Menü Bezárás

Márciusi második hírlevél

Kedves Barátaim!

 

Egyet előre,

 

Nagy örömmel tapasztalom, hogy már vagy egy tucat tagunk ír rendszeresen a közösségi oldalakra. Már kíváncsian lépek be, hogy vajon ki és mit tett közzé! Nemcsak írnak, hanem hozzászólnak, javaslatot tesznek, véleményt közölnek. Még a végén elindul a közösségek építése is?

A véleményekből, kérdésekből, javaslatokból aztán leszűrhető, hogy ki mit lát, ért, nem ért a TT rendszerében. Így aztán van megint téma bőven, csak ki ne hagyjak valamit….

De menjünk sorban.

 

Kettőt vissza!

A CMM Tv stúdiót fel kell adnunk. Megszűnt a remény is, hogy fenn tudjuk tartani, újra tudjuk működtetni a TT közösségi épületét, találkahelyét, a CMM Tv működéséhez szükséges épületet. Nem csak a bérletdíj-hátralék miatt, hanem azért is, mert jelen állásban szinte elképzelhetetlen, hogy ez a maroknyi csapat olyan fejlődésnek induljon, ami fenntarthatja, és szükségessé teszi egy ilyen nagyságú stúdió, közösségi tér használatát.

A jövő héten találkozunk a tulajjal és megállapodunk az épület elhagyásáról, kiürítéséről, a hátralék kifizetéséről.

Már most jelzem közelben lakó társainknak, hogy a kipakoláshoz sok kézre lenne szükség. Ha megvan az időpont, időben közzéteszem azt és a megadott napra, aki teheti, kérem, jöjjön segíteni.

 

Még kettőt hátra…

Sajnos, maga a CMM Nonprofit Kft. működése is végveszélybe került. Még van, de bizonytalan, hogy meddig, hogy mikor indul meg a felszámolás.

Az álmok lassan szertefoszlanak.

Sem a CMM Tv-re, sem a boldogabb, szabadabb társadalomra nincs igénye a Magyarország RT lakosságának.

Ez van.

 

De amíg tehetjük, tesszük, amit tudunk. Hátha… Tudod, a  reményhal,,,,

 

K.H.M.

Elkészült a KHM adatlap. Mindenki megtalálja az adatlapja szerkesztői nézetében. Kérek minden tagot, töltse ki a sajátját és segítsen, bíztassa az ismerőseit is, hogy tegyék ugyanezt. Nézegessétek egymásét!

A KHM kitöltése során tükörrel találod magad szemben. Láthatod, beláthatod, hogy mennyire vagy elkötelezett a TT közössége felé. Végiggondolhatod, miben tudnál tenni még, mi az, aminél több már nem megy.

Természetesen, a kitöltés önkéntes, rád van bízva, hogy valós adatokat írj be.

 

A kitöltéseket követi az értékmeghatározás.

A következő héten már javaslatot teszek, pontosabban vitára bocsátom az egyes kérdésekre adott válaszok „beárazását”. Tehát minden kérdéshez, minden válaszához értékek fognak tartozni. Amikor kész a pontrendszer, mindenki kiszámolhatja a (saját válaszai alapján) a közösségi hasznosságának az értékét.

Áprilisra, már a kialakult KHM alapján bevezethetjük a hasznosságelvű elismerési rendszerünket. Vagyis aki sokat tesz a közösségért, annak elismerés jár. Pl Kp-ben! Természetesen a véleménye is fontosabb, és egy-egy döntéshozatalnál is erősebb szavazattal rendelkezik.

Azok, akiknek kevés közösségi hasznosságuk van, kevesebb előjogot kapnak, kevesebb lesz a „súlyuk” a közösség rendszerében.

A KHM-re még folyamatosan visszatérek, most koncentráljunk az első feladatra!

Töltsd ki az adatlapodon található kérdőívet!

 

 

Adatlapok képfeltöltése

A múlt héten minden törzsnek megküldtem az aktuális tagi állományt.

Sajnos sokan még mindig nem töltötték ki az adatlapjukat, nem töltöttek fel profilképet. Kérem a gyakorlottabb tagokat, szólítsák meg a társukat és segítsék ennek a nem bonyolult feladatnak az elvégzésében.

