Menü Bezárás

Februári II. Hírlevél

 

Köszönöm, hogy ellátogattál a bejegyzéshez! 🙂

 

Torda!

A Szegedi Egyetem első laboreredményei a Torda szelettell kapcsolatban rendkívül pozitív eredményeket hoztak! Hétfőn folytatják a kisérleteket, Kucsora István fejlesztő közreműködésével!

Tőle tudom, hogy megvan a 3. agytumoros beteg is, akinél megállt a rák!

Elkészültünk a Torda-filmünk nyersanyag felvételeinek nagyrészével. Jövő héttől a vágásokkal és a stúdiómunkákákkal folytatjuk, hogy mielőbb a nagy nyilvánosság elé kerülhessen ez a világraszóló felfedezés.

 

Mégiscsak éledezik a közösség!

15-én Ózdon lesz csapaépítő, tagtoborzó találkozó, 20-án Bonyhádon.

Most jött a pontosítás a fertődiektől, hogy 16-án náluk is hasonló programot szerveznek.

Miskolcon 23-án és 24-én lesz kétnapos program, Szegeden március 2-án. Ez utóbbiak szakműhely-találkozók és tagtoborzó rendezvények is lesznek.

Nagyon várom a somogyi, a tolnai, a Veszprém és Fejér megyeieket, a Komárom és Pest megyei csoportok éledezését is! Szurkolok, hogy keleti végek (nyírség, hajdúság) is összekapja magát és végre életre keljen.

 

Az első Magyar Esték rendezvényhelyszín is születőben van. Varga Angéla, a Devecseri kultúrházzal egyeztet. A jövő héten megszülethetnek a részletek is.

Ez ügyben is várom a körzetektől a további javaslatokat.  Kik lesznek a további szervezők?

 

Kérdések, bizonytalanságok.

Előfizetési díj – Tagdíj

Az előző levelem nyomán kapott kérdések azt mutatják, hogy nem egységesen értelmezzük a díjfizetési vállalást.

Nincs tagdíj! Az előfizetési díjat a szolgáltatásért fizeti a közösség. A tagdíj sorsáról a tagság dönt (egy valamilyen szervezet testülete). Az előfizetési díjat a szolgáltató használja a működése biztosítására.

Az, hogy jelenleg a befizetéseket megjelenítjük (jóváírjuk) a közösségi számlákon egy ösztönző eszköz a Piactér használatának beindításához. A tagság dinamikus növekedése esetén viszont meg fog szűnni a jóváírás, hisz valójában értelmezhetetlen a kétszer elkölthető pénz.

Mint írtam előző levelemben, a szabályok ez ügyben még jó darabig fognak változni, csiszolódni, hogy minél inkább a közösség céljainak a megvalósítását szolgálják. Ehhez (is) várom a megfelelő szakmai tudással rendelkező, de a gazdasági paradigmaváltásban elkötelezett TT-tagok jelentkezését!

Az előfizetési díj sokakat eltántorít a csatlakozástól! „Persze, itt is csak a pénzt akarják…” Valóban ilyen nehéz lehet megérteni, hogy a rendszerünk fenntartása bővítése nem megy pénz nélkül? Az önkéntes munka csak ideig-óráig jelent megoldást. A jelenlegi közösségben is rengeteg önkéntesi feladatkör várja a kezelőjét, de az a valóság, hogy nincs nagy tolongás a feladatok vállalásáért.

 Az hogy valami nem jó, meg nem jól működik, a kritikai megközelítés, de nem tartalmaz megoldást. A megoldásokhoz szaktudás, felelősséggel vállalt hozzáállás és eszközök sokasága kell.

Az előfizetési díj az a küszöb, aminek átugrásához kell némi intellektus.

 

Inlernet.

Az Inlernet MLM-es csapatából sokak figyelme irányul a TT-re az utóbbi hetekben. Sajnos nagyrészük csak a hálózati jutalékszint növelése érdekében figyel bennünket. Vagyis nem a TT közösség célkitűzése a vonzó, hanem csak a webáruház kínálata és az ott elérhető visszatérítések mértéke.

Fogyassz! Vásárolj! Gazdagodj!

Ezek a célok a fogyasztói társadalom elavult fogalmai. Ezen ideológia fertőzött meg bennünket annyira, hogy képesek vagyunk elpusztítani az életterünket is, hogy minél több vagyont halmozhassunk fel. Ez a kapitalizmus!

