Menü Bezárás

Kommunikáció

Tisztázandó feladatok

Ennek a témakörnek tartalma 10 hozzászólás, 3 résztvevő. Utolsó frissítés: Katalin Kiss Kiss Katalin 1 év, 9 hónapja telt el.

 • Szerző
  Bejegyzés
 • #6006
  Katalin Kiss
  Kiss Katalin
  Felhasználó

  Köszönöm Zoli, hogy időt szánsz a kommunikáció bemutatására – viszont tapasztalatból tudom, hogy minél több leírás van valamiről, annál több kérdés merül fel. Meg nem is biztos, hogy elolvassák az emberek. Inkább ne írd le.
  Látod, én gyakorlati ember vagyok. ha elakadok valamivel, azt azonnal megkérdezem attól, aki illetékes válaszolni. Most éppen azt szerettem volna megoldani, hogy a http://ttkozosseg.hu/bb_project/kor-email-a-tudatos-tarsadalom-nepszerusitesere/ projektet bevigyem a Marketing és kommunikáció szakműhelybe, mert nem szól hozzá senki.
  DE: az a kérdésem, hány ember tud hozzá szólni a szakműhelyben? Ez a projekt mindenkinek szól!
  Másrészt a szakműhelyekbe már kezdetektől nem azok vannak, akik oda jelentkeztek. Én nem kerültem be automatikusan az általam választott szakműhelyekbe, hanem kérnem kellett a belépést. Másrészt beléptem olyan szakműhelyekbe is (meg ti is betettetek) amit nem választottam. De most az elején ez nem baj! Mert be kell indítsuk valahogy őket. Azután, ha már a szakgárda összeállt, a szakműhelyből kiléphetnek azok akik inkább a szervezés miatt vannak ott az elején. Majd meglátjuk, hogy alakul.
  Szóval nekem ilyen és ehhez hasonló kérdéseim vannak. Ha ezeket nem tisztázzuk, nem tudok haladni. Hiába írok ki egy projektet, ha nem nézik meg. Azt gondoltam, hogy ezt a körlánc projektet az 50 ember közül legalább 10 felkarolja és akkor kimenne minimum 100 db. e-mail a TT népszerűsítésre. Hogy ismerkedjenek vele az emberek. De semmi.
  Az Indiegogo projekttel is állunk egy helyben. Miért állunk? Miért nem arra koncentrálunk? Minden marad az ötletek szintjén? Ez nem ide tartozott, de mégis. A helyes kommunikáció hiányát jelzi. Nem válaszol ott senki érdemben a felhívásodra sem, meg az én felvetéseimre sem. Hogy azt mondaná: na akkor én elmegyek ehhez meg ehhez a marketingeshez, hogy segítsen, vagy elmegyek Drábikhoz, vagy hogy nem jól gondoltad Kiss Katalin, nincs szükségünk Drábikra. Én azt is jobban megérteném mint a hallgatást. Dicsérhetjük a magyarságot – hogy a tudás népe és mind igaz is, csak én nem látom a gyakorlatba ültetését a tudásnak. Elméleti szinten lebegünk mind.
  De ha pont így van, akkor sem keseredünk el. Mert legalább már úton vagyunk. Lassan gyűlnek az útitársak valahol a magasban, és hátha leszállnak a földre. Bocs – nincs semmi bajom, csak nem szeretek egyedül dolgozni. Ez csapatmunka kell, hogy legyen az egész!

 • #6007
  admin
  admin
  Adminisztrátor

  Holnap figyelmeztess. A projektekből ami fontos, kikörlevelezem.

 • #6008
  admin
  admin
  Adminisztrátor

  Tisztázandó feladatok cím jobb lett volna… 🙂 A Problémákból úgyis annyi van….

 • #6009
  admin
  admin
  Adminisztrátor

  Katika! Ne legyél türelmetlen! 🙂 A projekt nem alkalmas arra mint amire gondolod. A szakműhely csoprotba mindenkinek kérni kell magát. Most még mindenki kalandozhat, segíthet mindenkinek. Amikor egy szakműhely megalakul (legalább 20fő (főállású) akkor válik komolyra. Most még csak imitáció…
  A tagtoborzáson múlik minden.!
  Az Indiegogo sem alszik, csak nem megy egyszerre minden.

