Menü Bezárás

8. Törzs

Csicsergő Fecskék

Ennek a témakörnek tartalma 22 hozzászólás, 3 résztvevő. Utolsó frissítés:  Névtelen 3 hónapja, 2 hete telt el.

 • Szerző
  Bejegyzés
 • #10780

  Névtelen

  Kedves 8. Törzs!

  Takács Jani felajánlotta a törzseknek, hogy a törzsi borítóképekhez elkészíti a térképet, a törzsek szerinti kiemeléssel. Köszönjük szépen 🙂 A felajánlott szürke Magyarország térképből végül is, arany lett. A borítóképünkön hamarosan látható lesz.
  Nagyszabású tervet szövünk. 🙂
  A szürkének is van már története, később kikerekedik az is.

  Lehet hozzászólni, csatlakozni. Egy jövőképért, egy szándékkal, egy cselekedettel szőjük tovább a tervet, hogy a legjobb legyen belőle.
  Látjátok Pió Atya madarát?
  Itt olvasható a történet részlete:

  “Köszi! Aludtam rá egyet. Nem szeretném szürkében látni a többi törzset. Magyarország egy olyan kalitka…
  1. A Magyarország nevű vállalat… a madár = a MAG ország.
  2. Ennek az országnak a héja = kalitka. (A héja talán az EU színeiben a külhon, és etetik vele a magot.)
  A Kárpát medence saját MAG-a fogságában van.
  Tehát kerecseny, színű lehetne a többi törzs, melynek a mintázata már adott a megye határokkal.
  A zöld, remény színében szuper, a törzsek a szárnyai a madárnak. Amikor minden törzs eggyé válik, kirepül a madár. A zöld árnyalatai.
  “Kék a lába, zöld a szárnya.”

  Meg tudod SZER-keszteni az egész madarat, amelyik kirepül a Kárpát-Hazából? Talán képbe kerülünk, és lehetne ösztönző, összetartó erő egy célért.

  “Kék a lába, zöld a szárnya”
  A Kárpát-Hazának, a héjának EU kék a lába, mert nem állunk a saját lábunkon.
  Ennyit a madár influenzáról. Influencer = befolyásoló marketingről.

  Animációs filmet tud valaki készíteni erről az egész képsorozatról?
  A 12 sárga csillag az EU zászlóból, körbe venné az egész kirepülő madarat, amelyik felemeli a külhont is, és Mária koronájának 12 csillagjai felemelkednek a Szent Koronához.
  Találékonyság lenne egy ilyen film? Pió atya jövendölését sokan ismerik, de még nem ismerik fel, hogy lelkiségünkben az a csodálatos madár mi vagyunk. Hívogató lenne a tagság bővítéshez egy ilyen fim?”

  Vagy rajzoltassuk meg rajzversenyt rendezve? Minél többen elképzelik, annál hamarabb teljesül a jövendölés.

 • #10844

  Névtelen

  Kedves János, Köszönjük, szépen a színes Magyarország és Kárpát-Haza térképeket 🙂
  Állítólag a Jó Isten is színekben lát bennünket 
  Várd ki a mese végét! Egyébként az sem véletlen, hogy lett Hidra verzió is. Tudatosan, vagy tudattalanul? De nagyon jó. Ennek így kellett történnie. Ukrajna még nem EU tag, és sokkal hosszabb az a sárkány, amelyik behálózza a világot.

  Kedves TT, MINDEN EGY szívetekben!

  Van egy 23 fejű sárkány, a Kárpát hazán kívüli EU-us tagországokkal. A brüsszeli gondolkodású EU, Ukrajnát akarja 24-dik fejének.
  Minden rosszban van valami jó, gondolva az ukrán konfliktusra, megérthető a helyzet. Itt a végső időkre érezhetjük, hogy valójában ellenünk szól a támadás, miután a hasonló piros-fehér zöld zászlós országokat elsöpörték. Éppen 7-et. (Gyengébb idegzetűeknek is igazság: https://www.vilaghelyzete.com/2014/09/a-iii-vilaghaboru-geopolitikaja.html)

  Aztán Szerbia nem is EU tagállam. Viszont Lengyelország igen. Amennyiben mégis tagállammá válik Szerbia, úgy Lengyelország, mivel kapott a Trianoni területekből, nem számit a 24-be, mert ő a testvér-barátunk. Aztán amikor itt voltak nyáron koszorúzni, a lengyel államfő dicsérte a magyarokat, hogy milyen nagyszerű dolgot fogunk mi végrehajtani velük. Le van rendezve az egész fentről, de kik lesznek a főszereplők? És ahogy a magyar állam mellett van a lengyel, itt, Magyarországon belül ki van a magyar állam mellett, mint társrendező? Mert ellene nem lehet, nem is akarunk, ezt már tudjuk: Ő köszöni szépen jól van. Velünk, vagy nélkülünk, mindenképpen nyer. Szeretet alapon, vagy anélkül is.

  Viszont nem nyerészkednünk kell, hanem győznünk. A végső, szeretet alapú győzelem nélkülünk nem adatik meg, Szent Korona országában. A szakrális minőséget MI vállaljuk fel, ugye?

  Orbán sárkánya: http://www.magyartudat.com/kormanyunk-es-a-jo-spiritualis-erok/

  “Zoli sárkányát” pedig egyik hírlevelében visszakereshetitek: “Süsü”. Akinek csak látszólag van egy feje, a szürke Magyarország. Szent Korona védelme alatt ezé a szelíd, szeretetre méltó Süsüé az egész világ, mert EGY MINDEN. Ezért képes szeretetre, így szelídíteni is, mert ott van benne minden. Előbb a 7 fejét, amit leszakított Trianon, aztán felszáll az a Pió Atya madara, és hazamennek a legények, mert a közel keleti 7 fejű sárkány is megszelídül.