A TT nem a kapitalizmus fellegvára. Sőt, teljesen szembe megy ezzel az idejét múlt felfogással!

Voltam több Inlernetes előadáson ahol az előadók többsége a pénzkeresésre fókuszált. A sikeres vagyongyűjtés azonban nem jelent minőségi változtatást az emberi létben! Ha azt keressük, hogy tehetnénk szert még több pénzre mások munkája után, akkor is a függőségünket tartjuk fenn, csak máshova rakva a fókuszt. Láttam, ismertem MLM-es vezetőket, akik óriási jövedelmeik mellet is rettegésben éltek, hogy mi lesz, ha a jövő hónapban nem teljesít a csapat… Aztán jó pár nincs már is közöttünk, mert a lelki terhek a fizikai létben betegségeket hoztak létre.

Az Inlernet egy remek eszköz a magyar gazdaság élénkítésére, hogy itthon tartsuk a teremtőképességünk eredményét, hogy egymást erősítsük a rendelkezésünkre hagyott pénzzel. Hogy felpörgessük a gazdaságot, mert akkor mindenkinek több jut! De erről sajnos nem nagyon hallok az előadásokon.

Most már sokan fontolgatják az MLM-es hálózatépítők közül is a belépést, csak az a fránya 2 000 Ft ne lenne. Bizony ez ám a rágós falat!

 

A csatlakozási feltételek hamarosan módosulnak!

Szeretném, ha a közösség mielőbb elérné azt a minőséget, hogy már csak személyes ajánlókkal lehessen csak csatlakozni. (Az alulról építkezés egyik vezéreleme!) A következő hetekben ezen a téren is várhatóak új szabályozások. Az általatok küldött visszajelzések is erre buzdítanak!

 

 

Akinek nincs ennyi pénze se?

Mert ilyen is van.

Azon nekünk kell segítenünk! Persze, ha majd a sorban alakulnak a településeken az önálló csoportok, könnyebb lesz, de most is van már lehetőség.

A befolyó előfizetési díjak ennél a létszámnál még csak a működési költségek töredékét fedezik. De a CMM-nél is és a közösségi oldalak működtetésénél is sok olyan kis feladat van, amit heti pár órában, akár otthonról is el lehetne látni.

Aki jelentkezik egy-egy területre felelős feladatvállalónak, annak közösségi pénzünkben elismerést tudunk adni (hisz munkájával értéket teremt) és elismerés az is, hogy juttatásként, mentesülhet az előfizetési díj fizetésétől.

 

Közösségi Hasznossági Mutató – KHM

Az előfizetési díj fizetése, nem fizetése azonban nem a legfontosabb kérdés a tagjaink KHM (Közösségi Hasznossági Mutató) értékének kialakításában.

Az elmúlt két hónapban mintegy 70 tagot töröltünk a közösségünk adatbázisából. Az elsődleges szempont a közösségi részvétel volt! Akik már több hónapja nem néztek be az oldalra, nem vettek részt semmilyen rendezvényen, nem reagáltak semmilyen kérdésre, azok ugye nem igazán mondhatók közösségi embereknek. Legalábbis itt nem!

Jelenleg is vagy 2 tucat olyan tagunk van akinek (valószínűleg) megerőltető az előfizetési díj kifizetése, de a közösség életében aktív szerepet vállalnak. Remélem, előbb-utóbb nekik is tudunk segíteni, hogy könnyebbé váljon az életük.

 

Közösség szervezés, ajánlói elismerés.

A közösségünk létszámának a gyors növelése az egyik legfontosabb feladatunk!

Látjuk, hogy több térségben szerveződnek már helyi és kistérségi közösségek. Azonban még egy csoport sem érte el azt a szervezettségi szintet, ami egy nagycsalád, nemzetség, vagy törzs létrejöttéhez kell. Nincsenek a csoportokban kialakítva a funkciók, feladatkörök és azok felelősei. Még nem értük el, hogy bármelyik csoport önálló egységként tudjon megjelenni.

A szakműhelyekben sem indult még el tudatos munka. Lássuk be, többségünk arra szocializálódott, hogy valaki mondja meg mit kell csinálni és ha nincs aki megmondja, akkor nem is fog történni semmi.

Ahhoz, hogy nagyobb erővel koncentrálhassunk a toborzásra egy anyagi ösztönző eszközt is felkínálunk!

