Menü Bezárás

Szakrális Önazonosság

Ennek a témakörnek tartalma 14 hozzászólás, 7 résztvevő. Utolsó frissítés:  Névtelen 4 hónapja, 2 hete telt el.

 • Szerző
  Bejegyzés
 • #10660
  Éva Lőrincz
  Lőrincz Éva
  Moderátor

  Üdvözlök Mindenkit!

  A Szakrális Önazonosság Szakműhelyének egyik tagja, adminjaként, és a MAG-ÁR Nemzetének egyik szakrális magyarjaként írom e sorokat.

  Mint említettem korábban, pécsi találkozónk alkalmával az előadásomban – nincs idő és lehetőség a felesleges körökre.
  Az akarás nem viszi előbbre a TT ügyét.
  Miskolci csapatunk a szakralitás mezsgyéjén haladva építi, benső útmutatások alapján a TT közösségét.
  Alapvetéseinkben, ahogyan az Egyetemes Teremtő Szerben is – egyértelmű, hogy a TT rendszere egy híd, az égi terv szerint is.
  Ám a gondosan megépített híd képes csak tartósan fennmaradni és embertömegeket átvezetni a túlsó partra.
  Ha gallyakból építünk, csak mindig egy-egy ember juthat át, és folyton összeomlik.
  Újraépíteni mindig… Nem célravezető, és mint te is oly sokszor jelzed – nincs idő rá.

  A miskolci nemzetségnek a feladatait igyekszünk maradéktalanul elvégezni, ám az itteni csapat is hullámzó teljesítményt mutat.
  Februárban egy Jövőnkért konferenciát kell szerveznünk, amelyben a Miskolci Nemzetség az eddigi tapasztalatait kívánja megismertetni, illetve bemutatni tevékenységét. Valamint alkalmat kell teremteni égi, útmutatás szerint is a helybélieknek is a TT megismerésére, és felkeresni a 3. törzs többi tagját is.

  Addig létszámban bővülni jelentősen teljesen felesleges, míg nincsenek készen az alapok.
  Az pedig, hogy tagjaink számára ez lassabban halad, az annak köszönhető, hogy a civil életben nem ez az egyetlen kötelezettségük.
  Látványos haladásról – ahogyan látom – sehol nem lehet beszámolni. Nálunk a folyamat lassan bár, de módszeresen, és folyamatosan épül, halad.

  Lehet, hogy talán nehezen érthető és elfogadható ez a módja a TT építésének,ám ez a közösség azok közül való, aki valóban szívén viseli a TT ügyét.

  S ahogyan mondani is szokta Zoli is – a közösségeknek maguknak kell magukat ráncba szednie, nem vezérekre van szükség.

  Mi feladat szerint azt teljesítjük, hogy valóban TUDATOS társadalmat építünk.
  Ahhoz, hogy mindezt teljes egészében megértsük, és tiszteletben legyünk KÉPesek tartani az égi vezetés útmutatásait, ismernünk kell a TUDATosság fogalmát és szintjeit, valamint a Teremtés Rendjét.

  Lehet, hogy erre néhányan meghökkenve azt mondják, hogy ezo-hablaty, ebből nem lehet a CMMet fenntartani…
  Valóban nem lehet.
  Mi is rendkívül fontosnak érezzük, hogy fennmaradjon és működjön.
  Ám érzékelésem szerint ebben is kellene az útmutatásokat lekérni, és az Égi iránymutatást követni.

  Magyarok vagyunk. Isten cselekvő kezei.
  Vissza kell találni ahhoz a Rendhez, amit eleink is minden cselekedeteik indítékában követtek. S ahogyan Atilla KÉPes volt látni a folymat egészét, és eljönni Róma falai alól egy nyert ügyet hátrahagyva, nekünk is követnünk kell újra az Isten Tervének vonalát.
  Ez az egyetlen lehetőségünk, és nincs rá sok időnk.

  Az egyetlen, de mindent felülíró “fegyverünk” a tiszta szívünk, és a TUDATI ENERGIA!!!

  Minden más csak erő és időpocsékolás, mert sem tőke, sem technológia nem áll mögöttünk, míg mögöttük az egész tudományos és technológisi kutatási eredmények, és a pénz is.
  Ha ezt nem értjük meg, és nem a TUDAT szintjein haladva, pontosan követve az útmutatásokat – dolgozunk – elbukunk.
  Ennyi.
  Ezt meg kell értsük Mindannyian, akik e mozgalomban JELen vagyunk!
  Lehet kapkodni, terveket szövögetni emberi ésszel, de vakvágány!
  Nem a sokaságra kell építeni!
  Legyen az, aki elindult felkészült, és TUDATI SZINTEN legalább az IGE csokráig tudatos, mert annak már nagy a teremtő ereje!
  Erre kell a hangsúlyt fektetni, mert enélkül csak telnek a hónapok és az ellenérdekelt oldal malmára hajtjuk a vizet!