 

Akik még rejtőzködnek:

Egri Istvánné, Hirth János, Kovácsné Olexa Anna Mária, Bocskor Istvánné Lili, Németh István, Markó Pál, Dr. Donathné Szabó Katalin, Csillag Erzsébet, Szilvia Grande, Bajnai Lajos, Godó Lászlóné Hajni, Simon Edit, Lancendorfer Józsefné, Lendvai Béla, Mocsán Zoltán, Solti Lajosné, Szappan Mária, Szécsi István, Németh András, Dienes György, Éva Mária Gajdosné Kapin, Pozsár Krisztina, Wolf János, Nenicska Gáborné Ágnes, Szigethi Zsolt, Dzsudzsák György, Gubancsik Éva Erzsébet, Matusné Szakács Irén, Kovács Ilona, Faragó Atilla, Parragh Sándor, Karl Veronika, Lipot István

Sem a törzsre, sem a közösségre nem vet jó fényt, hogy ennyi képtelenünk van.

 

 

Ajánlások

Érkeztek újabb tagi jelentkezések. Ezeket megküldtem az ajánlónak, vagy ha ilyen nem volt megnevezve, akkor a törzs tagjainak, hogy vállalja-e valaki a jelentkező mentorálását.

 

Itt is teszek egy kis kiegészítést, pontosítást.

Ha ajánlóval jelentkezik valaki, a jelentkezési lapot ezután (a kis létszám miatt) az egész törzs számára megküldöm. Később csak a nemzetségnek. Ez azért is fontos, hogy az ajánló is értesüljön, készüljön a feladatára, de a közösség egésze is szerezzen tudomást arról, hogy ki akar jelentkezni.

Itt fog megjelenni a vétójog. Ha egy olyan személy szeretne csatlakozni hozzánk, akit a közösség több tagja is elutasít, akkor megakadályozhatják a tag felvételét.

Ha végiggondolod, ez is izgalmas téma, hisz megint előtérbe fog kerülni a KHM. Kinek a véleménye, szavazata lesz a meghatározó.

 

Ezt a lehetőséget, most még csak előrevetítem, hisz oly kevesen vagyunk jelenleg, hogy ezzel még nem kell túl sokat foglalkozni. De remélem, hamarosan eljön az idő, amikor ez is fontos kérdéssé válik. Ha beindul a TT közösség növekedése, megjelennek a bomlasztók, a trollok, és megindul a beszivárgók, a más szándékúak jelentkezése is.

 

Azoknak a csatlakozóknak a lapját, akik ajánló nélkül jelentkeznek, továbbküldöm a törzshöz. Ha a tagság közül valaki felveszi vele a kapcsolatot, megismeri és vállalja az ajánlói tisztséget, felelősséget, akkor veszem csak fel a jelentkezőt.

Az első ilyen esetekben máris tettenérhető volt a jó szándékú felelőtlenség. Két jelentkező is kapott ajánlót a közösségből, úgy, hogy nem is találkoztak egymással személyesen. Értem én… A megelőlegezett bizalom. Azt gondolom, az ajánlói felelősségvállalás komolytalan akkor, ha még csak nem is ismeri az ajánló személyesen azt, akit ajánlóként támogat.

Talán egy rendezvény meglátogatásához lehetne kötni az ismerkedést, de igazból a Ti véleményetek lenne a döntő. A tagfelvétel szabályozása akár törzsenként is eltérhettek egymástól.

Ezen is érdemes lenne elgondolkodni, ugye?

 

A legfontosabb viszont az lenne, hogy elinduljon a tömeges csatlakoztatás.  Vajon mi kellene ahhoz, hogy meg tudjátok szólítani az ismerősöket?

Már meg lettem róva többek által is, hogy nem a számosság a lényeg, hanem a minőség. Jó, de hol az a minőség, ami számosságot is produkál?

 

Mert így 100-an nem váltjuk meg a világot, az biztos.

 

Kommunikáció

Egyik szemem nevet, a másik sír.

Örülök, hogy elkezdtétek szervezni a törzsi csoportokat, fórumokat. Jó lenne, ha minden törzs elindítaná a maga kommunikációs felületét. Ugyanakkor alig van valami élet bennük és még a törzs tagjai is alig találnak a helyükre. Miért?