 • #6010
  Katalin Kiss
  Kiss Katalin
  Felhasználó

  Rendben, szívesen kijavítanám a téma címét, ha tudnám. És azt sem tudom, hogyan tegyelek meg adminnak a csoportba, hogy javíthasd amit kell.
  Türelem – hát – ki is írta azt a hírlevelet,, hogy “Csodavárás?”
  Vagyis én nem vagyok türelmetlenebb mint más, és csodaváró sem, mint azok, akikről úgy gondoljuk, hogy csodavárók. Egyébként van némi jogosultságuk is rá, mert ha hiszel a csodákban, bekövetkezhetnek, ha nem hiszel, akkor biztosan nem következnek be számodra.
  Most meg mosolyognék is, de fél év óta kérdezgetem, hogy hogyan lehet itt mosolyogni. A formázó gombok között nem találom. Hát ekkora a türelmem, meg ilyen problémáim vannak, egyébként meg nincsenek, csak feladatok.

 • #6012
  admin
  admin
  Adminisztrátor

  Kijavítottam! Az szerepkörök beállításához a kezelés gombra kattintva (jobbra az utolsó a csoport menüjében) jutsz el. A megnyiló új menüben megtalálod a Tagok-at és ott beállíthatod. Szólj ha nem megy. De ezért készítek egy videót ma, hogy mindenki számára világos legyen a mi , hol és hogyan.

  Smáili itt nincs (még) majd egyszer arra is sor kerül… 🙂

 • #6044
  Katalin Kiss
  Kiss Katalin
  Felhasználó

  Szutor Erzsike szeretné a még eladó, vagy kölcsönözni való könyveit meghirdetni.
  Átírom ide a Könyvklub csoportban levő kérését

  “Erzsébet Szutor állapotfrissítést küldött be a következő csoportba: Könyvklub csoport
  Próbálom betenni a hirdetésekhez, még nem sikerült, de folytatom …”

  Mi ennek az optimális megoldása? Ugyanis Erzsike a könyvekért forintban kapott pénzt a Tudatos Társadalomnak szánja. Ezért szerintem nem e K.E.L. – be kell tenni. A Könyvklubban jó helyen van, amennyiben mindenkit meghívunk oda. A külföldieken kívül, mert bőket nemigen érinti. Tehát egy ilyen lánc kellene elinduljon – és ez általános technikaként kellene elterjedjen – hogy minden olyan csoportba ami közérdeklődésre tarthat számot minden tag hívja meg az ismerőseit. Ezt hogy kommunikáljuk most a tagok felé?

 • #6048
  Katalin Kiss
  Kiss Katalin
  Felhasználó

  Fórumban fórumok?
  Van egy „Otthon” nevű nyílt fórum.
  http://ttkozosseg.hu/forums/forum/forumok/otthon/

  Ennek keretében van 4 Fórum?
  – Ha én kertész lennék
  – Hogy főzzek ma magamnak
  – Lakberendezési ötletek
  – Tű és cérna

 • #6440
  Katalin Kiss
  Kiss Katalin
  Felhasználó

  Mit jelent a Normál, illetve Kiemelt Témakör típus? Ha kiemeltnek állítom be, kik látják, és ha Normál-nak állítom be, akkor kik látják?

 • #6441
  jzoli
  jzoli
  Adminisztrátor

  A kiemelt azt, hogy a témakörök listáján az első helyeken van. Ha kiemelt, mindenki láthatja!
  De próbálgasd és akkor jönnek a tapasztalatok! 🙂

 • #6590
  Katalin Kiss
  Kiss Katalin
  Felhasználó

  Azt szeretném tudni, hogy ha eltávolítom a meghívókat a csoportba (mivel sokan még nem fogadták el az Alapszerződés csoportba sem, és folyton visszaköszön, hogy meg vannak híva), akkor egy következő alkalommal való meghívás esetén vissza kapjuk-e a listát velük? Mert most csak az újabb ismerőseimet hívnám meg, hogy ne zaklassam ismét azokat, akiket már többször meghívtam.

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.


Notice: Trying to get property of non-object in /home/ttkozoss/public_html/wp-content/plugins/activity-reactions-for-buddypress/class/class.php on line 1082