  Teret kell engedni a szakralitásnak, és fejlesztésbe kell kezdenünk a TT-n belül.
  Építjük a valóban Tudatos Társadalmat, amire elhívása van e kezdeményezésnek, vagy csak egy ismeretekkel rendelkező, önmaga KÉPességeire rá nem ismert, emberi szinten gondolkodó tömeget terelünk össze, magyarságában elégedett fogyasztóként? Vagy valóban magyarrá érlelve teremtjük meg a hidat, ami valóban kivezet a sötétből?
  Ez a kérdés itt. És ezt a kérdést most kellett föltennem – égi kérésre.

  Higgyétek el, őszinte tisztelettel és szeretettel gondolok a TT-re, feladatként kezelem, és érzem, sőt látom, a folyamatok hogyan alakulnak.

  Sajnos süket fülere találnak a súlyos szavak, hogy HOGYAN KELL, és NÉLKÜLÖZHETETLEN MAGYAR MÁGUSKÉNT DOLGOZNI.
  Mert ez a módja annak, hogy TUDATOS legyen a társadalom.

  Nem attól lesz tudatos a társadalom, ha jól informált, és tudja, mitől döglik a légy! Hanem attól, hogy a TUDATI ENERGIÁT FEJLLESZTI ÉS ÁTÍRJA A RENDSZERT!
  Úgy ahogyan egy számítógépet újra telepítenek. Mert ez a TUDAT lényege!
  A TUDAT – energia! Mint minden!
  (Mi is a számítógép?
  A gondolati (tudati) energiádat jelekké átalakítja, és tárolja egy kvarc alapú memóriában… Régen is így ment ez, csak nem kellett hozzá számítógép. a Tudat közvetlenül lett kristályba kódolva, és tudtuk a módját, hogyan olvassuk ki belőle…)

  Amitől valójában félnek azok, akik e rendszert – az emberi tudatmezőt uralva médiával és technológiákkal – fenntartják, és aki sikerre viszi a feladatot, az a TUDATos tömeg. És ez nem a jólinformált és elegendően felajzott emberek sokaságát jelenti.
  Hanem azt, hogy megfelelő számú, a tudat szintjének legalább IGE csokráig térkezelésre KÉPes Magyar lélek áll készen, és átírja a jelenleg az emberi tudatmezőt fogva tartó programot.

  Ezek nagyon komoly dolgok.
  És ez az egyetlen esélyünk.
  A Média és a többi csak másodlagos.
  Az nem elegendő, hogy tájékozott emberek vagyunk.
  Tudattal dolgozni KÉPes, EGY IRÁNYBA TEREMTŐ MAGYARRÁ kell válunk, 2020 szeptember 20ig… Onnantól csak a túlélésre lehet készülni.

  El kell indulnunk a benső úton, és nem az eleinket kell követnünk, hanem amit Ők követtek: Az Isteni iránymutatást, amit bensőnkből tudunk előhívni.
  Magyarok vagyunk. Erre születtünk. Hát nőjünk föl végre hozzá, mert méltatlanná válunk eleink hagyatékára, és utódaink tiszteletére.

  Én magom várom azok jelentkezését, akik ebben szeretnének fejlődni, mert feladatul kaptam, hogy segítségére legyek benne.

  Őszinte testvéri szeretettel: Éva

 • #10661
  Brigi
  Brigi
  Felhasználó

  Éva!
  Köszönöm!
  Áldás!
  Brigi

 • #10662
  Grande Szilvia
  Szilvia Grande
  Felhasználó

  Kedves Lőrinc Éva!

  Köszönöm a TT társadalom nevében amit teszel és tesztek a közösségért. Hidd el, hogy nagy szükség van rátok és be fog érni az erőfeszítésetek, meglátjátok majd, hogy nem volt hiábavaló.
  Erőt, egészséget és kitartást kívánok és egyúttal megragadom az alkalmat, hogy meghívjalak benneteket a március 2-án tartandó egész napos programunkra Szegeden ahol az újabb tagtoborzó mellett az Egészségügyi Szakműhely és Környezetvédelmi Szakműhely országos talalkozóját is megszeretnénk rendezni!
  Üdvözlettel: G. Szilvia a szegedi TT csoport nevében

 • #10663
  Dávid Horváth
  Horváth Dávid
  Felhasználó

  Köszönöm! az Ős Szin Te SzERetet Teremtésében Mag Tiszt Èl Ő Szerepemet!!! Köszönet mègegyszer Nővèrem!