  Most felteszem nőiesen a diplomáciai kérdést: Kik a barátaink, és kik az ellenségeink?

  Mi vagyunk azok, mert EGY MINDEN. “Vagy ők, vagy Mi” alapon mindig elbuktuk, nincs más választás, nem lehet ellenségként polarizálódni. Szeretet alapon a társadalomnak be kell aranyoznia előbb MAG-át, aztán a héját. Így lesz zöld a madár, mert a kék lábú héj országokat az aranysárga szeretethálóval átszőjük. Átszínezzük a szívcsakra zöld színével, és szabadon felszáll, viszi MAG-ával a 12 aranycsillagot, NagyboldogAsszony koronájájának pártáját a Szent Koronához.

  Nemzetegyesítés  Pártfogókat keresek!

  Ilyen egyszerűen kezdhetjük, a szívünkben:
  Mint „Süsü” a szürke Magyarország. Őriztük szívünk mélyén a vöröset és narancsot, mint hamu alatt a tüzes parazsat, és ha felélesztjük a szellemi tüzet, lángra gyúl. E szeretet láng füstje terve bizony, hogy a szelídítés.
  Már láttattuk MAG-unkban erőnket, az aranysárga napfonat csakránkat. Arany Magyarország.

  Törzsi szövetségekben, zöldbe borult hozzánk méltón, Föld Anyánk szívcsakráját őrző országunk is.

  A körbezáró Európai Uniós diktátor kék héja bearanyozásával, mert kivetettük arany szeretet hálónkat felé.

  A Nap hol fel kel, és hol lemegy, vele szemben az égalja olykor, kékesen, és lilás rózsaszínben kivetül FÖLD ANYÁNK aurájaként, amíg a NAP ATYÁNK aranyfényesen felragyog nekünk, vagy a szürkületen túl, az éppen felkelő NAP országában.

  Kérem a Törzsi küldötteket, akik még nem követték a példát, hogy jelezzék szándékaik kifejezését  azzal, hogy megszövetik Takács mesterünkkel a térképüket a SZERETET HÁLÓNKHOZ.

  Kérek MINDEN EGY-et, hogy fejezzétek  ki mondani valótokat, a szeretet nyelvén, magyar lelkület módra, nemcsak ezen a napon szeretteitek felé.

  Csodálatos, … és nem megy füstbe a terv. Hogy ez a mi Petőfink, mekkora táltos költőnk volt 🙂

  Nem kevésbé Móra Ferenc, A cinege cipője versével: https://www.youtube.com/watch?v=POVTTc_Uv34

  Hát végül is így találkozott a szürke az aranysárgával. A cinege madárban. Felfedte magát a kék madár is, és ahogy előre megírtam valamikor, hogy „Nyitni kell a világra is. Nyitnikék! Szívvel, lélekkel.”: https://tudatostarsadalom.hu/lelekhonfoglalas-1/ úgy most itt álmodom valóra az Új Világ Lélekhonfoglalását, VELETEK EGYKÉNT, reményeimben, szívem szeretetéből.

 • #10847
  S. Kállai Szilvia
  S. Kállai Szilvia
  Felhasználó

  Sziasztok!
  Csak én nem látom a törzsünket jelölő zöld mezőben Fejér megyét és pl. Veszprémet?

 • #10849

  Névtelen

  Kedves Szilvia! Nem igazán tudom, néztem Takács Jani oldalán: A Média alatt feltöltötte a már meglévő törzsek térképét. Talán nem így vannak az “irányítószámos” határok?

 • #10850
  János Takács
  Takács János
  Adminisztrátor

  Szia Szilvia!

  Talán mert 1 megye nem feltétlenül 1 törzshöz tartozik, sőt a legritkább esetben van így, talán a 9-es törzs volt az egyetlen amelyik 2 teljes megyéből állt. Ezért a járásokat használtam, ez sem 100%-os, de majdnem.

 • #10851
  János Takács
  Takács János
  Adminisztrátor

  Fejér megye jó példa, egyszerre tartozik a 2-es, 7-es és 8-as törzshöz. Veszprém egyébként teljesen benne van.

 • #10852

  Névtelen

  “néha óta”? Vicces 🙂 Takács János az időben küldött üzeneted.

 • #10853

  Névtelen

  A nagyszabású terv, a Szeretet Háló szövését, tagtoborzáshoz is szántam, és kiteszem a Magazinba. Elkészülhet zöld – aranysárga arányban Magyarország térképe is, a jelenlegi törzsek zöld kitöltésével?
  Egy hívogató felhívás lenne, a TT csatlakozásához.
  Ezért kérem a törzseket, Kedves Mindenki, hogy szóljatok hozzá, fejezzék ki szándékotokat, egyetértetek-e, hogy a Szeretet Háló részesei vagytok. Hallgatás, beleegyezés.

 • #10854
  S. Kállai Szilvia
  S. Kállai Szilvia
  Felhasználó

  Lehet nekem nem megy a térkép értelmezése. De nem találom benne Székesfehérvárt, tőle sréhen balra fent lenne Veszprém. Mi Lajoskomáromban élünk, ami igencsak 8-as és Székesfehérvár alatt sréhen balra, nagyjából középmagasságban van. Vagy valahogy így. 🙂 Mondtam nem vagyok jó ilyen térképből. Nem találom a Balatont, általában ahhoz szoktam viszonyítani. A mi községünk 30 km-re van Siófoktól és 40 km-re Székesfehérvártól, 10 km-re Enyingtől.

