Menü Bezárás

Hírlevél 2018.01.11

Kedves Barátaim!

Jelenleg nem áll módomban a megszokott hírlevél formárumot elküldeni. Ezért választottam ezt a megoldást!

 

A nagy hírrel kezdem!!

MEGVAN!

 

Ma reggel megállapodtunk a tulajdonossal (aki egy magyar vállalkozó!)  és bérbe vettük azt a 200 nm alapterületű épületet, ahol már többen is jártatok az elmúlt hetekben.

Ezúton is köszönöm Varga Ákos barátunknak a hathatós közreműködését!

Vasárnap reggel  9-kor kezdünk pakolni az MVSZ-nél és költözünk át.10 –től már az EÚ szakműhely találkozója kezdődik, amire most nem csak a csoport tagjait, hanem mindenkit szeretettel várunk.

Az új hely rengeteg új lehetőséget is nyújt. Előadások, foglalkozások és számos közösségépítő tevékenység megkezdésére nyílik lehetőség. Remélem, hamarosan belakjuk!

Az is fontos hír, hogy a stúdió felszerelését is alapfokon biztosítani tudjuk! Az eszközök már beszerzés alatt! A vasárnapi találkozón akár a főpróbát is meg ejthetjük.

Rendkívül hálásak vagyunk azoknak, akik ehhez biztosították az anyagi forrást!

Természetesen még sok felszerelésre, eszközre, egyébre van szükség, de tudom az is meglesz:

Most már valóban a tartalomról kezdhetünk gondolkodni….

Brigi személyében, új munkatársunk van, aki most veszi át a CMM és a TT adminisztrációs munkáit!  Hamarosan, az egyik első számú segítője lesz, bárkinek aki elakad a TT rendszerében.  Kérlek, fogadjátok szeretettel. Igazi TT-s lett pár nap alatt. Az ő ötlete volt, hogy szervezzünk egy jótékonysági napot. Január 27, szombat lett a napja. Ez tehát egy újabb közösségi  nyíltnap lesz.

Ma találkoztam, többek közt Vesztergám Miklós tárogatósunkkal, aki felajánlott egy jótékonysági koncertet. Időpontot egyeztetünk.

A februári Jövőnkért Konferencia III-ra sikerült meghívnom Géczy Gábort és Varga Csabát is. Még többekkel folyik az egyeztetés a jótékonyságira is és a további rendezvényekre.

Ha van ötleted írd meg, vagy tedd közzé a közösségi térben.

Most ezek voltak a legfontosabb hírek!

 

Köszönöm a figyelmed

Juhász Zoltán

Posted in Közösségi hírek

Kapcsolódó témák

3 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..


Notice: Trying to get property of non-object in /home/ttkozoss/public_html/wp-content/plugins/activity-reactions-for-buddypress/class/class.php on line 1082