 • #10665

  Névtelen

  Kedves Éva,
  és kedves Mindenki!

  Hálásan köszönöm, hogy tudattad velünk a helyzetet a dolgunkat illetően. Mindez nagyon fontos, hogy egyként láthassunk rá, mi is tulajdonképpen a dolgunk abban a világban, amit jobbá teszünk. Sajnos az a tapasztalatom, hogy közösség szinten, nem vagyunk még egységes MAG Tudatunkban. Egyenként talán igen, de ideje felébredni: Hogyan és merre tovább? Mindenesetre hálás vagyok, hogy mégis itt vagyunk. Ez egy csoda! Mindenki teszi a dolgát, előbb, vagy utóbb, felismeri, ebben biztos vagyok.

  Megerősítelek többek között az alábbiakban:

  1. “Addig létszámban bővülni jelentősen teljesen felesleges, míg nincsenek készen az alapok.”

  Nekem is felmerült, hogy vajon miért nem olyan egyszerű a létszámot gyarapítani? Talán azért nincs rajta magasabb szintekről áldás, mert a tagság egységesen még nem az eredendő MAG küldetésünkkel harmóniában gondolkodik? Talán ez nem baj, amennyiben más célja van, csak el kell dönteni, hogy milyen utat járjunk. Felismerve végre, igen, kellenek az alapok.

  Kétséggel tapasztalom, hogy a TT, talán csak egy elkülönült közösség szeretne lenni, akik saját magát megszervezi, és amennyiben csak ez a cél, akkor, ez egy céltudatos vállalkozás, amelyik kizárja éppen azt a társadalmat, amelyik kizárt bennünket is. Túlélésnek megteszi, ideig óráig, de nem hosszú-örök távon. Mi nem választódhatunk ki, mert az egy másik népcsoport magatartása. Legalábbis a köztudatban.
  Tehát, nem elég “csak” szerveződni, az idő rövidsége miatt sem, hanem ajánlatos lenne felismerni, hogy talán mégis ki kellene lépnünk a nagyvilágba. Lentebb kifejtem, hogyan látom a lehetőséget.

  Tekintsünk vissza: Nekünk megadatott Atilla példája! Képes volt a vezetése alá szervezni a keltáktól a japánokig az emberiséget, mert tudott valamit, ami elveszett. Lélekszinten mindenkiben ott van ez a TUDÁS, akinek dolga van vele, amire rá kellene már ébredni. Az egyéni életprogramokra. Jelenti itt azt, hogy pl. nekem a Tudatváltás levezetése a dolgom, amihez megkaptam az Égiektől a kiképzést és át is tudom adni, hogyan. Aki nem hiszi, járjon utána! Tudatváltásra van szükség, miközben AZ Élhetőbb Élet alapjait megteremtjük. Mindezt kidolgoztam. Nem tudom átadni, mert nincs érdeklődés, és éppen azért, mert nincs JELen a MAG. Az emberi társadalmat képessé kell tenni arra, hogy ne megosztottságban erősítse azt az elkerülhetetlennek tűnő globalizálódó világot, amely egy alacsony tudatminőségben elfogadhatatlan körülményeket diktál. Hozni kell az alternatív, pozitív programot, ami békét képes teremteni. Minél nagyobb térben körülvesz bennünket a szerethetőbb világ, annál jobban támogatja teremtésünket. Az élet színpadán a játékban benne van sötét is és fény is.

  2.”Lehet, hogy erre néhányan meghökkenve azt mondják, hogy ezo-hablaty, ebből nem lehet a CMMet fenntartani…”
  … és mi van, ha mégis?! Még azokat is, akik részt vesznek ebben az aranykori üzletben. Munkahely teremtés! Mert az, aranykori üzlet, 3 szinten is, kilépni a világba. Világpiac, amelyből bevétel van. Mindaz, amiről fentebb írtam, egy globális problémát képes megszüntetni, méghozzá a már meglévő piaci szereplők bevonásával. Multi, meg ilyenek is szóba jöhetnek, engem nem érdekel, ha a magyar vállalkozásnak nem kell annyi haszon belőle, mert majd lefölözi más. Ami csak pénz. Eszköz. Egy tudatosodó társadalom már képes a pénzt is átalakítani, rendeltetését tekintve. Az igazi érték az abban van, amit és ahogyan közvetítünk a piacon. Én ezt az iránymutatást kaptam az Égiektől.

