Menü Bezárás

“Fanatizmus még imádkozásban sem hasznos!”

“Fanatizmus még imádkozásban sem hasznos!” Ez lehetne a mottója e csoport megszüntetése körüli vitáknak, valamint
az ” Bízzál Istenben, de tartsd szárazon a puskaport!” Ide kívánkozik az is: Segíts magadon Isten is megsegít!

Anélkül, hogy elolvastam volna a szakrális műhely leírását számomra a szakralitás a magasabb rendű tudományok tradícióra épülő gyakorlatát jelenti! Mit jelent a magasabb rendű tudomány kifejezés? Egy olyan tudatos cselekvésmechanizmust, amely az emberi test tökéletes gépezete által nyújtott energia kisugárzás és energia befogadás tudatos és irányítható tanult és születéskor kapott összességét jelenti! Az emberi test mindenki által látható része a fizikai test, ugyanakkor kevesek által látható és érzékelhető, Kirlian orosz házaspár felfedezése óta fotózható része az energiatest, mely áll asztrális, lélek és szellem testből!

Aki ennek létezését tagadja az aura fotó és a jelfrekvenciás gyógyászat korában olyan mintha az MRI, vagy a Röntgen vizsgálatok eredményét utasítaná el. Ugyanakkor megfigyelhető korunkban nem csak a matériába, hanem az agyament beteges miszticizmusba belefeledkezett emberek csoportja is, akik beteges fantáziájuk képzelgése, vagy értelmi fogyatékos társai befolyása alatt önszuggeszcióval addig mantráznak valótlanságokat, míg átprogramozva saját értelmüket hirdetik egójuk rögeszméjével ők híres emberek reinkarnációi, Júdea oroszlánjai, a keresztény misztika valamelyik szellemi lényének kiválasztottai, ufók követei stb. Hogyan viszonyuljunk hozzájuk? Ha kifinomult humorérzékünk van a groteszk és elmebetegség határát súroló gondolkodás iránt akár nevetésre is ingerelhet bennünket, de sokkal, jobb ha megszánjuk és betegnek tekintjük őket. Az indiánok tisztelték és sajnálták a meghibbantakat, de sose választották meg őket a Vének Tanácsába, vagy törzsfőnöknek! Izraelben a vallási fanatikus ortodox zsidók csapnak össze az utcán az ugyancsak tudatállapoti betegségben rendelkező homoszexuálisokkal, a két rossz energiát képviselő erő egymást kölcsönösen kioltó hatása akár hasznos is lehet a társadalomra, mint amikor két drogdíler banda kölcsönösen kiírtja egymást, vagy hazánkban a HIT-gyülekezet tagjai összeverekednének a Jehova Tanúkkal!

Ma az abnormális emberek térhódításának korszakát éljük! A kávé, fahéj, karob és sáfrány emberekkel folytatott vegyes házasságok hirdetésén túl, szinglik, hivszterek, transzneműek, homokosok, kábítószeresek, álcionisták, fogyasztás őrültek és egyéb torz szüleményei a fogyasztói társadalomnak lepik el a háttérhatalom közösséget és egyéniséget gyengítő hatása révén a közéletet óriási média támogatást élvezve! Aki a magyarságért, annak felemelkedéséért harcol, logikailag nem rokonszenvezhet velük és akik ma a ” nemzeti ” oldalon” hatalomért tülekednek, mint önmaguk kiválasztottjai legtöbbször elmeháborodott hamis próféták, bármiféle magasabb képességek tudása és gyakorlata nélkül. Ez utóbbi embertípusra valóban nincs szükség egy tudatos társadalomban és egy rendszerépítésben, mert rombolja a tudatosságot és leépíti a rendszet, ugyanakkor viszont szükségünk van a magyar géniusz egyedülálló megtestesítőire, azokra a többlet energiával és nem átlagos képességekkel rendelkező társainkra akik képesek felturbózni és katalizálni a törekvéseinket a magyarság felemelkedése érdekében! Jómagam is végeztem bioenergetikai, reflexológiai, pszichotronikai, prána nadi és más egyéb tanfolyamokat, műtét nélkül meggyógyítottuk feleségem kiszakadt gerincsérvét, lányom refluxát, egy áramütéstől lebénult egerészölyvet, a legnagyobb próbatétel az volt amikor rám esett egy fa a hátamra, gerincvelő gyulladást kaptam és gyógyszer nélkül e gyógyíthatatlannak kikiáltott betegségből önmagamat kigyógyítottam.

Van tehát bőséges tapasztalatom a vajákos kóklerség és a valódi tudomány illetve képesség között és szívesen segítek abban, hogy e szakrális szakműhely ne elmebeteg fanatikusok tenyésző helye legyen, hanem új alapokra helyezve, a társadalom salakjait kizárva hasznos része legyen a RÉKA TT közösségének!

Medveczki Zoltán

Posted in Vélemények és írások tagjainktól

Kapcsolódó témák

1 Comment

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..


Notice: Trying to get property of non-object in /home/ttkozoss/public_html/wp-content/plugins/activity-reactions-for-buddypress/class/class.php on line 1082