Hajduczky Richard kiváló kommunikációs eszközzel ajándékozta meg a közösséget. TeamSpeak! Érthetetlen, hogy miért idegenkedtek tőle, miért nem használjátok.

Onhausz Péter és Keresztes Józsi Zoom találkozókat szerveznek. Ez is remek a közösség építésére az ötletek, a javaslatok megbeszélésére, képzésre.

A személyes találkozókat azonban nem helyettesíti semmi. Pillanatnyilag csak a miskolciak és a szegediek tartanak rendszeresen találkozókat.

 

Szakműhelyek

Itt is elkezdődött valami. De még csak alig…

A Szakrális Önazonosság Szakműhely a szombati napon (9-én) elkezdte az önmeghatározását. Külön köszönet jár Lőrincz Évának állhatatos, kitartó munkájáért.

Valójában ez sem kialakult szakműhely még igazán, hisz rendezetlen a tagság státusa (vannak olyan tagok is, akik nem is jelölték be ezt a szakműhelyt, vagy már a negyedik, ötödik tagságuk), és csak egy törzsből, Miskolcról van számottevő tagsága, szervezete. De legalább már van valami. A szakműhelyen belül nincsenek még feladatvállalók, nincs belső és külső kommunikáció, nincs még program. Remélhetőleg ez is hamarosan megoldódik.

Sajnos az is észrevehető, hogy a miskolci csoport valójában csak erre a szakműhelyre szerveződik. Szurkolok, hogy sikerüljön túllépni ezen a nehézségen is.

Lőrincz Éva javasolta, hogy folytassunk nyilvános beszélgetést a szakműhely, szakműhelyek munkájáról. Nagyon örülök a javaslatnak, hisz az így készült videóanyagok a közösségi Tv-n mindenki számára elérhetők lesznek és tetsző időpontban nézhető meg. Remélem, hamar meg tudjuk szervezni, és ezzel példát adhatunk a többi szakműhely-kezdeménynek is.

A múlt héten Szegeden is volt egy rendezvény. Hálás köszönet Granpierre Szilviának és a szegedi csoport többi tagjának is a rendezvény megvalósításáért tett erőfeszítésekért.

Sajnos nem igazán sikerült sem a toborzást, sem a szakműhely-találkozókat megvalósítani. Inkább csak a szegedi csoport egy kihelyezett találkozójává vált.

A meghívott előadók nem érveltek a TT mellett, hisz nem is igazán volt fogalmuk róla. A vendégek közt egy-két idegen volt, de ők sem azért jöttek, hogy a TT-ről tudjanak meg többet.

Talán a következőt sikerül jobban megszervezni, de ehhez a helyi közösség tagjainak is nagyobb aktivitására, céltudatosságára lesz szüksége.

 

Szegeden is szó volt a szakműhelyekről. Legalábbis a programban. Valójában azt látom, a tagságnak nem sok van fogalma arról mi is ez a szakmai tevékenység, mi a folyamata, feladata, hogy mit is kellene tenni.

Ezért létrehoztam egy szabályzatot, amivel ezt az űrt szeretném valamelyest pótolni.

Itt nézheted meg!

 

Webáruház

Részlet Onhausz Péter heti hírleveléből:

„Elérkeztünk egy a TT életében fontos ponthoz. Lenni vagy nem lenni. Ez a kérdés. Az elmúlt másfél hónapban ismét alul múltuk Önmagunkat.”

A folytatást itt olvashatjátok.

 

A webáruház eredeti célja, hogy megjelentesse azokat a magyar termékeket, melyeket a szupermarketek polcain nem találunk meg. Sajnos még nem tartunk ezzel a törekvésünkkel sehol.

Mivel alkalmazottakat nem tudunk fizetni, és a weblapok üzemeltetése, a közösség adminisztrációs feladatai és a CMM Tv videofelvételeinek kidolgozása már így is túlterheltté tesz, ennek a törekvésnek a megvalósításával még adós vagyok, maradok.

Persze a közösség segíthetne… Ebben is!

 

Az Inlernet vásárlói közösségrendszere viszont jól működik. Ha nem nyitunk feléjük, már sem a CMM, sem a TT nem működne. Azzal, hogy árat csökkentettünk, kissé javultak az esélyeink, de a forgalom növelése terén nagyon sok mindent kellene tenni.