Az új tag jelentkezési lapján, van egy kérdés az ajánlóra vonatkozóan. Akinek a nevét beírja az új jelentkező az 6 000 kp jóváírásban részesül. Természetesen az új jelentkezőnek is vállalnia, teljesítenie kell az előfizetési díj befizetését. Az ajánlót felelőssége, hogy kit hoz a közösségbe!

Az eddig beérkezett csatlakozásokon szereplő ajánlók KP elismerésének a jóváírását elkezdtem és a következő napokban végig is viszem.

Az így keletkező Kp teljes mértékben felhasználható a Piactéren.

 

 

Piactér: Torda vásárlás

A múlt hónapban már beharangoztam, hogy korlátozottan ugyan, de hamarosan lehet a Piactéren Tordát is vásárolni. Már több hívást is kaptam, hogy mikor és hogyan lesz, mert fogytán a készlet és már Kp-ért szeretnék vásárolni a következő adagot!

Azt, azért előre szeretném mindenkinek a figyelmébe ajánlani, hogy a Tordát mi is csak Ft-ért tudjuk megvásárolni, így ez a kedvezmény egyfajta jutalom azoknak, akik következetesen támogatják a közösség épülését és segítik a tagság létszámának a növelését, a Piactér bevezetését, elterjesztését. A keretet erre a jutalmazási formára nagyban meghatározza a Ft-ban lebonyolított kereskedelmi forgalmunk.

Itt ismét szóba kell, hozzam a KHM-et, vagyis a Közösségi Hasznossági Mutatót. Azok, akiknek semmiféle tevékenységük nincs, és csak az előfizetések jóváírásából rendelkeznek Kp-vel, még várniuk kell a kedvezmények ezen körére. Az ő közösségi indexük a nullához közelít!  Hiszen ha részesülhetnének ebből az előnyből, a képlet az lenne, hogy az előfizetési díj egyben a Torda vételára is. Ez így értelmetlen a gazdasági és a közösségi érdekek szerint is.

Azok, akik már vállaltak, vagy vállalnak közösségi feladatot, akiknek van felmutatható közösségi értékteremtésük, azok viszont megérdemlik, hogy a kereskedelmi tevékenységünkből származó többletek egy részét nekik adjuk.

15-től rendelhetők a Torda dobozok a piactéren. Ehhez a piactéri „TT Webáruház” profilt kell felkeresni és leadni a megrendelést.

A rendelés jelenleg csak egy havi adagra, vagyis 4 doboz Tordára adható le. Tehát üzletelni ezzel nem lehet.

 

Piactér és a KHM

A hónap második részében a tapasztalatok és közösségi visszajelzések alapján tovább fejlesztjük a szabályozást, hogy könnyen érthető, de ösztönző legyen.

A KHM is részletes vitára kerülhetne, ha lenne már élet a Szellemi szakműhely-ben az Anyagi Forrásellátás szakműhely-ben

 

A KHM értékelésének egyik biztos eleme a Piactéri aktivitás. Biztosan bekerülnek a kedvezményezettek körébe azok, akik ügyleteket bonyolítanak le (vásárolnak, eladnak), vagyis olyan terméket szolgáltatást helyeznek el a piactéren, ami el is kel.

 • Mindenki tud feltenni valami árut szolgáltatást. Minél több a hirdetésed, annál valószínűbb, hogy értékesítésed is lesz.
 • Érdemes vásárolnod is. Ne őrizgesd a Kp-t mert nem fial!

Tehát érdemes egymástól vásárolni, feltenni valós árukat, értékes szolgáltatásokat, mert ez is a KHM-et javítja.

Valóban fontos ez tevékenység az alternatív értékmérő csereeszköz bevezetése és elterjesztése érdekében.

 

Köszönöm a figyelmed!

