Menü Bezárás

A Tudatos Társadalom tagjainak együttműködéséről

Minden kezdet nehéz, így szól a közmondás. A nehézségeket akkor tudjuk jól áthidalni, ha megfelelő tudatossági szintre emelkedünk. Akik itt vagyunk, már ráéreztünk a valóság ízére. Tudatosult bennünk, hogy a világ, amiben élünk egy fátylat von a szemünk elé és ezt részben fel is lebbentettük. Már csak az következik, hogy a fátyol mögött meg is lássuk egymást, azokat, akik nem óhajtanak többé a félelem rejtett zugaiban élni. Megtaláltuk azt a helyet, ahol világosság van, ahol látjuk, hogy kinek a kezét fogjuk, ahol bízhatunk egymásban.  Ez erőt ad nekünk, hogy megtegyük a kezdeti lépéseket mi magunk, és az illúzió világából való kivezetését másoknak is. Azoknak, akik szintén ezt óhajtják, akik szintén a világosságra vágynak. De ahhoz, hogy ez elkezdődjék, minden nap meg kell, hogy tegyük azokat az apró lépéseket, amik tovább visznek minket a megkezdett úton.

A Tudatos Társadalom rendszere egyesek számára még átláthatatlannak tűnik, pedig nem az. Egymás  segítségére támaszkodva megtalálunk minden olyan lehetőséget, ahol a képességeinket kibontakoztathatjuk, és egyre többet láthatunk az általunk megálmodott új világból.

Lehet, hogy  az elején még nem értünk mindent. De ez nem baj, ez idővel változni fog, ha tevékenyen részt vállalunk a munkában. A Tudatos Társadalom  rendszerének egésze világos, és gyakorlati megoldásokat kínál. Az önellátásunkat kell megalapozni, a mindennapi életünket átalakítani úgy, hogy minél kevésbé függjünk a mostani, bankok és multik által uralt rendszertől. Ehhez biztosít eszközöket a honlap, ahol ezt az írást is közzé tettem, a Tudatos Társadalom Közösségi terének funkciói.

A szakműhelyekben, amikbe jelentkeztünk csatlakozáskor, akkor tudunk tevékenységet végezni, ha bejutottunk oda, vagyis ha a csoport tagjai vagyunk. Aki nem kérte a tagságot a csatlakozás után, az nem láthatja a csoport tevékenységét, ezért kérnie kell, hogy felvegyék a csoportba.

Minden nap jönnek a biztatások azoktól, akik ezt nehéz  feladatot felvállalták, hogy kivezessék az országot a káosz uralta világ útvesztőiből. Akik tudatosan építkezve viszik előre a magyar társadalom ügyét. Ezek a biztatások nekünk szólnak, és visszhangot keltenek bennünk, cselekvésre ösztönöznek.

Találjunk egymásra a közös cselekvésben, működjünk együtt szerves módon! Ahogyan a testünk szervei segítik (és nem bántják) egymást, úgy kell, hogy viselkedjünk mi is egymással ebben a közösségben.

Isten áldása legyen a munkánkon!

 

Kiss Mária Katalin

Posted in Felhívások kezdeményezések

Kapcsolódó témák

2 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..


Notice: Trying to get property of non-object in /home/ttkozoss/public_html/wp-content/plugins/activity-reactions-for-buddypress/class/class.php on line 1082