Menü Bezárás

Hírlevél 10.14.

Kedves Barátaim!

Ahogy arról már előző leveleimben is írtam, nem látom értelmét, hogy a CMM Tv működését ugyanúgy folytassuk, ahogy azt eddig csináltuk. Folyamatosan kapunk és érzünk hívást, hogy forgassunk, készítsünk filmeket erről-arról, de a támogatóink száma nem nő és az önzetlenségünkből nem lehet kifizetni a bérleti díjat, a közüzemi számlákat és a béreket sem.

Feljebb lépünk, vagy befejezzük…

Inkább, lépjünk feljebb! A CMM országos médiává való kiterjesztése reális lehetőség. Már két kistérségben is lehetőségünk nyílt számunkra kábeleken elérni a lakosságot. Ezek részleteiről a következő hetekben folyamatosan adok tájékoztatást.

Ha viszont lakásokban is nézhetők vagyunk, kellenek a reklámok is! A CMM a Magyar Vállalkozók Csatornája! Segítsetek eljutni azon vállalkozókhoz, akiket érdemes és kell is a Tv-ben reklámozni!

Az elmúlt napokban 3 különleges magyar találmánnyal, szabadalmaztatott termékkel is megismerkedhettünk. Mindhárom közös ismertetője, hogy zseniális, mégsem ismeri még a hazai közönség.

Vermix termék család már rendelhető a CMM webáruházában is.

Torda szeletről is hamarosan sokkal többet fogunk tudni!

Pi technológiáról, már sokan hallottak ugyan, de még nem közkincs, hogy milyen csodálatos eredményeket lehet vele elérni!

Más.

Elindult aTT online Közösségi Tv-nk. A következőkben készített filmjeinkből a nyilvános csatornánkon csak részleteket adunk ki, és a TT Közösség számára lesznek csak teljességében elérhetők. Természetesen, ahogy beindul a kábel Tv-s szolgáltatásunk, úgy a filmek többsége megy a műsorokba, csak a különleges tartalmú videók maradnak a zárt csatornán. A YouTube a továbbiakban az archív anyagok tárolója lesz.

Érdemes hátidőnként benézni a közösségi oldalakra!

Végre!

Fantasztikus élmény volt a miskolci és a szegedi kisközösségi találkozó! Mindkét helyen önálló életre kelt a helyi TT Közösség, mintát adva, példát mutatva a közösségünk többi tagjának.

A következő napokban, hetekben további közösségek alakulhatnak ki. Így 21-én Bálványoson (Somogyban) lesz csapatépítés. Várhatóan Üllőn is Vácon is hamarosan elindulunk. A pécsi közösségben is megjelent az akarat és a fejlődés is beindulhat.

Kérek minden tagot, töltse ki a profilját, az adatlapot. …és ne csak a Nagy Megfigyelőt támogassátok!

Itt egy segédanyag hozzá, hátha csak ez volt az akadály….

Akinek elakadása van az jelezze, hogy tudjak segíteni!

Köszönöm a figyelmed.

JZ

Posted in Hírlevelek archívum

Kapcsolódó témák

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..


Notice: Trying to get property of non-object in /home/ttkozoss/public_html/wp-content/plugins/activity-reactions-for-buddypress/class/class.php on line 1082