 • #10855
  S. Kállai Szilvia
  S. Kállai Szilvia
  Felhasználó

  No, utána néztem. Ha ezzel tudok segíteni, akkor használd bátran. 🙂
  8-as: Aba, Aba Belsőábránd, Alcsútdoboz, Bakonycsernye, Bakonykúti, Balinka, Balinka Eszény, Bodajk, Bodmér, Csákberény, Csákvár, Csókakő, Csór, Csősz, Dég, Enying, Enying Balatonbozsok, Fehérvárcsurgó, Felcsút, Füle, Gánt, Iszkaszentgyörgy, Isztimér, Jenő, Káloz, Kincsesbánya, Kisláng, Kőszárhegy, Lajoskomárom, Lepsény, Lovasberény, Magyaralmás, Mátyásdomb, Mezőkomárom, Mezőszentgyörgy, Moha, Mór, Nadap, Nádasdladány, Nagyveleg, Pákozd, Pátka, Polgárdi, Polgárdi Ipartelepek, Polgárdi Kiscséripuszta, Pusztavám, Sárkeresztes, Sárkeresztúr, Sárkeszi, Sárszentágota, Sárszentmihály, Sárszentmihály Sárpentele, Seregélyes, Soponya, Söréd, Sukoró, Szabadbattyán, Szabadhidvég, Szabadhidvég Pélpuszta, Székesfehérvár, Székesfehérvár Börgönd, Tabajd, Tác, Úrhida, Vértesacsa, Vértesboglár, Zámoly, Zichyújfalu

 • #10856
  S. Kállai Szilvia
  S. Kállai Szilvia
  Felhasználó

  De lehet, hogy egyszerűen csak én nem látom és akkor bocsánatot kérek, ha feleslegesen feszültséget okoztam. 🙂

 • #10857
  János Takács
  Takács János
  Adminisztrátor

  Nem igazán értem, mit szeretnél ezekkel a településekkel…
  Ez csak egy stilizált háttérkép. Gondoltam jobb lenne, ha minden törzs háttérképe egységesen nézne ki.

 • #10858
  János Takács
  Takács János
  Adminisztrátor

  Angéla, téged sem értelek, mit szeretnél ezzel a “néha ótá”-val.

 • #10859
  János Takács
  Takács János
  Adminisztrátor
 • #10863
  S. Kállai Szilvia
  S. Kállai Szilvia
  Felhasználó

  Azt hittem azért zöldül, mert így adunk információt egymásnak arról, hogy ki, merre él a Törzsön belül. De elfogadom, hogy csak stilizált, és jól néu ki. 🙂

  Itt vagy a környékünkön?

 • #10864
  János Takács
  Takács János
  Adminisztrátor

  Ez egy statikus kép, csak azt mutatja, hogy a törzs merre él az országon belül.
  Nem kell elfogadnod, csinálhatsz jobbat! 🙂
  Nem, és borsodi vagyok. (3-as Törzs)

 • #10865

  Névtelen

  Kedves János, lehet, hogy nem kellett volna reagálnom rá, de “néha óta”, ez volt írva az üzeneted érkezése dátumához. Hogy mik vannak? Bele is szabom a mesénkbe.
  Egyébként valóban az a nagyszabású terv, hogy “minden törzs háttérkéoe egységesen nézzen ki”, ahogy Szilvinek írtad. Zöldülni kellene szívcsakra országához hűen. Érted a mesét 🙂 Színház az egész világ. Benne vagy a játékban, hogy szólíthatlak? Ősrégi mesterséget jelentő nevedhez hűen szólíthatlak nevezetesen Takács mesternek?

  Muszáj leírnom e mesét, mert kerekedik a teremtményünk, amit a TT együtt alkot meg. Ahogy a Csicsergő Fecskék csicseregnek, úgy szövődik a Szeretet Hálónk, amit Magyarország térképével fejezünk ki, hála annak, hogy elkezdted behálózni a térképet a járásokkal. Földangyalunk pedig utána jár a dolgoknak, mert rend a lelke mindennek. Fentebb leírtam, mit jelentenek a színek.

  Hol lehetnek a többi hírhozó fecskéink? És hogy lesz ebből műsor? Szól mindenkihez, akiben a belső Napja felragyog! Aranyozzuk be Magyarországot! Látom a fecskéket törzsön kívül is, aki MAG-ára ismer, lépjen csak be, hogy csináljon tavaszt a saját törzsébe is.
  Madar is, a magyar lelkében, jó hír, hogy megérkezett hozzánk a Posta Galamb is, ami más történet, na de addig is csicseregjetek, mert ahogy Éva mondta, a feladatokat leosztotta a Teremtés.

 • #10866
  János Takács
  Takács János
  Adminisztrátor

  Szólíts sárkányharcosnak! 🙂

 • #10867

  Névtelen

  REND-ben Sárkányharcos 🙂 Egész eddig belenevettem a világba, most csicsergésedre válaszolok.
  A Teremtési tudatállapotod következő szintjére emelkedtél. Mindig jól egy Sárkányharcos. Nem hiába világítottál rá a Hydra verzióra, leleplezted a sárkányok sárkányát is.

