Menü Bezárás

Tudatos életmód

Ennek a témakörnek tartalma 1 hozzászólás, 2 résztvevő. Utolsó frissítés: Hips Frigyes Zsolt Dr. Dr. Hips Frigyes Zsolt 3 hónapja, 1 hét telt el.

 • Szerző
  Bejegyzés
 • #11777
  Grande Szilvia
  Szilvia Grande
  Felhasználó

  Üdvözlök minden tagot!

  Fel szeretném hívni minden tudatosan gondolkodó társam figyelmét, hogy terjesszétek illetve éljetek elveinknek megfelelően, figyeljetek oda fogyasztásaitokra, térjetek át a környezetünket kímélő, biológiailag lebomló termékek használatára, (mosószer, mosogatószer, bevásárláshoz használatos szatyrok, tárolók, fogjátok vissza a húsfogyasztást, tartsátok be a szelektív hulladékgyűjtést, ne vegyetek részt a fogyasztói bizniszben, ne vásároljatok multiknál, törekedjetek az egészséges életmód megtartására. Ne mérgezzétek magatokat gyógyszerekkel, keressetek inkább alternatív megoldásokat, gyógymódokat amennyiben ez lehetséges. Ahhoz, hogy megtudjuk változtatni a környezetünket mi magunknak is meg kell változni! Tartsátok ezt mindig szem előtt!

 • #11790

  Nagy örömömre szolgált Szilvia Grande által írt gondolat a Tudatos Életmód kapcsán.
  Részemről annyit tudok pluszban megtenni, hogy aki szeretne leszokni a gyógyszereiről, annak előzetes kérése alapján összeállítok egy tervet a gyógyulása érdekében. Lehet hogy személyesen vagy telefonon is kell majd egyeztetnünk … de a lényeg a Tudatos hozzáálással az Egészség visszaszerzése.

  Keressetek bátran a kérdéseitekkel.

  Dr. Hips Frigyes Zsolt
  szakgyógyszerész
  biologika konzulens
  hipnoterapeuta
  +36 20 316 24 42

  Attachments:
  You must be logged in to view attached files.

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.


Notice: Trying to get property of non-object in /home/ttkozoss/public_html/wp-content/plugins/activity-reactions-for-buddypress/class/class.php on line 1082