Menü Bezárás

Februári első levél

Kedves Barátaim!

 

Ebben a levélben több fontos témát vetek fel, ami szorosan összefügg a TT eredményességével, küldetésének megvalósításával, ezért kérlek

FIGYELMESEN OLVASD VÉGIG A LEVELET!

Ha most nincs rá időd, nyisd meg később, amikor rá tudsz hangolódni, és itt tudod tartani a figyelmed!

 

 

Ismét azzal kell kezdenem, hogy:

Szeretettel köszöntöm az új tagjainkat!

 

Ha lassan is, de növekedési pályára álltunk! Kérem, a már „rutinos, öreg rókákat”, segítsék az újonnan érkezőket.

A közösségi oldalunkon is folyamatosan nő a látogatottság!

Sőt! Már vannak olyanok is, akik írnak is egy-egy bejegyzést, véleményt, javaslatot, hozzászólást! Egyre többen és egyre gyakrabban néztek be, bearanyozva ezzel szürke gondolataimat! Csak így tovább!

 

Szükség is van rátok kedves frissen érkezők, mert a TT életének új szakaszát kezdjük és jónéhány szabályt, eszközt kell közös erővel, gondolkodással kialakítanunk, vagy átalakítanunk.

 

A startégiánk első pontja:

„1, Minden településen legyen egy emberünk!…”

 

Így, a tavaszi fáradtság idején, kellemes és eredményes időtöltéssé válhat a környezetünkben lévők ébresztgetése.
Az „égi jelek” azt mutatják, hogy eljött az idő! Hát csörgessük meg a vekkert!
ÉBRESZTŐ!
A Piactér fejlesztése munkahelyeket hozhat létre, egyre többünk függőségét csökkentheti! Sokak számára ez is hívó szó lehet!

 

 

Magyar Esték előadássorozat!

Még semmi konkrét javaslat nem érkezett senkitől sem helyre, sem időpontra. Előadástartására viszont már többen is jelentkeztek tagjaink közül. Hogy hol és ki legyen az előadó, az a helyi szervezőkön múlik. Én csak javaslatot teszek azokra, akiket ismerek és képesek megtölteni egy termet. Az előadásoknak költségvonzata is van. Tehát, kéretik felelősen gondolkodni!

Az bizonyos, hogy nagy szükség lenne már arra, hogy megjelenjünk ezekkel a rendezvényekkel, hisz a társadalmi tudatszintünk a béka alsó fele alatt van több emelet mélységben. Legalább öt törzs van ahol (szerintem), csak elhatározás kérdése és már működhetne is!

 

Törzsi rendszer.

Nagyon várom már, hogy a fejlődő törzsek nyilvántartásait, rendszereit átadjam a törzseknek önálló kezelésbe.

Valójában még a „Süsü” korszakunkat éljük (tudod, az egyfejű). Bármikor könnyedén lefejezhetnek és nem nő új fej a helyére. Igyekeznünk kell, hogy mielőbb kilenc fejűek legyünk és tudjunk egy esetleg levágott fej helyébe azonnal újat növeszteni!

A Törzsek nemzetségből állnak, tehát a formálódó helyi közösségeknek legyen az is feladata, hogy a térség más településein is segítsék a szerveződés elindítását. Épüljenek a nemzetségek. Az egytelepülésen élők közössége a nagycsalád.

A családok családfőt választhatnak. A családfők választják a nemzetségfőket. A nemzetségek képviselőiből alakul a törzsi tanács és választ törzsfőt!

…és máris elérünk a törzsszövetség mintájához.

Ezen folyamatok sikeres megvalósításával, létre jöhet egy, a társadalmáért felelősséget vállaló, a magyarság megtartásáért tenni akaró legitim vezető testület.

 

Szeretném, ha az új jelentkezők befogadását mielőbb a törzsek szervezete venné át. Ma még akárki jelentkezhet és ismeretlenül is felvételt nyerhet! Ha már a törzsek kezébe kerül az adatbázis, oda fut be az új jelentkező kérelme, biztosan ki lehet alakítani az alkalmasság szempontrendszerét.

Jelenleg is ott van a regisztrációslapon, az ajánló neve, de még nem kötelező ajánlóval rendelkezni. Tegyük kötelezővé az ajánlót? Legyen két ajánló? Vagy egyéb elvárást fogalmazzunk meg? Azt már tudom (ez a tapasztalatom), hogy nem kell mindenki a TT-be. Jelentsen minőséget a TT tagjává lenni.

Vajon mit gondoltok erről?

Ha véleményed, kritikád, javaslatod van, ne nekem küld el, hanem tedd ki a „A Tudatos Társadalom mozgalom alapszerződése” fórum témában.

 

Tagtoborzó rendezvények!

Ahhoz, hogy sikeresen növeljük a létszámunkat elengedhetetlen a személyes találkozók sora. Mindig nagyon várom a következő találkozót, hisz az ország különböző térségeiben ismerhetem meg az ottaniak gondolkodását, a világról alkotott képét. Sokat kapok tőletek minden alkalommal!

