Társadalom szervezés

 • Út a jövő társadalma felé

 1. 1

A társadalomszervezés eltérő útjai

Elmondható, hogy az eltérő nemzetfelfogásokhoz, kultúrakoncepciókhoz más-más társadalom-felfogás és társadalomszervezési elvek is társulnak. Ez azonban nemcsak a társadalom-, illetve nemzetfejlődési pálya függvénye, de – mivel a társadalomszervezés sosem értéksemleges – ideológiai jegyeket is magán visel.

 • Korunk nagy kérdése,

  sikerül-e tömegesen megértenünk, hogy a világ olyan, amilyenek mi vagyunk, amilyenné mi tesszük. Újabb vezéreket, hatalmi rendszereket, háborúkat teremtünk és hagyjuk, hogy félelmeink irányítsanak, félelmeinkkel irányítsanak bennünket. Vagy megtaláljuk az igazi énünket, megtaláljuk az utat egymáshoz?

 1. 1

Társadalom szervezés

Hisszük, hogy aki elméleti szinten rendet és tisztaságot teremt, az a Föld kibillent tengelyét is képes a helyére tolni, és megálljt tud parancsolni az öngyilkos láncreakcióknak.

 

 

Szellemi szakműhely

A Tudatos Társadalom szakműhelyei egyazon tiszta szellemi alapokon kell, hogy nyugodjanak, ezt az alapot igyekszünk biztosítani inspirációval, a szellemi szintű elakadások elhárításával a többi szakműhelynél.

TOVÁBB AZ OLDALRA

 

 

A Magyar Szerves Társadalom

Új törvények helyett a természettel szembeni alázatra, holisztikus világszemléletre, szellemi tisztaságra; az univerzális rend helyreállítására törekszünk. Ez alapelv és feladat is egyben.

TOVÁBB AZ OLDALRA

 

 

Társadalomvezető Képző

Ahhoz, hogy vezetőket választhassunk, nem csak rátermett, hanem hozzáértő emberekre van szükségünk. A társadalom vezető képzés új fogalom.

TOVÁBB AZ OLDALHOZ


Csatlakozási oldalak

 • Szakműhely  projektek, felhívások!

  A szakműhelyek önálló projekteket indíthatnak különböző témákban. Ezekhez a témákhoz bárki csatlakozhat, függetlenül attól, hogy tagja-e a TT közösségnek.


  Szakműhelyek projektjei

 1. 1