  Azért írom Nektek, osztom szét az ismereteimet, hogy mindennek tudatában is mérlegeljetek. Hogyan, merre tovább? Én is a szívemen viselem a TT sorsát, különben nem lennék itt.

  3. “Sajnos süket fülekre találnak a súlyos szavak, hogy HOGYAN KELL, és NÉLKÜLÖZHETETLEN MAGYAR MÁGUSKÉNT DOLGOZNI.
  Mert ez a módja annak, hogy TUDATOS legyen a társadalom.”

  MAGYAR MÁGUS. Kinek mit jelent? Pl. számomra, ebben a minőségben zsonglőrködni. Az egység szellemében teremteni. Ott nincs ám sötét és fény, mert minden egy. Ítélkezés mentesen, amit elfelejtettünk. Mindennek megvan a maga rendeltetése, ereje, képessége. Így jártunk ebben a duális világban. Számunkra nem adatik más út, mint bevenni a játékba azokat, akik valóban jobbá tennék a világot. És eléggé megérett a helyzet pl. a bajoroknál, akik avar testvéreink, onnét pedig már egy ugrás a világ nyugatra. A keleti irány: Miért ment el egy pannon földi mágus keletre és hozta létre Kínát, ahogy Grandpierre Atilla tudomásunkra hozta? Azért hogy most arasson a Selyem úton a magyar, ami éppen éledezik. Egy világpiac sem adatik meg, amíg nem veszünk tudomást még sok másról is, ami a világban zajlik. Az első lépés nekünk adatik meg, nyitni, hidat képezni, méghozzá nyugatra is és keletre is. Rajtunk a világ szeme. Vagy egyedül tegyek rendet Anya Istennő civakodó gyerekei között? Ezt sem hagyták az Égiek. Értitek? Aki belép a játékba, az már tudatosodik, és árassza a TUDÁS-t.

  Én magom pedig várom a véleményeket erről a zsonglőrködő játékról, amivel akár megteremthetjük az emberiség legszükségszerűbb igényét, a TERMÉSZETES INTELLIGENCIÁT. Vagy van már ilyen törekvés? Miért nincs? Nincs, mert addig nyomul a sötét mesterkedés, amíg rá nem világítunk egy sokkal emberibb, eredeti verzióval. Különben nincs is választani valója a fogyasztóvá nevelt társadalomnak, mert chip-csupp már be is van programozva. Nincs idő, lépni kell!

  És, ami még kimaradt:

  “S ahogyan mondani is szokta Zoli is – a közösségeknek maguknak kell magukat ráncba szednie, nem vezérekre van szükség.”

  Zoli, ezt azért mondtad így, mert sokan Rád, vagy másokra várnak még, mert esetleg abban a tudatban vannak, hogy az van, ahogyan Te mondod, és nem elég önállóak a törzsek? Mert ez, vagy hasonló esetben megértem.
  Pontosítsunk e téren:

  Vezér = Méhkirálynő, elv, ötlet, irány, fonal, út… Az emlegetett szorgos méhecskék szülőanyja. A szorgos méhecskéknek a jövőben kinevelt Méhkirálynőket illetően, csak akkor adatik meg szorgoskodni, ha a Méhkirálynő kirepülése rátalál rendeltetésére. Vagyis szükség van alapelvre, vezérelvre. Újabb megerősítés, miközben azt sugallják a méhek, hogy szükség van a női teremtő őserőt felismerni. A sakkban a Vezér, a Királynő, a méheknél meg nincs Méhkirály. Tehát a szorgos kis méhecskéknek kell lennie egy-egy érzékelhető vezérének. Szakrálisan érvényesülniük.
  Egyébként elgondolkodtató Apokrif bejegyzése a Mezőgazdasági szakműhelyben a méhek kipusztulásáról, mely többek között arról is üzen, hogyha a méhek kipusztulnak, az emberiség fele is. Ez nem járható út. Tapasztaljuk, hova vezet ez a világ, amelyik megtagadta a NŐI Teremtő ŐSERŐT. Fejetlen káosz uralkodik, ezért nem lehet tudni, melyik fél kerül ki élve.
  A Női Őserő azt mondja: Mindenki simán tegye a dolgát, simítsa el a nézeteltéréseket, amelyek nincsenek harmóniában a tiszta forrással! Nem elég az emberiség felének túlélni egy káoszt, mert ez azt jelenti, hogy megbukik emberségből. Emberré csak az emberiség egészének megélésével válik az a kísérlet, akinek egésze ide teremtetett a Földre. Az EMBER, attól lesz EMBER, hogy képes megéltetni az aranykort az emberiség egészével. Ezért nem választódhat ki senki, mert ismétlő embertelen szenvedések sorozatára, egy újabb 26 ezer év során lesz alkalma arra, hogy Emberré váljon. Merre tovább?