A soron következő találkozó Ózdon lesz 15-én! Mozgósítsátok az ismerősöket. Itt a Facebook esemény, osszátok, hívjatok, küldjetek ismerősöket.

https://www.facebook.com/events/383704572207432/

Itt a TT Esemény. Küldjétek mindenfelé!

https://esemenyek.ttkozosseg.hu/event/tudatos-tarsadalom-ut-a-jovo-fele/

 

Ami már formálódik, február 23-án Miskolcon, vagy Egerben lesz a Szakrális Önazonosság szakműhely találkozója. Remélem, napokon belül megkapom az elképzelést és a következő levélben már ez is konkrét lesz.

Március 3-ra a Szegediek terveznek tagtoborzót és 2 szakműhely (oktatás, egészségügy) találkozót. Ez is előkészületben.

Úgy tudom Bolhón, Tolnán, Fertődön, Egerben is készülődnek a helyiek a saját rendezvényükre!! Jó lenne mielőbb pontosítani ezeket is! Várom az újabb merész kezdeményezők jelentkezését!

 

 

Szakműhelyek.

 

Egyre jobbak a létszámok a szakműhelyekben, de valahogy mégis csak az alvó állapot maradt. Senki nem érez vágyat arra, hogy elkezdje a szakműhely tartalmát, programját összeállítani.

A minap, az összes szakműhelyen átvergődtem magam, és sorban találtam a kezeletlen jelentkezéseket. Vagyis, annak ellenére, hogy mindenhol van admin, moderátor, nekem kellet az ő munkájukat elvégeznem. Kérem is, hogy akinek ez nehéz feladat az szóljon, hogy leválthassam, mert jobb, ha tudom, hogy ez is rám vár, minthogy csendben altatva továbbra is semmittevésre ítélve kallódjanak a csoportok!

Az adminoknak (is) lehetőségük, hogy a jelentkezett tagok adatlapján megnézzék az e-mail címet, és egyéb adatait. Hát szólítsátok meg őket és kezdjétek rávenni a társaitokat a cselekvésre. Kérdezzetek, hogy válaszolhassanak.

Talán azért is nehéz, mert többeken el sem tudják képzelni mi a fenét is csinál egy szakműhely!

Jó! De akkor legalább kérdezzetek.

A Civiltérben már valamelyest megfogalmaztuk a szakműhelyek küldetését. De ezek csak épp, hogy elégségesek. Meg főleg nem szentírások! Vitaalapnak, elindulásnak viszont jók! Hát kezdjetek el eszmecserét, vitát, szervezzetek találkozókat. Haladjatok!

Minden szakműhelyben elsőként a víziót, a jövőképet kell megfogalmazni. Ez ad értelmet a munkának!

Ebből, ha egyetértés alakul ki lehet célt formálni! Ha a cél meg van fogalmazva, a többi már gyerekjáték.

A célhoz programot lehet illeszteni, a programhoz forrásokat, feladatokat…

…és kész! J

Segítenék, de ha hívás sincs… Vagy azért mert minden érthető, vagy azért mert semmi sem érthető.

 

 

És végül, de nem utolsósorban!

 

Kereskedelem.

 

Közösségi elszámoló rendszer!

Kezdjük el közösen értelmezni. Itt az alap:

A Tudatos Társadalom belső elszámolási rendszere

 

–         Februártól (mint ígértem) bevezetjük az 5 %-os mértékű, TT webáruház kedvezményt a tagság számára. Már elkezdetem a kódok létrehozását és mindenkinek személyre szólóan küldöm ki az e-mail címére. Kéretik megjegyezni!!!! Idegőrlő, lassú munka, de haladok vele. Az Inlernetes 6% kedvezménnyel összevonható!

–         Ezen munka során minden számlát egyenként meg kell nyitnom. Szomorúan tapasztalom, hogy sokan elfelejtették még átutalni az előfizetési díjukat. Az hagyján, hogy erre a negyedévre még csak kevesen teljesítettek, de a korábban csatlakozottak, bizony a múlt évben is csak ímmel-ámmal fizetgették a hozzájárulást. Ugyanakkor, vannak azok a tagjaink, akik a vállalt kötelezettségük többszörösét is biztosítják, biztosították a működésünk fenntartásáért, a törekvéseink megvalósításáért. Kérem azokat, akinek még van rendezni valójuk, legalább ezt a negyedévet utalják el.

–         Az elszámolórendszer működtetése, szabályozása is egy külön szakmai feladat. A Közösségi Pénz szakműhelyben is vannak már bőven jelentkezők. Kérem őket, kezdjenek el ötletelni azon, milyen szabálymódosításokkal lehet a rendszert még ösztönzőbbé tenni, és mikor találkozunk személyesen, hogy mindezt részletesebben is kidolgozzuk. Keresem azokat az önkéntes feladatvállalókat, akik számlaügyintézőként működnének közre. A szaporodó számlák, szaporodó feladatokat is jelentenek.

–         Az elszámoló rendszerünk frissített változatát mindenkinek ajánlom elolvasásra, észrevételezésre. Itt található:

A TT belső elszámolású rendszerének forrás teremtése. 1.0

/ezt illene oda-vissza háromszor elolvasni, értelmezni/

 

 

Remélem, nem bántad meg a levélre fordított időt!

 

Köszönöm a figyelmed!

Juhász Zoltán

Posted in Hírlevelek archívum

Kapcsolódó témák

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..


Notice: Trying to get property of non-object in /home/ttkozoss/public_html/wp-content/plugins/activity-reactions-for-buddypress/class/class.php on line 1082