 • #10904

  Névtelen

  Kedves 8. Törzs!
  A februári 3. hírlevél szerint a törzsünk még nem tudja, hogy mit kellene tenni. Igaz ez?
  Ez a 8-as, a változást hozó szám. Vagy a Szeretet Háló nem is olyan fontos egy szeretet alapú társadalomhoz, ezért nincs visszajelzés? Olvastatok a Szeretet Hálóról itt a fórumban, amit a 3. törzsből segített hős Sárkányharcosunk feltérképezni? Tudjátok miért fontos ez? Mert nemzet koronázás zajlik, és ahhoz, hogy ez be is következzen, ki kell vetnünk ezt a Szeretet Hálónkat a világba.
  Kérlek segítsétek idetalálni a még kint lévőket és amikor tagokat ajánlatok ide a TT-be, akkor ezt is említsétek meg, ha nem akarnak kimaradni!
  Ki vállalja a moderátori feladatokat, mert amúgy sem egyedül terveztem? Szinte úgy érzem magamat, mint a tyúkocska, aki talál egy búzaszemet, és mindig megkérdezi, hogy ki segít neki kenyeret sütni, de amikor kisül a kenyér, akkor van jelentkező megenni.
  Látom, hogy egyre többen kezditek feltölteni az adatlapotokat, és képileg is haladás van, örülök. Jó lenne már belendülni és szeretném ha többet szólnátok. Szeretettel, Bátran 🙂 Arra építünk, akik vagyunk.

 • #10930

  Névtelen

  A CSODA REND-elve

  „Csillagok tengelyét olajozzák szorgalmas angyalok és lészen csillagfordulás megint.”
  (Wass Albert)

  A Szakrális Önazonosság Szakműhely találkozó számomra elhozta a Jégtörő Mátyás üzenetét. A szívekben jegelt SZER-elem, SZER-etet felold mindent, ami nincs harmóniában Szent Korona Őfelsége szándékával. Hálásan köszönöm, hogy Veletek élhettem meg a csodákat.

  Kértem, hogy vezessen, Isteni Énem és akié a korona, és Magomat is megleptem többször is, hogy miket adok elő. Nem utolsó sorban az első nap végén, amikor visszakérdeztem, hogy „Milyen Őfelsége?” Aztán reggelre, az Árpád Vendégházban ébredve első gondolatom, hogy adjam át a csoportnak, a Szent Korona működtetését. Ezek szerint itt van bennem, és a tudást tovább kell adni. Örömmel fogadtam, hogy mindenkinek tetszett.

  Kedves Éva, hálásan köszönöm, hogy kaptam egy Szeretet Egység zászlót. Fontos felismerés számomra, hogy működik.
  Köszönjük István táltosnak is, hogy mindannyiunkat egyenként tisztító, energetizáló dobolással ajándékozott meg, és Anyahitához szólva is megszólalt a dobja.

  Örömmel tudatjuk 12-en, hogy a MI smaragdzöld madarunk kirepült :-), mert 12-en, tettünk szert arra, hogy miközben elkezdtük működtetni a Szent Koronát, a 12 smaragdzöld csillag kigyúlt az égen.

  Mostantól 12-en kommunikálhatunk a saját Őfelségünkkel, méghozzá úgy, hogy egyesíttettük magunkban egyenlő arányban a férfi és a női minőségeket. A Csokrok szivárvány színeivel dolgozva visszavettük az angol jelentésű „busy” = elfoglalt zászlót is, mert a színek, méltó rendeltetését betöltve tengelyünket színesítik. Mindez a Szivárvány klubban történt Bódvaszilason.

  A nemzet koronázásra a felkészülés elkezdődött. 12-es csoportokban lehet jelentkezni, hogy jobban menjen a szekér. Felkészültél arra, hogy kiröptesd a TE saját csodálatos madaradat? Ugyanis más nem teheti meg helyetted. A Magyar Nemzet koronázása zajlik.

  Dr. Hips Frigyes Zsoltnak, Frizsonak köszönhetően megszabadultunk csoport egység szinten a régi energiáktól, és megfogalmaztuk szándékainkat. Mindenki ragyogott a boldogságtól 🙂

  Többek között mindennek örömére, a találkozó végén csoportunk, egymást átölelve köszönt el egymástól. Túl közel álltunk az kis asztalhoz, aminek közepén Szent Korona Őfelsége másolata volt, az asztal szélén mellettünk pedig a magyarságot megosztó 2 zászló, a magyar és a székely. Amikor levettem Bolvári Zoli válláról a kezemet, lesöpörtem a 2 zászlót a földre. Üzenete? Már megint, mi ez az egész így a nap végén?

  Szent Korona Őfelsége a magyarságot megosztó zászlókat a Szeretet Egység zászlajára, szándékozik váltani.

  Valami elkezdődött, ami az EGY SZÁNDÉK CSODA REND-elve értelmében működik TT-n belül is és kívül is.

  „Csillagok tengelyét olajozzák szorgalmas angyalok és lészen csillagfordulás megint.”
  (Wass Albert)

 • #10943

  Névtelen

  Kedves Egy Minden s ÉG, Minden Egyben,
  a Benned élő, vagy szunnyadó CSODA, az Ős Ok!

