Menü Bezárás

Jótékonysági rendezvény

Részletes program

Sziasztok!Először is leírom, ami biztos (ami még csak esetlegesen szóba került, az nincs benne, kérlek, akkor azt jelezzétek!!!)

ELŐADÁSOK:
– Olasz Etelka mesemondó 11 és 15 óra
– Zoli
– Dr. Gyarmati Éva (pontos témát még nem tudjuk)
– Pozsgai Nikoletta (aranyasszony)
– Pállai Kovács Szilvi – indigógyerekekről tart előadást /csak 5 után tud!!!
– “A rovásjelrendszer lelke” – előadó: Juhász Zsolt (csak délelőtt jó neki!!!)
– “Előadás a napkollektoros rendszer hatákonyságáról” – Varga Ákos (@vargaakos)
– Borza Zoltán ( @katkali ) “Mi az a minimum, amit még meg tudok tenni a saját és a családom egészségéért?” – előadás a vega életmódról (?)

@solareclips   Rákóczi Tibor “Visszatérés az élet kultúrájába”

–  Balog Béla a “A természetes éltmód kalendáriuma” címü könyv szerzője tart előadást

– Újrahasznosítás témakörben (kérlek írjátok meg, hogy ki és pontosan mit)

 

—— Az időpontokat akkor egyeztetjük, ha minden megvan!!!

FELLÉPŐ: Regélő Fehér Táltos dobcsapat

Belépő: Részvételi díj: Hozzájárulás, amennyit jó szívvel adsz a programért.

BÜFÉ: Adományalapon!
Ehhez szeretnék kérni 3 fő önként jelentkezőt, aki vállalja, hogy a rendezvény alatt “büfézik” ? , illetve előtte összefogja az egész témát (ki mit tud hozni a büfé szolgáltatáshoz /kávé, tea, sütik, szendvicsek, stb/     –  1 fő már van! Varga Gabi  (@bagira )

KÖNYVSTAND (és egyéb?): @szutore52 Erzsébet Szutor vállalta a “levezénylését”. Így kérlek benneteket, a felajánlásokkal őt keressétek.

Temészetesen mindenhol segítek én is, és gondolom mindenki, de azért kell, hogy kijelöljünk személyeket, hogy mindennek legyen azért egy “gondoskodó anyukája”

TOMBOLA! – Erre is szeretnénk 1 (de ha lehet inkább 2 önként jelentkezőt) aki teljes egészében kézben tartja a feladatot. – Én már elég sok, nagyobb értékű adománytárgyat beszereztem (pl tanfolyam is van köztük), és én is ajánlok fel kezelést, illetve ékszert. S itt kérdezném, hogy él-e a festményfelajánlás?
A tombola ára szerintem 1000,-ft legyen, de erről is várnám a véleményeteket!

Jön egy hölgy nyirokmasszázsgéppel, ez is a vendégeknek lesz, természetesen a bevételt nekünk ajánlja fel. ? – itt viszont újfent 1 fő segítségét szeretném kérni, a hölgy Kerepesen lakik, és most nincs autója, szóval majd el kellene hozni a rendezvényre.
– További emberekkel is tárgyalásban vagyok még, ahogy jönnek a visszajelzések, természetesen tájékoztatlak benneteket.

Több “adománydobozra” is szükség lenne, szerintem legalább 4 db kell. – Erre is szeretnék valaki önként jelentkezőt, aki tud csinálni valami szépet. 😉

A fb esemény: https://www.facebook.com/events/323157161520783/ – lehet osztogatni és Hívjatok meg minél több embert!
Ma megcsinálom még a weboldal eseményét is, és kiírom nektek.

Várom a jelentkezéseket, hozzászólásokat, ötleteket, felajánlásokat (vagyis a tárgyi felajánlásokat majd a felelős személyeknek kellene megtenni, s azok jegyezzék, s egyben tájékoztassanak)

KÖSZÖNÖM! <3

Posted in Közösségi hírek

Kapcsolódó témák

16 Comments

 1. A korábban emlegetett mágnesmatracot is viszem, ami egy otthoni használatra kifejlesztett gyógyászati segédeszköz, sokféle betegségben kiegészítő gyógymódként használják. 10-15 perces alkalmazás is már kimutatható pld. véroxigénszint emelkedést eredményez. IMPULSER típusú. Lehet a nyílt napon is igénybe venni.

 2. Én a tombolára tudok ilyen kis képeket, (fénymásolat, paszpartuval kb. A4 vagy kisebb) hozni, 4-5 db-ot. Ezen kívül 2-3 ásványbörzén vásárolt karkötőt, meg ásványokat kis zacskóba csomagolva. Árulni meg könyveket és szintén képeket (ezt majd jelzem magamnak is)

 3. Brigi
  Brigi

  Kedves Kati! Igen! 😀 Én is azt szeretném. Éppen ezért ott mégsem fogok kezelni, hanem majd felajánlok (pl a tombolába) kezeléseket. S igen, mindenféleképpen kell prospektus! Holnaptól már ott leszünk szinte mindig a helyszínen, és akkor már tudunk rendezkedni, meg az előkészítéssel foglalkozni. Az biztos, hogy villámgyorsan kell egy jó és olcsó nyomda. (állítólag ott a telepen van is, tegnap említtették nekem). A felajánlást köszönjük! Mi pedig beszéljünk! 😉

 4. Kiss Katalin
  Kiss Katalin

  Kedves Brigi – én azzal szeretnék foglalkozni a rendezvény ideje alatt, hogy személyes kapcsolatokat építsek ki az emberekkel. Persze ezt nem kell bevenni a programba.
  Viszont jó lenne, ha prospektust tudnék adni a kezükbe a TT – ről, vagy leemelhetnék azt egy asztalról.
  Ha gondolod, hogy kivitelezhető két hét alatt az elkészítése, az anyagi költségekhez hozzájárulok.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..


Notice: Trying to get property of non-object in /home/ttkozoss/public_html/wp-content/plugins/activity-reactions-for-buddypress/class/class.php on line 1082