Közösségi pénz

Közösségi pénz

A működő közösségi pénz bevezetéséhez és zavartalan működéséhez szükség van feltérképezni a kereslet-kínálat jelenlegi állapotát a tagok között. Ehhez kérem minden TT tag segítségét és aktív közreműködését.

A közösségi pénz számára a kiinduló pont az, hogy találkozzon a még kielégítetlenül maradt igényekkel, és a kiaknázatlan forrásokkal.

Ahhoz, hogy a pénz sikeresen tölthesse be a csereszköz funkcióját, arra van szükség, hogy körbe járjon a közösségek között. Egy egyszerű fogalom, mégis, ezen a ponton bukott el számos közösségi pénz a múltban. Ezért a szükségletek és a források felmérésével tudjuk biztosítani a pénz zavartalan körforgását és így tudjuk feltárni, hogy milyen árukra, termékekre és szolgáltatásokra van igény, és milyen vállalkozók és cégek bevonása válik kívánatossá és időszerűvé.

Kérek minden kedves TT tagot, hogy válaszában küldje el a saját keresletét és kínálatát tartalmazó összeállítást.

Egyszerűen gondoljuk végig, hogy mire van szükségünk és mennyire, heti vagy havi mennyiségben miből van felesleg és mennyi, hetente, havonta? Mit vásárolnánk és milyen szolgáltatást vennénk igénybe? Mit tudunk eladni és milyen szolgáltatást tudunk felajánlani. Gondold végig egy napodat, hetedet, hónapodat, vásárlásaidat, terveidet, igényeidet, kívánataidat és mind azt amit fel tudsz ajánlani ellenszolgáltatásként munkát, időt, árut, szaktudást, bármit amid van és örömmel jó szívvel teszed-veszed és adod.

Fontosak az igényeid és az ajánlataid, mert ez által tudjuk eredményesen működtetni a KP közösségi pénzt. Kérlek válaszodat a kozpenz@ttkozosseg.hu   email címre küld.

Köszönöm a segítséged:

Szeretettel:

Pázmándi Kata

Vélemény, hozzászólás?