  Őszinte tiszta szívvel, komolyan gondolom mindezt. Tiszteletben tartok minden ettől eltérő véleményt is.

  A legfontosabb az lenne, hogy képesek legyünk harmóniába hozni az ésszerűséget és a szakralitást. A TUDÁS-t pedig tovább kell adnunk.

  Szeretettel:
  Varga Angéla

 • #10666
  Kiss Katalin
  Kiss Katalin
  Felhasználó

  Jelentkezem, kedves Éva

 • #10667
  TTadmin
  TTadmin
  Adminisztrátor

  Kedveskéim!!
  Tudjátok ugye, hogy van egy ilyen szakműhelyünk is! Ott kellene elkezdeni a szakmai munkát!

  A szakműhelynek már 23 tagja van, vagyis érett lehet egy országos találkozó megszervezésére.
  Jó lenne, ha kidolgoznátok a szakműhely küldetését, céljait, feladatait és a végrehajtáshoz szükséges programot.
  Az is jó lenne, ha megalakult a szakműhely, ha önálló műsorral jelentkezne a CMM Tv-ben.
  És még sok minden jó lenne…
  Leginkább, ha tényleges építkezésbe kezdhetnénk!
  Ugye olvastátok a szakműhelyhez írt anyagot? Mikor kezditek el a javítását, kidolgozását, vitáját? Ki lesz a kapcsolattartó a médiával?
  Kik lesnek a törzsek szakműhelyes kapcsolattartói?
  Ki kezeli a szakműhely adatait, tagságát?
  Ki kezeli a https://magazin.ttkozosseg.hu/szakralis-onazonossag-szakmuhely/ felületet?
  Szeretettel
  JZ

 • #10668
  TTadmin
  TTadmin
  Adminisztrátor

  Szakrális Önazonosság szakműhely


  Tartalma:
  “A szakrális szó jelentése: ISTENTŐL SZÁRMAZÓ, ISTENTŐL EREDEZTETETT.
  A magyar Szakrális Önazonosság szakműhely is Istentől származó útmutatások alapján kíván tevékenykedni.
  Azt a szakrális tudást szeretnénk összegyűjteni, ami Magyarország területén belül felgyülemlett a Teremtő által kijelölt táltos lelkekben. Tudatában vagyunk annak, hogy az ősi magyar átok még mindig megosztja a magyarságot és a magyarságon belül azt a réteget, melynek feladata az egység megteremtése.
  Ez a réteg a szakrális réteg, mely hosszú időn keresztül védte, óvta a magyarságot, még akkor is, ha az időről időre szembefordult önmagával. Tudjuk, hogy ez az erő és tudás ma is bennünk él.
  Hisszük, hogy a Teremtő segítségével újra birtokba vehetjük, akkor is, ha az elszenvedett átkok, rontások, kötések évszázadokra elfedték őket.
  Ezzel lehetőséget kapunk arra, hogy hitünk, fájdalmas tapasztalataink és immáron tudásunk által a szenvedéstől megválthassuk népünket, kivezető utat mutassunk számára a szeretet alapú, szerves társadalom megvalósításához. Sokan nem tudják még – de már sejtik – hogy ők mások, mint a többiek. Együttérzőbbek, több bennük a szeretet, mások szegénysége, szenvedése fájdalmat vált ki belőlük. Ha megfogják egy beteg ember fájó testrészét, enyhül benne a fájdalom. Hangokat hallanak, mely segítésre biztatja őket. Még azoknak sem kívánnak rosszat, akik megbántják, megkárosítják őket.
  Ők Isten segíteni akaró gyermekei. Őket keressük, és azokat, akik szolgálni kívánják a Teremtőt hittel és szerénységgel, hogy létrejöhessen, amit imáink tartalmaznak.
  Mivel az összes szakműhelynél fontos a kutatás, szervezés, tudástár fejlesztés, kapcsolatépítés, ezeket igyekezzünk megalapozni a tevékenységünk elején.

  Mit jelent a kutatás a szakralitásban?

  Nagyon sok elfedett ismeretanyagot kell felfedeznünk, amelyeket szándékosan elrejtettek előlünk, hogy elszakítsanak a Forrástól. Ezekre rábukkanni csak azok tudnak, akik tiszta szívvel élnek. Szakrális területen a kutatás sokkal inkább ima és Istenre ráhangolódás – tőle megkapjuk a helyes irányt és megtaláljuk a hiteles forrásokat.