  Először örülök életemben, hogy fejfájásra ébredtem. Kedves Frizso, ugye nem kell, hogy egy egész világkorszakig tartson a rendező kiegyenlítés? Ezért még a bibliai Jézus sem tervezte, hogy ekkora pohárból igyon, ennek okán fület gyógyított hallásra.
  Mint a mesében, a rút kiskacsa elköszön.
  Ennek okán, a bennem élő gyermeki Énem, Vízöntő Angyal, meg-REND-elem, hogy 3 napon belül szállok végre a minőségi munka, azaz az Isteni megbízatás felé.
  E mesés kenyér a jel, bizony lesz kenyérre való küldetés. Köszönöm Emese.
  Egy-s-Éges Szent Koronánk Őfelsége rendezésében, nemcsak a zászlók és a váza fogtak padlót, hanem a mécses is, és így immáron gyertyával szentelt Szeretet Egység JEL-lel koronázott Magyar Bor-ok, Égi Édesanyánk Szeretet Egy s Égében, Világ Béke hódít Föld Anyánkon.
  Kedves Ős Ok, a Minden Egyben! A válasz ott van benned, hogy hogyan sikerül a „Három a Magyar Igazság” értelmében kibékülnie a romának, zsidónak, és magyarnak: Az Ős OK, azaz a CSODA révén. Anya hitében a gyermeki Én találkozása Tengelyének Magjában.
  Regélő táltosunk, István, mint ahogy bölcs Arany Atyácskánk nem teszel semmit, miután elláttad a Tudással az embert, magára hagyod Isteni teremtői útján, és Lélekben figyeled, haza talál-e, a CSODA. Amikorra a szarvas már nem hiba, hanem csoda, látod felnőni, mert bölcs lett Ő, Anya Hitében a Gyermeki Én Okokat. Szerencsecsillagok smaragd bölcsességben ragyognak a hazafelé vezető úton a hozzájuk hasonlóknak.
  Ősök, Ős Ok tiszteletében a mesebeli Három Királyok, a legkisebbtől a legnagyobbig kiállják az Isteni próbát, mert a 3K Kereszt Kegyelme egymásra talál az Egy Minden s Égben.
  Három Király Ok gyermeki Énje vezeti csak be a szerencsét próbáló eltévedt Lovas Nemzetet a Menj-ek Országába, és ha ezt érted, tudom, hogy már ott vagy.
  A kulcs, a Mennyben van, Szíved Igazságában kimondva, a belőled áradó Szeretet összeköti az Égi Atyánkat Föld Anyánk kristály magjával.
  Apostoli Magyar Királyságban, örök idők tengerében, Yotengrit IstensÉgben, Föld felett és Föld alatt, egyként toljuk Isten Szekerét a Nagy Mag-os égben, s annak csillagló lélektavak tükör fényében.
  1. Öreg Király, csontjaid mesélik, hogy mennyire, Egyiptom óta is tudtad már előre a nagy altatást. Hiszel még az erkölcsében újjászülető magyarságban, vagy tudod is? Kaptál már almát zsákszám, szét is oszt hatod halló fülekre találva.
  2. Toth kiskanász, amúgy szintén szkíta király, ugye számíthatunk rád? Tudsz-e Békés kezet nyújtani értünk a kiskondásnak a BOR Okán? Az Egy s Ég Igazság okán is, hogy Mindenki szekere olajozottan haladjon s hasson.
  3. Péter, a legkisebbik, Te IS kiállod a próbát, és a szögedi magyarok találkozásán táncoltatod a magyart! Többé nem ünnep egy forradalom leverés! Ennek okán nem vigadunk hősi halottaink nyomora felett. Csak tisztelettel emlékezünk.

  Mert ÉN AZT MONDTAM, Szent Korona Őfelsége Egy s Ég okán. VILÁGOS?

  Ráadásul, mindenki, ki lelkében jogart hordozó szkíta király és királynő, Turul Ok találkoznak, Igazságban, Szeretetben, a Lelkében egy Magyar OK-kal. E CSODA REND-elve, mióta világ a világ.

 • #10970

  Névtelen

  „VAN E MÉG ESÉLYE ÁRPÁD NÉPÉNEK?”
  Tette közzé a HUN TV videóját a 8-as Törzsben Richard.
  Igen van, a Turul Nemzetségnek. Emlékezzünk!

  Lassan új fejezetet nyílik, amikor egyként csicsergünk, lélekben már a pacsirta dala emel fel bennünket magosabb égig. Turul minőségünk pedig lélekben visszahódítja honunkat. Tudatosan, hazánkat, magunkénak tudhatjuk. Ehhez tudatszintünkön felnőnünk, elengedhetetlen.

  Hibáztam, de tanultam belőle. Elvesztettem a hitem, mert csekély visszaigazolást kapok Tőletek, egyedül lépve sem jutottam semmire. Fáj, hogy még mindig kevesen szóltok. Talán csak a meg nem értés miatt? Akkor még van remény. Egyre nehezebb, valamit nem jól teszek. Zolit is terheltem, pedig nem akartam. Most már tudom, hogy mégis hozzátok kellett volna elsőre írnom. Tanulságos.

  Előzmények, Zolihoz írt levelemben. Most többes számban, hozzátok írom, kiegészítve:
  Képzeljétek el, hogy ha nem álom lenne: nem egyedül állok ott, hanem igaz lenne, és nyújtom a kezemet, hogy: Gyertek és tegyük meg, amit meg kell tennünk, mert
  TI VAGYTOK AZ ÉN TURUL NEMZETSÉGEM. Elfogadjátok?

  Turul Ügyek Európa Csillagai alatt


  Egyedül annyira jutottam, hogy 19-én, telefonon beszéltem dr. Zétényi Zsolttal:

  Említettem neki az OPPT – UCC törvényeket. https://op.harmoniaban.org/
  Azt mondta, hogy nem ismeri, de utána néz. Mondtam neki, hogy van forintosított devizás adósságom, és e törvények értelmében „senki nem állhat a Teremtő és a Teremtő bármely Teremtménye közé.”
  A nemzetkoronázással kapcsolatosan azt is próbáltam vele megértetni, hogy egy adóssággal terhelt nemzet nem szabad, akkor nem lehet szó nemzetkoronázásról, mert képtelen lelkiekben felemelkedni a Szent Koronához.
  Szeretném, hogy a magyar állam a fenti törvények értelmében felszabadítható legyen.
  Elég suta voltam, de megértette, úgy érzem, bár nem jelentkezett a válasszal, hogy egyáltalán foglalkozik-e vele. Mert sajnos ezt sugallta.

