Menü Bezárás

Bizakodóbb hangulatban…

Kedves Barátaim!

 

Nagy megkönnyebbüléssel látom, hogy egyre többen és egyre aktívabban vesztek részt a TT oldalain. Ragyogó kezdeményezések indultak el, s ez nekem is új erőt adott!

 

A Dr, Gyarmati Éva és a Jásdi Kiss Imre videója hasít! 🙂 És a bátrabbak  már elkezdődtek a jelentkezni is. Készítettem egy segédanyagot a csatlakozni szándékozóknak, esetleg küldjétek tovább azoknak az ismerőseiteknek akik már fontolgatják a belépést.

 

A Fórumok közt sok téma indult el! Néhány már fel is éledt! 

 

Lassan szükséges lenne egy olyan oldalra, ahol a szakműhelyek adminjait (csoport kezelőit) soroljuk fel. Nagy segítség lenne, ha valaki egy egyszerű worldben felírná a csoportok neveit (csak szakműhelyekét). Jó lenne, ha bátran vállalkoznátok egy-egy csoportban erre a funkcióra. Mi a feladat? Meghívás, a jelentkezők befogadása, fórum indítás, moderálás….

 

Amit hiányolok, hogy a KELL keres-kínál felületére nem akaródzik felírogatni, hogy mit tudnánk kínálni, mit keresünk. Valójában ez még csak egy “előjáték”-féle, de ha a belső pénzrendszert ki akarjuk alakítani, ahhoz nélkülözhetetlen ez az információ.

A KELL-ben már van néhány vállalkozó vállalkozónk! Remélem, hamarosan ezek száma is bővülni kezd.

 

A TT és az Indiegogo kampányról külön anyagokat készítek, hogy egyforma KÉP-ünk legyen róla. Annyit előre, hogy a kampányban résztvevők, természetesen anyagilag is érdekeltek lesznek a sikerben! Tehát nem ingyen munkát kérünk, de mindenképp felelősségteljes elkötelezett és hozzáértő kollégákat keresünk.

 

Köszönöm a figyelmed

JZ

Posted in Közösségi hírek

Kapcsolódó témák

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..


Notice: Trying to get property of non-object in /home/ttkozoss/public_html/wp-content/plugins/activity-reactions-for-buddypress/class/class.php on line 1082