  Szervezés – számunkra azt jelentheti, hogy minél több embert vonjunk be a szakrális körbe. Találjuk meg azokat, akik elmélyült spirituális életet élnek és tudassuk velük, hogy a Tudatos Társadalom egy szakrális alapokon nyugvó társadalom kíván lenni. Erre találjunk megoldásokat: közös szereken, meditációkon,való részvétellel és más módon is.

  A korszak, amibe átlépünk, nem lehet más, mint az igaz Teremtőhöz kapcsolt igaz emberek kora. Az eddigi Isten nélkül és hamis istenekkel élő korszakok eltűnnek és eljön helyettük az igazság kora, amit békében, harmóniában, egymás szeretetében élünk meg. A Tudatos Társadalom mozgalom felvállalta azt a küldetést, hogy megalapozza a szeretet alapú társadalmat.
  Tudástár fejlesztés: az általunk hitelesnek tartott szakrális és spirituális témájú anyagok gyűjteményét készítjük elő, hogy elmélyítsük a saját és mások tudását, értékként közvetítsük ezeket a kommunikációs csatornáinkon keresztül.
  Kapcsolatépítés – ezt elsősorban a példamutatásunkon keresztül tudjuk elvégezni. Az emberek olyanokhoz kapcsolódnak, akiknél érzik a hasonlóságot, az egyazon szellemiség és lelkület fizikailag is egymáshoz közelíti az embereket.

  Tartalmában a Magyar Szakrális Önazonosság szakműhely a Szellemi szakműhellyel találhat közös témákat. Közös feladatunk az új társadalom szellemi alapjainak letétele.

  De kapcsolódik a Magyar szerves társadalom szakműhelyhez is, mert a társadalomszervezéshez kell egy világkép. Ha szerves társadalom, akkor szerves világképre lehet csak alapozni. Ezt a szerves világképet keressük együtt.”

 • #10669
  Éva Lőrincz
  Lőrincz Éva
  Moderátor
 • #10670

  Névtelen

  Álmodtam évekkel ezelőtt egy griffmadárról. Most nagyon örülök, hogy végre visszaköszön a valóságban, és összehoz bennünket az Égi elrendeltetésben. Még nem írtam le a történetet, mert most állt össze a kép.
  Az alapítványhoz szükséges anyagi forrás lehetőséget készségesen felajánlom, amit legfőképpen az oktatásra kell fordítani. Még nincs meg a pénz, csak egy terv van. Ez az oktatás a TUDÁS átadásáról szól, tehát mindarról a képességről, amit MAG-ként képesek voltunk-vagyunk lehozni a Földre. Nálam is van valami, de erről később.
  Érdekességképpen, a VIDD HÍRÉT A MAGYAROKNAK alapítvány volt nálam képben,
  http://www.vhm.hu/
  amit a CMM kapott meg. Mi lett vele? Nem lehetne együttműködni vele? Amúgy is dolgunk lenne az összefogás, a tudás terjesztése… Közös célokért ajánlatos lenne megfontolni, hogy esetleg ennek az alapítványnak lenne programja az Aranygriff fejlesztő műhely. Csak azért mert mennyi idő és pénz lenne, amíg egy újabb alapítvány jönne létre. Esetleg nem lenne könnyebb a már meglévőt újraéleszteni, frissíteni?
  http://www.vhm.hu/dok/vhm_vegzes_2016-05-25.pdf
  Zolit és Feke Évát látom képviselőként.
  Van kérdés?

  • #10674
   TTadmin
   TTadmin
   Adminisztrátor

   A Vidd Hírét a Magyaroknak alapítvány már nem a miénk! Az alapítónak más szándékai lettek.

 • #10671

  Névtelen

  Egyik álmom azt üzente, menjek Tahitótfalura.
  Mi lehet ott olyan fontos?

 • #10676
  Éva Lőrincz
  Lőrincz Éva
  Moderátor

  Az Iránymutatás szerint az Aranygriff Szakrális Műhely Alapítványt nem más által lefektetett alapokkal kell megkezdeni.
  Azon az energián szükséges elindítani, amit erre a szándékmezőre helyezünk.

  A szándék kiárasztásának célja a MAG-ÁR Nemzet tagjainak – kritikus tömegben – felnevelése ahhoz, hogy a megfelelő tudatmező-kezelési feladatokat ellássa.