  Amit az álmom sugall: A megoldás kétoldali szándékkal érvényesíthető. Úgy, mint:
  1. A jog részéről: http://www.nja.hu/
  2. Igazság részéről: Tóth Tibor révén Turul Tanács https://turultanacs.org/

  A szándék nem lehet egyoldalú. Közösnek kell lennie, még az én esetemben is. Nem állhatok egyedül a két erő között. Teremtésről van szó.
  A szándék kiteljesítése még 3, vagy megnevezhetetlen is lehet. A lényeg, hogy:
  Egy cél: Magyar Nemzet feltámadása, koronázása
  Egy szándék: Magyarország felszabadítása
  Egy cselekedet:
  – Megbékélve kezet nyújtva a Magyar Kormánynak, általunk a Felsőház elfoglalása.
  1. Fontos, hogy a Felsőházba a pártoskodó szférából nem kerülhet be küldött, mert ott már a tiszta szakralitás minőségét, a SZENTséget=SZER-séget kell hozni. Megosztottságot elhagyva, hozva a legmagasabb szintű tudatosságot, lehet csak szabad Magyarország.
  2. A Felsőházat a jelen két szándékmező, – a fizikai és a tudati, – közelítő szintjei töltik ki, elfogadva a tudatszint emelés szándékát.
  3. A minta követésével, más nemzetekkel az egész Föld megszentelődik, és Világ Békére teszünk SZERT. Az egész Föld Sólyom Vára. A TURUL VáROMÁNYOSA.
  Kommunikációs megoldások:
  – A Szeretet Háló szövése folytatódik a TT-ben. Kifejezzük szándékunkat. Arany Folyók projekt.
  – A magyar borok küldetésének beteljesítése…
  – A Tudatváltást segítő összetett kommunikációs terveim.
  – A magyar nép ébredése. Mese, rajzverseny, film…

  Végignéztem a 23-ai párhuzamos rendezvényt, ami fizikai szinten, tiszta szándékkal zajlott, ahogy Éva mondja, és ez a lényeg.
  Arra a következtetésre jutottam, mivel már 2015. szeptemberben tudtam, hogy 6 ember előtt az Igazságról fogok beszélni, az az érzésem, hogy közel van. Ebből lesz a munkám is, mint tanácsadó.
  Nem tudom, hogy el tudjátok-e fogadni mindezt, én elfogadom, ahogy döntetek.
  A járható utat kerestem. Sok NEM-et tapasztaltam. Ezzel óvatosan kell már bánnom, mert programozódik, és én is fáradok már. Egyre nagyobb világ tárul elém, VELETEK. A bizonyosság vezet, vezessen benneteket is.
  Mennyi járhatatlan út volt. Ilyen még nem volt. Erkölcsileg.
  Áldás.

  Szeretettel:
  Angéla
  *

  Kedves Angéla!

  Befejeztem a nemzet mentést.
  Ahol a csüngős korona megjelenik csak a veszekedés van.
  A TT torzsszövetségi rendszer nem királyság szervező. A fejedelmet alkalmasság szerint választották. A királyság diktatúra.
  Hiába mondom, hogy ne koronázzatok, ne hozzátok ide ezt a megosztó szimbólumot. Süketek vagytok a hallásra.
  Árpád fején nem volt korona. Főleg nem ez a szabadkőműves szerzemény, amit ti annyira szerettek nézegetni. De a ti dolgotok. Csak a TT-t hagynátok tisztán,
  de ennek is vége.
  A TT nem fejlődik. Már unom,.
  Hányszor kell mág elmondani, hogy a szakralitás nem a koronában van
  hogy az égiek nem végzik el azt amit nekünk kell
  hogy
  média
  pénzrendszer
  gazdaság építés