Lőrinc Éva is figyelmeztetett bennünket, hogy nincs sok időnk, és nagyon össze kell kapnunk magunkat, mert a másik oldalnál ott van pénz, paripa, fegyver…

Ezzel így egyet is értek, de akkor miért nem teszünk azért, hogy mi is felvértezzük magunkat, hogy megteremtsük az anyagi hátteret.

A Szakrális Szakműhely és a szegedi csoportrendezvény is igényelné már a támogatást. Értem is, hisz előre láttam, hogy ez előbb-utóbb így lesz. Az ajtó is nyitva, csak be kell menni rajta.

A Kp- elismerésről itt olvashatsz bővebben.

De vajon akkor miért nem teszünk azért, hogy növekedjen a kereskedelmi árbevétel, hogy növeljük a tagság létszámát? Vagy bármi mást… Hogy keressünk olyan tagokat, akiknek a logisztika, a gazdaságszervezés az erősségük?

 

Valóban közeleg egy jelentős történelmi pillanat.

Ha nem leszünk készen, ismét elpuskázzuk, mint a rendszer-változtatás idején. És aztán jön a nagy daráló…

 

TORDA

A legbetegebb nemzet vagyunk Európában. A gyógyszergyárak és ügynökeik, az orvosok jól élnek rajtunk.

És akkor megjelenik a Torda, és csak nézünk ki a fejünkből. Hallom, hogy a cukorbetegek és magas vérnyomással küszködők havi 30 ezer Ft körüli összeget hagynak a gyógyszartárakban. Jobb betegnek lenni? Mert az orvos ezt mondta, meg azt mondta?

Valóban, ahogy Onhausz Peti is írta, ha a közeljövőben nem sikerül nagy tömegekhez eljuttatni a Tordát, akkor előfordulhat, hogy a fejlesztő (mivel saját hazájában nem lehet próféta) eladja külföldre. És akkor majd jól behozhatjuk import termékként.

 

Piactér

A piactéren is mozdulnak már páran. Volt, aki azzal hívott fel, hogy: Zoli! Ez tök jó!

Hát erről beszélek már vagy egy éve.

Azok, akik már vásároltak, bírnak tapasztalattal, így tőlük kérem, hogy ezt osszák meg a többiekkel. Segítsenek a kedvet javítani, magyarázzák el a folyamatot stb.

Mindenesetre jó lenne, ha valaki vásárolni akar, valami hirdetést is tenne fel. Ne csak elvegyen, de tegyen is hozzá. A kölcsönösség lesz a motor. Indítsuk be!

Ne feledd a KHM adatlapodon is szerepel a kérdés, hogy hány hirdetésed van és milyen értékben vásároltál már a Piactéren.

 

Magyar Vállalkozások / Megoldások

A két eddig pangó oldalunk.

A Netfone magyar mobiltelefon-hálózat. A jövő héten ülünk le kidolgozni az együttműködési stratégiánkat. Remélem, ez majd többeket beindít, hogy keressenek még további partnereket.

Van már fehér hollónk is Sasa (Saláta Jani barátom) személyben, aki Svájcból figyeli a magyar oldalakat és már két eminens magyar vállalkozást is ajánlott a partnerségre. Köszönjük, János!

A találmányok szakműhelyben Czobor Imre ötletelt, hogy jó lenne találmányokat gyűjteni és segíteni. Mivel azok, akik ígéretet tettek a Megoldások közösségi finanszírozási oldal fejlesztésére, még nem kezdték el a munkát, megígérem, hogy ha valami hasznos, életre való projekttel álltok elő, befejezem a weblap fejlesztését. Magad uram, ha szolgád nincs…

A TT közösségi finanszírozású rendszere többet tud (tudna), mint a hasonló lapok. Akinek megvalósítható ötlete van, azt részletesen megjelenítjük az oldalon és az adományozók által adott összegek (amennyiben TT tagok) jóváíródnak a Piactéren. Tehát elkölthető az ott található kínálat szerint. Az, akit hozzásegítünk a terve megvalósításához, viszont legalább a gyűjtött támogatás erejéig köteles a Piactéren Kp-ért értékesíteni, szolgáltatni.