  A Tudatmező átírása nélkül elvesztünk,- tervezhetünk bármit, okoskodhatunk bármin. Ezt igyekeztem a sombereki találkozón is egyértelművé tenni.Pénz-paripa-fegyver az ellenoldal kezében, nekünk noincs másunk csak Magyar Mágus eredetünk, ahová fól kell nevelnünk (de gyorsan) KÉPESSÉGünket, és tiszta szívvel, egységben TEREMTENI!
  Vagy Istenünk iránymutatásia szerint cselekszünk – emberi szétagyalás nélkül, fellelve az Isteni áramlatot és belesimulva abba, vagy elbuktunk, már most…

  Az is végtelen fontos és mély megértést igénylő útmutatás, hogy A FÉRFI ENERGIA C S A K B E H Í V N I K É P E S A TÉRBE AZ ERŐKET, ÉS BIZTOSÍTANI AZ ERŐT AZ ÉS VÉDELMET AZ OLT-ALOMBAN, A MEGVALÓSÍTÁSHOZ SZÜKSÉGES ERŐTERET A NŐK TUDJÁK TARTANI és M E G S Z Ü L N I A Z Ú J V A L Ó S Á G ALAPVETÉSEIT!!!

  Magyarul, és gyakorlatban:

  Asszonyok, Nőtestvéreim!
  Ideje nekünk fölvenni a már felszabadított női erőtér energiáit, és a teremtési folyamat lényegi részét elvégezni!
  Lesimítani a férfi erők tobzódását szeretettel, és fokozni befogadói szintünket a megtermékenyítő erők számára!

  Drága Férfiak!

  Tudatossági szinteteket MAGosságba kell emelni, hogy az ötletek és inspirációk az erő csokrán felülről legyenek KÉPesek a Beoltást indítani!

  A fiúk anyag-termékenység-erő csokor szintjéig terjedő “magömlesztése” nem elég, ezen felül a Szerrel nekünk, Asszonyoknak kell etetni a Teremtési folyamatot, nekünk kell az OLT-ALOM melegségét és táplálását elvégeznünk. biztosítani a folyamat fejlesztéséhez!

  SZAKRÁLIS NŐI KÖZÖSSÉGEK LÉTREHOZÁSÁRA KELL NAGY HANGSÚLYT FEKTETNI – ám ehhez szakrális tudással rendelkező asszonyokra és leányokra van szükség. Ahhoz, hogy megfelelő helyről, tisztasággal és szándékmezőre érkezzenek az Isteni iránymutatás erői – bagyis a beoltáshoz pedig szakrális tudati szintre dolgozni KÉPes férfiakra!

  Mint ahogyan Égi Édesanyánk, Nagyboldogasszonyunk már 2 éve “elmondta”: A spirituális ember szintjét meg szükséges haladni, és szakrális emberré kell válnunk ahhoz, hogy magyar küldetésünket bevégezhessük.

  Nincs időnk ezt nem elfogadni és megmagyarázgatni, Kedvesek, értitek? Már nincs!

  Egyszerűen ha eddig nem voltunk KÉPesek felnevelni magunkat a megfelelő szintre nagy tömegekben, akkor gyors érleléssel, kritikus tömegben legalább – elengedhetetlen!

  A Teremtés “fizikai valóság” (gyökércsakra=anyag csokra) szintjén csak abban az esetben tudunk teremteni eredményesen, ha a magasabb szinteket uraló tudatmező ezt támogatja. Ám az erő csokrának (Napfonat) szintjén zajlik a manipulatív erőtér befolyása, így az Egyetemes Szándék nem képes megvalósulni, csak töredékesen.

  Ezek mind-mind olyan tudást igényelnek, és megértést, ami rendekezésünkre bocsáttatik, ha ezt kérjük, és felnevelkedünk hozzá.
  Nem elég 1-2. csokornak megfelelő tudati szinten dolgozni (anyag-termékenység)
  Ez az egész lehet, hogy nagyon nehezen emészthető és érthető, ám épp a “magyarnak lenni” – >>szakma és hivatás<< képzése lenne az Aranygriff műhely.

  Mindamellet, hogy létrehozásának forrásai egyéni lehetőségeimet meghaladják, szeretném, ha megértenétek:

  Az, amilyen szellemi, szándékbéli, és forrásbéli idíttatásra teremtünk lehetőséget, az adja meg az egész képzés szakrális tőkéjét is.
  Ha csak az én forrásom, szándékom, erőm és elhatározásom hozza létre és indítja el, nem lesz elegendő.
  Csakis az EGYesített és közös szándék és szeretet-elkötelezettség-szándék potenciál lehet a tartós és megfelelő munka alapja – energiában is.
  Ennek egy indikátora, jelző ereje a hozzárendelt anyag. Nem az összegszerűség mértéke a lényeg! Hanem ha akár 500-1000 Ft is a hozzájrulás – hatványozott potenciált jelent, hiszen több szív rendelte alá az anyagot a szellemnek. Ez nagyon fontos, hogy tudjatok róla.