  Nem értitek én meg már besokalltam

  Juhász Zoltán

  Kedves Zoli,
  Egyetértek Veled abban, hogy befejezted a nemzet mentést, nagyon jól tetted. A nemzet megmenti saját magát, csak még nem tud róla. Egyenként, minden ember csak saját magát mentheti meg!
  Mindenkinek ajánlatos hoznia a saját tudatosságát, magas minőségben. Én erről írok, évek óta. Néha úgy érzem, hogy ezt meg Te nem értetted meg. Pedig valójában egyről beszélünk. Most kivetítettél rám többes számban minden fizikai szándék tulajdonságot, amivel azonosultál, miközben elutasítod, mert majd én átalakítom és felemelem. Nem gond, csak abban bízhatok, hogy most megértetted végre, amiről én regélek. Éva biztos örül annak, mert megérti, hogy mindez azt jelenti, ami a cél, hogy a két közösségi szándékmező közeledjen egymáshoz, hogy felemelhessük. A fizikait a tudatihoz.
  Királyképző valóban nem a TT, viszont a TT-nek van médiája. Mégis hol fogjuk tudósítani az alapítványi eseményeket, hogy minél többen vágyjanak arra, hogy pl. megéljék a saját meséjüket? Mert a TT-nek piactere van, ami attól is fejlődik, hogy pl. a borokat bevigyük, ha egyáltalán mellém áll a tagság egy része ebben. Azt tudom, hogy én megcsinálom a béke borokat, érdeklődés itt, vagy ott, de híres lesz a magyar bor küldetése.
  Ludányi Horváth Attila biztosan megért, lehet nem a megfelelő szívek felé nyitottam a bor és ember újjászületésével. Már megint. Azért szólok előre, mert csak a dolgomat teszem. Ő is ott van valahol középen, hogy egyesíthesse a nemzetet. Nem a Szent Korona sugallta a magyar borok küldetését, hanem előtte 2 hónappal a lelkem, a korona csak áldását adta rá, mert, most csak a példát adom, én vagyok az a koponya. Mindenkinek van sajátja, ami megszólal, amikor felnő hozzá lelkiekben.
  Nálunk a SZÖSZ-ön, nem is volt veszekedés, mert a szándékmező magasabbik tudati szintjén hoztuk elő a Szent Korona leképeződését.
  A veszekedés szintje pedig azt bizonyítja, hogy arra alkalmas, hogy csüngőst képviseljen, mert a megosztottságot valóban fenntartja. Ez a helyzet leképeződés a bizonyíték arra, hogy a megosztottságot fenntartó irányítás valóban tarthatatlan, ahhoz képest, ahová felnő majd a nemzet. A programozott megosztottságot átvinni, mint nevében ki tudja hány AMK, vagy pártoskodással? Nem jövő! Egyetértek veled!
  Bukott diákként majmolva az átvett nyugati mintájú királyság felállását, ismételni a megosztottságot, többé már nem járható út! Géza nyugati felesége, és utána hasonlóan a többi király sem volt képes hozni a Magyarok Teremtő Istenének a NŐI MINŐSÉGÉT, mert megtagadta a magyar nőt, mint feleséget, és ebbe bele is halt a középkori magyar királyság. Tehát nem is volt szakrális.
  Árpád fejedelmünk vére, az országot felemelve, most feltámadásra várományos. Ahhoz, hogy most ez idők végén, rabszolgasággal bélyegezve megértsük, kellett a példa, hogy miért nem működik a megosztottságban zagyvált királyság. Nem nemesekre és jobbágyokra van szükség, mert ki az, aki az utóbbit is választja? Akinek nincs képe róla, mi a szakralitás, az képtelen azt hozni. Ezért nem rendeződik a fizikai síkon az egység felállítása, mert e szándék tudatban nem járható út az emberiség további fejlődése terén.
  Olyan, mint korona, ki tudja, hogy melyik az igazi? Tövis, vagy a szent? Vagy mindkettő? Mindkét kép éltetve van egyszerre, akár tudatosan, akár tudattalanul. Aki már eljut oda, hogy leveszi Krisztust a keresztről, annak hordható korona képzetre sem lesz szüksége. Ehhez a tudatossághoz felemelkedve a lélekhonfoglalás segít, és majd megértik, amiről beszélsz. Működik az egység nálam, mert együtt érzek Veled is, és akiknek belefáradva évek óta beszélsz arról a szellemiségről, amit képviselsz.
  Pataki Antaltól hallottam először 3 éve, hogy megosztónak nevezte a Szent Koronát. Egymás megértése, egységben, miért ne lehetne szerves társadalom is, és Boldogasszony Országa is? Tengelybe magyar! Tudod, hogy hol van? Te vagy a tengely!
  Én is el tudom képzelni, hogy mennyit manipulálhattak rajta, annak okán is, hogy nem egyszer volt idegen földön a SzK. Valószínűnek tartom, hogy átvette azok rezgését is. Magas tudatossági szinten pedig magyar lélekként dolgunk tisztítani, energetizálni, harmonizálni, mert pont ebben a minőségben fog sugározni. Mert mindenki saját maga a korona = koponya.
  István = Korona felismerésével, az ő helyében Te is felajánlottad volna a koronát Nagyboldogasszonynak? Szerintem az ott is marad, és most sem lesz senki fején, mert a feje felett éltetheti, örökkön, örökké.
  A Golgotára mindenki maga cipeli keresztjét, vagy felébred, és fordítja minden idők tudatosságának értelmében.
  Nem a Szent Korona a megosztó, hanem azok az emberek, akik nem képesek egymás szemében meglátni e SzeNtség = SzeRség kiáradását.
  A magyarságot megosztó zászlók, azok választják el a nemzetet saját magától. Gyertyával szentelődött meg e bizonyosság, amikor vázástól esett le a két, a székely és a magyar zászló Őfelsége mellől az asztalról. Tettük ezt együtt, Ős Okkal. Milyen Ő felsége? Aki már Egy az Ő feleségével? Mert előtte egyesítettük a két koronát. Kiegyenlítettük magunkban a férfi és a nő minőségeket, és visszahódítottuk a szivárvány minden színét, méltó helyére. A lelkében csak férfi, vagy csak nő hiába áll tengelybe, mert nem képes hozni a szakralitást. Foglalt az a rész a saját nemével, ami szükséges az egészséges egységhez. „Busy” zászló lopta a szivárványszíneket zászlajához.
  Hála Égnek, hófehéren bearanyozva lélekruhánkat, eredendően a Csokrainkat illeti meg a szivárvány minden színe, kristályosan minden színében ragyogó földeléssel Föld Anyánk kristálymagjához. Tengelybe Magyar!
  Áldás, az is, hogy van már Szeretet Egység zászlónk. Van min dolgoznunk is, „Szépen, mint ahogy a csillag megy az égen.”
  Megértettem jégtörő Mátyás napján, a TornAmenti falvak ölelésében, amikor Bódvaszilason kiegyenesedve, egymás kezét fogva 12-en, köztünk lélekben táltosunkkal, beálltunk a tengelybe, felöltözve lélekruhánkba, egyenes tengelyként. Tizenkét tiszta szándékú szív kisugárzásával, elkezdtük magunk körül forgatni a dőlt keresztet körbe. 12 smaragdzöld csillag ragyog már felettünk. 24 ragyogó szem egymásra talált e SZERben. Ez az érzés a mi királyságunk, hála mind annyunknak.
  Rég megénekelték, „Lehetsz király”, vagy királynő, a korona csak egy beavató eszköz, a kapaszkodó, és még csak fejre sem kellett tenni. Jogart hordozó királyi szkíták voltunk, hogyan felejtettünk ennyit? Lélekben ott van minden, ami felemelkedik a szakrális mesés képzés alatt.
  Azt is eldobolták már, hogy „Turul madár, koronás Ő”, és október elején álmomban fel is szállott. Az Igazság ege alatt nő fel lélekben a magyar, méltó küldetéséhez.
  Tórusz Almára is szert tehet, az aktívan lelkes Igazságkereső, hála Frizsonak, és látok még szunnyadni, tudásra sarjadó erdőhegyeket. Hála, lélekben erdész Marcinknak és Robin hód-ító zöld szemének is, Életfákat nevelünk, jöhet a fiatalság, király és királynő, alapítványi képzésre, mert lélekben olyanok leszünk, mint a kisgyerek, és mehetünk be Boldog Asszony Országába.
  Aztán beajánljuk a TT-be, mert oda már csak kellő tudatossággal lehet ajánlani, egy közös célért…, vagy nem?
  Írtam, Te csak dőlj hátra, és halászd ki ezeket az embereket, vagy halásztasd ki a 10 törzs adminjával. Jó lesz így?
  Média, tiszta lelkiségi alapokat kíván, és jön a TT fejlődése, és a pénzrendszer, meg a gazdaság. Mindenek előtt lélekhonfoglalással, mindenkinek egyénileg. Egészséges Önuralom. Erről írok, mint a vízfolyás. Lélekhonfoglalás.
  Van valahol Egy Vezérelő elv, ami végtelen szeretetben árad világkorszakokon át. Ez az Igazság. Találkoztál már vele, ugye?
  Szeretettel:
  Angéla