JZ

Posted in Hírlevelek archívum

Kapcsolódó témák

16 Comments

 1. Szkitahun
  Szkitahun

  Üdv mindenkinek,
  ami az anyagi hátteret ilketi a cél működtetéshez, én magam se jöttem még helyre anyagilag ppedig már nagyobb jöveelemért dolgozok, de egyrészt a téli gázszámlák meg más vállalásom nagyon megterhel és 4ik hét bégére sőt 2ik hétnél már erősen megcsappan a kapott fizum.
  Ehhez képest a nspokban elküldtem a rendelésemet a tordaszeletre külön, meg elküldtem a előfizetési díjat, , befizetem számlákat és máris alig maradt mert még el vagyok maradva amit már nagyon nehéz visszamenőleg kiegyenliteni.
  Anyagi mehézségek leküzdésére jó lenne tudni elérni a villany és gáz közműhálózattól való függetlenedés lehetőséfét ingyenenergiagenerátorral smi háztartásonlént mehtrrmeli külső erőfortás nélkül a napi szükséges áramot.
  Ehhez el kell jutnunk oda hpgy legyen háztartásonként egy generátor aminek összeszetelésr nem jelent nagy anyagi terhez , a hozzávalókat is beleértve.
  Úgy gondolom, ez nahy és jelentős előrelépés lehet mindannyiunonak, igy háztartásonként meg a cmm studio működtetéséhez is, az egyes helyi csoportok működzetéséhez is…
  Tehát nagy hangsúlyt kell fektetnünk a generátorra, illetve olyan energiatetmelő eszközre amihez hozzájutni nem lehetetlen, nem jelent nahy megerőltetést, sőt akár nem is megerőltető.
  Tudom, hogy nem a világítás viszi a legtöbbb wattot hanem a háztartási gépek mint boyler, hűtő, fűtés, na pont euek miatt kell a generátor leginkább ám arányosan megfelelő méretű eszköz kell generátorként , de foglalkozzunk már vele, legyen már valamilyen teljesítményt termelő generátor …,

  Youtube csatornán például láttam olyant hogy valaki bicajra szerelt egy 350wattos motort, amivel 40kmes óránkénti sebességgel tud haladni. Ez már egy viszonyítási alap, nem is rossz sebesség országúton haladáshoz.
  Ha egy generátor legalább egy háztartási gépet el tud/ bir működtetni, akár ha csak a boylert vagy csak a hűtőt, már az is nagy eredmény, hiszen az igy megspórolt pénzből jut még egy generátorra vagy az előbbi továbbfejlrsztésére és akkor már két gépezetet tud majd ellátni: hűtő, boyler, …

 2. János Herczegh-Kovács
  János Herczegh-Kovács

  Végre sikerült bejutnom. ez örömmel tölt el.De hogy a témához szóljak, nekem valóban vannak a fizetéssel kapcsolatos gondjaim.Azonban azt gondolom, nem sokan voltak akik az adománygyűjtőn adtak és azonkivűl még szórólapok másolását és ezeknek a kijuttatását is csinálták.nekem tavaly februárban Negyvenezer forintomba került a másoltatás.Ha ezt átszámolom akkor nekem a kihordást is beleszámitva ami tizennégy napomba került, akkor ezenkivül felajánlottam hogy adok egy helyet a pécsi csoportnak ahol nemcsak összejöhetünk,hanem akár studióként is működhet.Ez nekem újabb költségembe került.Tehát azt gondolom hogy nekem ezzel kb öt évre ki van fizetve az a havi kétezer forint.Arról meg hogy a pécsi csoport ilyen Nyögvenyelősen működik vagy nem működik arról én nem tehetek.Több hirdetést is adtam fel tavaly hogy keresünk a tt vel elkötelezett riportert operarőrt annak alapján jött a Dani Csaba pl. Én azt vettem észre,és ez nekem nem tetszik, hogy aki előadott vagy hasonlót tett az mind anyagi érdekből tette.Ott van pl az a hölgy aki a pécsi előadást tartotta neki is egy olyan tevékenysége van amit azzal az előadással “reklámozott”.Vagy a Szabó Laci a MANEYPuláció könyvvel.Én azt gondolom.Ha anyagi érdekből jött ide valaki azt nem kéne ebbe a közösségbe befogadni.ÉN önzetlenül adtam amit adtam eddig kb KÉT havi bevételem ment rá a ttben való résztvételemnek. Az meg hogy nem vagyok jártas a számitógépkezelésnek (nincs magyar billentyűzet a laptopomon)A Helyesirási hibák azért vannak.Azért nem tudtam belépni.A telefonom kezdő képernyőjén fenntvan a CMM Network is meg a magazin is nem azt jelenti hogy nem kisérem figyelemmel az itt történteket.Lehet, hogy nekem nincsenek olyan bölcs gondolataim mint itt sokaknak, de ha azok akik itt a szájukat jártatják vagy hallgatnak, csak annyival járuljanak hozzá a tt működéséhez mint én járultam hozzá eddig.Még annyit hogy mivel az köztudott,hogy Január 13 án elment a Szombathelyi Tibor, Keservesen de befizettem az árváinak létrehozott számlára háromezer forintot.Amit ugy gondoltam legalább olyan fontos.És ha ez bárkit zavar akkor azt nagyon sajnálom.És ha ez a TT közösség is átesik a ló túloldalára azzal hogy mindenhová fizessen az ember akkor nem kivánok résztvenni tovább.Mért nem lehet egy előadónak megmondani ha ingyen nem jössz el akkor nem kell előadnod.A legtöbb rendezvényre én azért nem tudok elmenni, mert mivel a rokkantnyugdijam kevés és alkalmi munkákkal egészitem ki az meg mint látszik is HOL VAN HOL NINCS.És azt meg már restellem hogy örökké irjam nem tudok résztvenni mert nincs rá pénzem.BOCSÁNATOT KÉREK HA Valami olyat irtam nem volt szándékom megbántani senkit.

