Menü Bezárás

Kockázatok és mellékhatások! Mi lesz veled RÉKA-TT?

Tisztelt Tagság!

3 éve építem és üzemeltetem a TT/RÉKA-TT rendszerét. Regisztráltam domainokat, bérlem a szervereket, építettem, fejlesztem, működtetem a weblapokat. A jelentkezők az így létrehozott adatbázisokra iratkoznak fel. A regisztrálások, jelszó módosítások és más ügyes-bajos dolgok nálam csapódnak le. Létrehoztam és kezelem  a közösségi pénzrendszert, piacot. Megalkottam szabályzatokat, megfogalmaztam a Küldetést, Alapszerződést. A Facebookon létrehoztam kb 70 oldalt és mindegyikhez zárt csoportokat. A TT-t érintő összes levelezési rendszerbe érkező leveleket kezelem.  Ez általában napi 4-8, a RÉKA tábor szervezésének megkezdése óta már 8-12 órás elfoglaltságot jelent. Szombaton és vasárnap is. Nincs szabadnap! Ezen kívül, részt veszek a CMM Tv stábjában, ahol készítjük a filmeket, tudósításokat.

Ha valami oknál fogva nem végezném tovább ezeket a feladatokat, akkor az egész rendszer rövidesen megbénulna, leállna. 

Ez így teljesen ésszerűtlen és még kockázatos is. Sem a mellérendelők tábora, sem az önjelölt, most már szakadár „ Postás ügyvivőknek” nincs arra gondja, hogy miképp tudnának valamit ezekből átvenni és ezzel kissé tehermentesíteni, amitől a rendszer működtetése  biztonságosabb is lenne.

Elkezdtem a Trianon-film projektet. A film alapjai kész is vannak, hamarosan el kell kezdeni a forgatásokat. Ez mellet már nem lesz időm a RÉKA-TT kezelésére. A két projekt nem megy együtt. Vagy ez, vagy az. Döntenem kell!

Mivel a társadalomszervezés, eddigi tapasztalataim alapján az egyik leghálátlanabb feladat, ezt fogom feladni. A filmet pedig, el kell, és el is fogjuk készítenem!

Ezért az alábbi javaslatokat teszem!

javaslom a RÉKA-TT csapatának az első Országos Képviselői Testület ülés megtartását és az Országos Közgyűlés megrendezését.

Korábbi levelemben szeptember, 20-22 jelöltem meg, de mint kiderült ez egy esős hétvége lesz, míg egy héttel később száraz, napos idő várható. Talán a felkészüléshez, előkészítéshez is jól jön, ha egy héttel későbbre rakjuk.

2019. 09. 22-re Országos Képviselői Testületi Ülés megtartására hívom a törzsek képviselőit. A rendezvény feladata az Alapszabály, a Végrehajtási Program javaslat módosítási indítványainak összegzése. Kidolgozni azt a változatot, melyet aztán a  Közgyűlés számára vita utáni elfogadásra ajánlunk.

Ezenkívül több lényeges kérdést is megtárgyalhatunk.

Részletek a külön megjelenő programleírásokban.

Köszönöm a figyelmed

Juhász Zoltán

Posted in Javaslatok, Közlemények

Kapcsolódó témák

2 Comments

 1. admin
  admin

  Szervezzétek meg, vegyétek át. Csináljátok közmegegyezéssel. Ne engem győzködj, hanem a társaidat. Én nem akarok felvenni sem, kizárni sem. Tegyétek ti. Ezt szajkózom kezdettől fogva, de vagy nem történik semmi, vagy csak okoskodás van. Hajrá! Tiéd (is) a pálya, de akkor ne hátrálj meg!

 2. Tibor Kiss
  Tibor Kiss

  Olyan javaslatot szeretnék tenni, bemutatni; mely egyben a politikai működés valótlanságára is rámutat!
  Tehát itt is képviseleti rendről van szó – ami tudom olyan mint valami Isten a társadalom működésében!
  … csak hát mégsem Az!

  Akkor ha volna tényleges megbízó – gyakorlatilag a lakosság, szavazópolgárok részéről (talán még igaz is lehetne) – mely persze bonyolultabb volna; hogy kit milyen ügyben-meglátásban stb. kellene összehangoltan képviselni! Nos, ez bonyolultabb, mint a közvetlen javaslat-tételi, indítványozási, véleményezési stb. – gyakorlatilag közvetlen (nem képviselet által) részvétel a közügyekben, azok megtárgyalásában, alakításában!

  Tehát a konkrét javaslatom az, hogy légy-szíves vedd vissza azokat a tagokat, akiknek van némi tapasztalata és tenni-akarása is!
  És magad is megtapasztalhatod, hogy van vélemény és annak minden következménye!
  Nem vagyok biztos abban, hogy mindent le kell szabályozni és hogy attól működik jól egy emberek által működésben tartott rendszer – hanem inkább azáltal, hogy feszélyezetlen beszélgetéseket lehet folytatni tértől, időtől szinte függetlenül!
  Akár milyen furcsa is, az a lényeg, hogy bárki megszólalhasson abban az ügyben, amihez bármi affinitása adódik – nem az, hogy őt és akár több-száz társát egy rendkívül tehetséges képviselő egységesen tud képviselni! Ez utóbbi inkább mese-kategória!
  Egy ügymenetben bárkinek adódhat kulcsfontosságú intuíciója – az internet lehetőséget teremt erre (tértől, időtől majdhogynem függetlenül)… Akkor miért kellene ebből bárkit kizárni???
  – hogy majd a képviselője a több-száz képviselt (esetleges) intuícióit megtudja jeleníteni, megpróbálja érvényre-juttatni stb.

  Még adódik olyan bölcsesség is – hogy úgysem lehet mindenki kedve-igénye szerinti jót tenni!
  Egyáltalán nincs szükség arra, hogy politikai képviselők döntsenek ezekben a helyzetekben – pontosan rendre egészen más történik általuk!

  Az indítványok, javaslatok támogatottsága, közérthetősége stb. dönti el a megvalósítási-fontossági sorrendet! Bíznunk kell az emberekben – akkor is ha eleinte biztos többet fognak tanulni saját hibáikból – de akkor nincs politikus se, akit szidni kellene!
  A legegyszerűbb emberek is hamarabb beletanulnának ebbe, mint ahogy most gondoljuk!

  Hiszek abban, hogy az emberek attól tanulnak meg gondolkodni, hogy ha felelős döntések közelébe- kerülnek!
  Azáltal, hogy valaki szigorúan el van zárva ilyen széles-körű jövő-alakító lehetőségektől – nyilván nem fog tágas határokon belül gondolkodni (szabadon semmiképpen sem)!
  Valahol mindenkinek el kell kezdeni – mert “az” az ő és hozzátartozói jövője is lesz!!! Tehát senkit sem szabad eleve kizárni!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..


Notice: Trying to get property of non-object in /home/ttkozoss/public_html/wp-content/plugins/activity-reactions-for-buddypress/class/class.php on line 1082