK (a teljesség igénye nélkül)

 • pénzügyi intézmények (különösen a bankok, követeléskezelők, befektetési társaságok),
 • a központi bankok (különösen a FED, az EKB és az MNB),
 • nemzetközi pénzügyi szervezetek (különösen az IMF, a Világbank, a Nemzetközi Valutaalap, a BIS),
 • minden olyan tv-csatorna, rádió, újság, amely híreket közvetít és nem számolt be arról, hogy a pénzrendszer csalásra épül,
 • minden energiaszolgáltató cég és minden, Magyarországon működő globális multinacionális cég,
 • az ENSZ, a NATO és az EU,
 • a Magyar Állam – amely az Alaptörvény érvénytelensége folytán is csak egy szervezett magánhatalom –, valamint az EU tagállamai, az USA és Izrael Állam,
 • minden, a magyar Parlamentbe bejutott párt,
 • a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar, a Magyar Országos Közjegyzői Kamara és a Magyar Ügyvédi Kamara.

Ezeknek a terrorszervezeteknek az a célja, hogy a világ népességének 1%-át kitevő leggazdagabb emberek hatalmának és a saját kivételezett helyzetük fenntartása érdekében megakadályozzák azt, hogy ésszerű és igazságos társadalmi-gazdasági rendszerek működjenek a Föld országaiban.

Mivel a modern technika vívmányainak köszönhetően már rég megvalósítható egy olyan, ésszerű és igazságos társadalmi-gazdasági rend, amelyben:

– ismét az állam vagy a közösség bocsátja ki a pénzt, nem pedig a magánbankok, kamatos hitel formájában,

– az egyes országok energiaforrásai, ásványkincsei, vize és egyéb nemzeti vagyona felett az ország népe rendelkezik és azok az ő jólétüket szolgálják,

– mindenki alapjövedelmet, ingyen családi házat, földet és a vállalkozásához ingyen tőkét kap,

– nincs államadósság, sem kamat, sem adók,

– mindenkinek van munkája, aki dolgozni szeretne,

– mindenki olcsón hozzájut az energiához, valamint a közösségi tulajdonban lévő gyárak, robotok által előállított alapvető termékekhez, és mindenki egészséges élelmiszerekhez jut,

– hasznosítva az eddig eltitkolt ismereteket és találmányokat, mindenki sokkal kevesebbet dolgozik,

– mindenki közvetlenül részt vehet a közügyekben való döntéshozatalban és az esküdtbíráskodásban,

EZÉRT AZ ORSZÁGNAK ÉS A MAGYAR NEMZETNEK AZ IDEGEN ÉRDEKEKET SZOLGÁLÓ TERRORSZERVEZETEK ELLENI VÉDELME, ILLETVE A KÖZJÓ ÉRVÉNYESÜLÉSE ÉRDEKÉBEN, A JÓZAN ÉSZ NEVÉBEN EZENNEL KINYILVÁNÍTJUK, HOGY MAGYARORSZÁGON 2017. OKTÓBER 23-TÓL A TERMÉSZETJOG, VALAMINT EZ AZ ÉSSZERŰ TÁRSADALMI-GAZDASÁGI RENDSZER VAN ÉRVÉNYBEN, ÉS CSATLAKOZVA A TUDATOS TÁRSADALOM NEVŰ KÖZÖSSÉGHEZ, HOZZÁKEZDÜNK E RENDSZER MŰKÖDTETÉSÉHEZ, HOGY MINDENKI JÓLÉTBEN ÉS BOLDOGAN ÉLHESSEN EBBEN AZ ORSZÁGBAN.

Posted in Magyar Nemzeti Hivatal

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..