 3. Köszönöm szépen az értékes infókat! Nagyon örülök, h. szóvá tetted az Inlernet működési motorját. A sombereki találkozón megütötte a fülem a kis hölgy előadásában egy gondolat, amit nem igazán éreztem odaillőnek. Nagyon jó, hogy ismét tisztáztad, mi a lényeg. Ez a műfaj nem az egyén gyors meggazdagodását szolgálja, hanem a közösség épülését. Nagyon boldog lennék, ha a csatlakozók is így tudnának viszonyulni a TT-hez, illetve ennek a szemléletnek a továbbadásával igyekeznének embereket megszólítani. Az egyén addig úgysem lehet boldog, míg a közösség, amihez tartozik (tartozni szeretne) nincs rendben. Egy közös cél mellett lehet csak egészséges közösséget létrehozni.

  • Péter Onhausz
   Péter Onhausz

   Kedves Ildikó! Nagyon sajnálom, hogy Te a Sombereki találkozó idevonatkozó részéből azt hallottad ki hogy az egyének szeretnének meggazdagodni. Ezzel kapcsolatban engedd meg, hogy néhány szóban kifejtsem véleményemet. A közösség csak akkor tud tovább lépni ha az egyének anyagilag, legalább részben függetlenek. El sem tudom képzelni, hogy hogyan fog felépülni a közösségünk, ha hetek óta azon alkudozunk ( Zoli szerint ez 4 éve tart ) hogy miből fizeti ki a tagság a havi 2.000Ft-os előfizetési díjat. Márpedig ez kardinális kérdés. Zoli lehetőségei nem határtalanok. Tehát a közösségnek kutya kötelessége lenne az anyagi alapokat biztosítani úgy hogy az senki számára ne legyen megterhelő. Igen ám de a nulla anyagi biztonságból és nulla tartalékból ez utópisztikus elvárás.
   Mi egy modellt szerettünk volna felvázolni. Ez egy lehetőség. Senki senkinek nem fogja a tarkóját ütni, hogy ezt kell csinálni. Azonban Én és csapatom azon a tudati szinten már túlvagyunk, hogy a jelenlegi helyzet nem jó, de fogalmunk sincs mit kellene csinálni. Mi tudjuk. És képviseljük is. Ettől még Ti vállalhattok más utat. Csak hogy akkor a végeredmény az legyen, hogy a Ti algoritmusotok alalpján gondolkodó emberek nagyobb létszámban fizesség be az előfizetési díjat, így biztosítva a közösség működésének anyagi alapjait. A csatlakozóknak tudomásul kellene venni, hogy a Zoli által felépített keret rendszert meg kell tölteni tartalommal. Viszont az alap feltétel a műszaki, technikai, működési, személyzeti feltételek maradéktalan biztosítása. Ehhez azonban pénz kell. Tehát ötlet kell az előteremtéséhez. Na ezt várjuk akkor ezek szerint másképp, mint ahogy Mi azt Sombereken felvázoltuk.