  *

  Rendben!
  *
  Kedves Zoli,

  Most ettől az egy szótól, AHA érzésem van.
  Szóval:
  REND-ben.
  Csak figyelj a termékeny arany folyók áradására, melyek átrezegtetik a megkövült szíveket.
  Csak beszélj! Kérlek.
  *
  *
  Egy ideje kerestem – kértem 12 Turult. És felismertem a helyzetet, 24-én ott voltunk, Bódvaszilason. Ez volt Teremtésünk helyszínének ajtaja felett kiírva: Szivárvány Klub. Találó.
  Kirepült a madár, Pió Atyáé, vagy a nemzeté. Egyénileg mindenkiét kiröptetném, csakhogy tudja, hogy királyságba nincs belépés, csak, mint király és királynő. Az Aranykorba, pedig, mint Istenember és Istennő.
  Nemcsak az álmaim, hanem az éber gondolataim is vezetnek. Olvasva azt, amit egykor leírtam, most már egyre többen, együtt éljük a csodákat. Most, hogy Világkorszakunk 12 smaragd csillagja ragyog az égen, e szándék mezeje alatt, tiszta tudatossággal rendezzük Turul Ügyeinket. A történet vezérfonala, amire álmom emlékeztet, már elindult. Hogy képben legyetek, most is teszek egyedül lépéseket, és a tapasztalatom azt súgja, ne várjak. Mennem kell.
  Ez egy nyitott fórum, nemcsak 8-asoknak. Szólhatsz Te is, mert fontos lehet.
  Két napja rendezem magamban a „mit, hogyan” gondolatokat, komolyan, a fejem egy méhkas. Mondom ezt annak örömére is, hogy egy méhecske hívta fel rá a figyelmemet, ahogy az ablakom előtt sejtelmesen megmutatta magát. Kirepülés van, csakhogy tudjátok. A Turul Nemzetség másik felét, akik a szándék mező fizikai szintjén hozták a programot, fel kell emelni a szándék mezején. Mint Hunor és Magor. Itt van a példa, lehet hozni, aztán tovább, egészen addig, amíg kitisztul az emberiség tudatállapota. https://www.youtube.com/watch?time_continue=122&v=DUuZsPu1ryA Ajánlom Éva hozzászólását is olvasásra.
  Arany Folyók. A magasabb tudatossági szint minőségben a DNS-eink arany spirálként ragyognak fel. Mint egykor. Átrezegtetjük a világot, élővé tesszük Föld Anyánkat, behálózzuk a megkövült szíveket, és egy szeretet alapú társadalmat építünk, ahogy MI szeretnénk.
  A Lélekhonfoglalásban, Arvisura Pista bácsi volt az álmomban, mint Arany Atyánk, az égen. Amikor Anyahitához regélt, tudtam, a bennem élő Anyahita érti a dalt. Tegnap este, még Anyahitával beszélgettem. Hajnalra, álmomban, a Szent Koronával együtt, megerősített szándékomat illetően. Most is dobog, valahol a szívem és a torkom között.

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.


Notice: Trying to get property of non-object in /home/ttkozoss/public_html/wp-content/plugins/activity-reactions-for-buddypress/class/class.php on line 1082