  Február 23-24.-én lesz a Szakrális Önazonosság Szakműhelyének (SZÖSZ – 🙂 ) egy rendezvénye itt Miskolcon.
  Ezekről is szó lesz, többek között. Március első vagy második hétvégéjén meg kell kezdeni a képzést, hogy a Tér megmunkálása mielőbb hatékonyabb legyen.
  Ám ehhez erre elszánt és elhívott személyekre lesz szükség…

  Mindaddig, mig csak az anyag szinjtére korlátozzuk a Tudatos Társadalom létrehozását – veszett fejsze nyele a dolog. Halott ugy, és ez az oka annak, hogy eddig sem voltunk eredményesek. Ezt a véleményt lehet leszólni, elvetni – és lehet szembe is nézni vele. És ezen az úton is haladni, párhuzamosan az anyag útja mellett. Nyilván nem elég csak az égre nézni sem… Abból nem lesz kenyér, ha csak nézem a búzatáblát…

  A Magyar Esték egyik legfontosabb része az kellene legyen, hogy tanuljunk meg Magyarnak lenni.
  És nem arra figyelve, hogy milyen elkötelezettek és bölcsek voltak eleink, hanem hogy hogyan ismerjük föl a mi rendelt feladatunk megvalósításának alapjait, hogy azt tudjuk követni, amit eleink követtek: az ISTEN szavát…

  Enélkül csak eltársalgunk, jól érezzün magunkat a jó emberek között – de nem az Isten adta dolgunkat tesszük…

  Szóval – nem kikerülhető az új alapítvány, mert ez a rendelt útja a képzésnek, amit reám bíztak.
  És erre nem csak az én forrásomat várja az ég.
  Ezért írtam: támogatókat keresek És nyilván olyan érett MAGokat, akik legalábbis felismerik, és szívükben hallják a hívást – akik KÉPezni is akarják magukat a szükséges térkezelési szintű tudatosságra.

  Lehet ennek a CMM is támogatója, vagy a TT, vagy magánemberek. Vagy helyet adva, vagy forrást, vagy bármit. Kinek mi jön a szívére ezügyben.
  Azt tudom:
  Olyan alapjai lesznek, és olyan haladás benne, amilyenek Mi MAGunk vagyunk.
  Én a munkát megkezdem, veletek, nélkületek – ez nem kérdés.
  Ám azt tudnunk kell: az EGYETLEN ÚT az IGE CSOKRÁIG (torokcsakra) hatni KÉPes tudatmezővel való, EGYSÉGben, szervezetten zajló munkálkodás!!!
  Ez az egyetlen esélyünk a sikerre.

  • A hozzászólás módosításra került: 4 hónapja, 2 hete telt el-Éva Lőrincz Lőrincz Éva.
 • #10677
  Éva Lőrincz
  Lőrincz Éva
  Moderátor

  Ja, és Angéla! Ha a hívás ennyire egyértelmű, akkor ne habozz elmenni Tahitótfalura… a JELenlétedre van ott szüksége a Teremtésnek.
  Nem arra, hogy ott legyél, hanem hogy észrevedd a JELet, és tiszta szíveddeddel légy ott!
  Ezek pl “szakmai” dolgok benne. Meg fogod érteni a megfelelő időben, miért volt erre szükség. Ha elmész, légy nyitott és éber, hogy észrevégy minden apró JELet, ami tovább vezet a feladaton.

 • #10678

  Névtelen

  Kedves Éva, Köszönöm a megerősítéseidet. Van egy másik út, ami Tahitótfalura vezet. Kettősség, itt is 🙂 Ehhez ki kellett derítenem, melyik nem járható.
  Megértelek. Minden szavadat. Továbbra is támogatom, hogy az alapítvány létrejöhessen.
  Régóta szeretném álmaimat lehozni az anyagba, ami az anyagiakat illeti. Rendeltetésre találva indul be ennek teremtői folyamata. Közös, tiszta teremtői szándékokkal haladunk. Mindenki a hozott képességét, természeténél fogva a legmagasabb tudatossági szintjén, tudatosan adhatja hozzá a közös célhoz. Ez utóbbiról tudok mesélni.

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.


Notice: Trying to get property of non-object in /home/ttkozoss/public_html/wp-content/plugins/activity-reactions-for-buddypress/class/class.php on line 1082