   • Kedves Péter! Köszönöm szépen a reflektálást. Tudom, rébuszokban beszéltem, mikor azt írtam, h. nem tetszett a hölgy gondolata. Konkrétan az nem tetszett, hogy az előadás után beszélgetett valakivel, akinek valami ilyesmit mondott: “akkor regisztrálj át a mi vonalunkba”. Ez azt az érzést keltette bennem, hogy nem arról szól a dolog, hogy mindenkinek jó legye, hanem “toljuk Péter szekerét”. Lehet, hogy nem erről van szó, de nálam ez tisztázásra szorul.
    Úgy érzem, felesleges a tagságot feldarabolni Ti és Mi részekre, én nem erősíteném ezt. Csak, hogy mindenki számára tiszta legyen, nem a havi 2.000,- Ft támogatás létjogosultságát vontam kétségbe. Ennek szükségességét természetesnek tartom. Annak nagyon örülök, hogy van olyan, vannak olyanok közöttünk, akik jól átlátják, merre haladunk. Egyelőre csak bízni tudok abban, hogy Neked is az a célod, ami nekem. Így fogunk tudni együttműködni. 😀 De, hogy ez mindannyiunk számára nyilvánvaló legyen, ahhoz egyrészt tisztáznunk kell a félreértéseinket, másrészt meg kell ismerjük egymás szándékait. Ezért örülök, hogy van lehetőségünk beszélgetni.
    Én azért csatlakoztam a közösséghez, mert maximálisan egyetértek azon célkitűzéssel, hogy egy szereteten alapuló társadalmat hozzunk létre. Zolit én is nagyon tisztelem, amiért felvállalta azt a feladatot, hogy ehhez az alapokat megteremtse, és nem tőle várom, hogy működtesse. Ebből én is szeretném kivenni a részem, amennyire tőlem telik. Egyelőre nem látom, hol tudnék bekapcsolódni a folyamatokba, illetve ami tőlem telik eddig is és eztán is meg fogom tenni. Amerre járok, felhívom az emberek figyelmét a TT-re és beszélek az általa képviselt “vízió”-ról. Tudom, van még fejlődni valóm, de azért teszem, amire késztetésem van. A héten is megszólítottam egy a pécsi vásárcsarnokban lévő tejtermékeket értékesítő hölgyet (kiderült, csak alkalmazott, de remélem, továbbadja az infót a tulaj felé is 🙂 ). Azt is tudom, hogy ez nem sok, de, ha mindenki csak ennyit tesz, előbb-utóbb az is megeshet, hogy többünk is beszélt egy emberrel erről a dologról, és lassan csak ráveszi magát az illető, hogy utánanézzen. 🙂 Remélem, mielőbb meg fog ez történni. Mert, hogy a cél az lenne, hogy minél többen szerezzenek tudomást a TT célkitűzéseiről, és, ha egyet tudnak érteni vele, csatlakozzanak, és működtessék. Már, ha jól értelmeztem. 🙂
    Nagyon örülnék, ha pl. olvashatnék olyan híreket itt a fórumokon, hogy sikerült olyan kistermelőket megnyerni az “ügynek”, akik a mi célkitűzéseink szerint teremtik a jövőt, és a TT-ben meglátják a piac lehetőségét. Köszönöm a beszélgetés lehetőségét!

    • Péter Onhausz
     Péter Onhausz

     Sajnos azzal egyet kell, hogy értsek amit Marcsi nyilatkozatáról mondasz. Remélem egy-két hónap múlva ez letisztul. De a tagdíj kérdése még mindíg nem világos mindenkinek. És ha ez nem fog hamarosan megváltozni akkor az enyészeté lesz ez a próbálkozás is. A közösség erejét nagyon gyorsan kellene kihasználni. A lelkesedést építeni az emberekben. Ehhez kívánok minden tagnak erőt és főleg ötleteket, hogy ki , mivel szólítja meg az ismerőseit.

 4. Péter Onhausz
  Péter Onhausz

  Köszönjük a jó híreket. Szerintem a 2.000 ft sajna kardinális kérdéssé válik. Ezen megközelítés már közel van az ideálishoz. Azonban még finomítsunk, hallgassunk meg másokat is. Az aktivitások növelése létkérdés. Kérek mindenkit bármilyen ötlete van ne tartsa magában.

 5. Ottó Lincmaier
  Ottó Lincmaier

  Nekem kifejezetten tetszik a leírtak,de azt kell lássam hogy egy belső meghívói oldalt is létre kéne hozni,mert sokkal hitelesebb a meghívás ha közvetlen mondjuk a Piactérből hívunk meg Termelőket,stb. Ajánlói elismerés szuper,mert ösztönző minden területen,mert teret teremt annak aki aktív,és ezzel húzza maga után a többieket.Ezzel sokat segíthetünk azoknak akiknek a tagdíj még nehézséget okoz,mert egy kis munkával megteremtheti aktivitását.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..


Notice: Trying to get property of non-object in /home/ttkozoss/public_html/wp-content/plugins/activity-reactions-for-buddypress/class/class.php on line 1082