 

Letöltések

Új eszköz került aktiválásra. A Fontos Oldalak menüből is el lehet érni a Letöltések fő oldalát, de ha lefelé görgeted a lapot az oldalsáv alján, megtalálod a letöltési linkeket is. A legfrissebb letölthető anyag a MAGYAR NEMZETI MINIMUM.

 

 

MAGYAR NEMZETI MINIMUM

Az elmúlt hetekben számos nemzeti/civil kezdeményezés nyomán mindenféle találkozók jöttek létre az országban. Ezekről többségetek hallott is, esetleg a publikált videókat is megnézte.

Mielőtt elöntene bennünket a forróság, hogy most aztán már történik valami, vegyük észre, hogy a szokásos okoskodásokon, vitákon, egymásnak feszüléseken kívül nem sok történt. Pontosabban semmi sem történt! Csak a megosztás, a megosztottság fokozódik.

Azokon a rendezvényeken, melyekről tudomásom és információim vannak, semmiféle konkrét program, még tervezet formájában sem született meg.

Alapvetően mindenhol hiányzik egy általánosan, a magyar Nemzet számára elfogadható értékrend, vízió és cselekvési program!

A TT Küldetése világosan meg van fogalmazva. Eddig azonban hiányzott az identitásunk, önazonosságunk megfogalmazása. Ez nehéz és kényes feladat, mert vizsla szemekkel figyelnek a kötözködők, hogy hol lesz félreérthető szimbólum, egy kirekesztő, antiszemita megnyilvánulás.

A hiány pótlására született a MAGYAR NEMZETI MINIMUM. Azt gondolom, hogy elég jó megfogalmazása a magyar értékrendnek.

Olvassátok és véleményezzétek.

Akinek tetszik, talán töltse le és dugja a barátja orra alá, hogy egyetért-e vele. És ha igen… A többit tudod, úgy is!

 

A TT-nek nem csak a víziója van meg

Kész a programalkotás eszközrendszere. Tudod, ezek a szakműhelyek, amivel olyan nehéz valamit is kezdeni. Hidd el, amíg nem töltjük fel ezeket a témákat, addig itt fogunk topogni és megint csak hallgathatjuk a fecsegő, vitázó szónokokat.

Az egyes szakműhelyek, szakmai témák elkészítésére, tartalmi megfogalmazására már sokak vállalkoztak a TT előtt is. Ezeket is figyelembe kell venni, és ami használható belőle, azt emeljük be. Akár az alkotójával együtt.

Nem kell mindent nekünk kitalálni, van, ami már kész!

A TT ereje az összetettsége és a szakterületek egymásra épülése, egymáshoz kapcsolása.

 

Azonban a programalkotás mit sem ér, ha nincs a megvalósításhoz szükséges eszközrendszer.

A TT-vel nem csak a programalkotás valósulhat meg, hanem a működtetéshez szükséges infrastruktúra is kész van, vagy elő van már készítve.

 

 

Remélem, sok hasznos információval találkoztál a levélben.

Köszönöm a figyelmed.

Juhász Zoltán

Posted in Hírlevelek archívum

Kapcsolódó témák

5 Comments

 1. Tibor Kiss
  Tibor Kiss

  Visszatérve a hírlevélre, mindenkinek ki kellene fejeznie a szándékét, hogy “Mit vállal annak érdekében, hogy Zolinak többet ne adjunk esélyt sem, hogy ilyeneket írjon egy hírlevélben?”

  – ez az előző hírlevélre történt reakció egyike.

  Igen a vállalások…
  – és vannak-e konkrét javaslatok a TT reklámon (vagy kiköltözésben való segítségen) kívül?
  Szomorú helyzet…
  Egyáltalán nem akarok semmiféle felelősséget vitatni!
  Ez inkább egy “lassú-víz” tevékenység – nem vagyok benne biztos, hogy gyors sikereket el lehet érni benne – ahol gyakorlatilag tudati és életviteli szokás-változások sora elkerülhetetlen! A biztosat senki sem adja fel könnyen – még ha beláthatóan káros is!

  Azért szeretném ismét megjegyezni, hogy az eszmerendszer kiszélesítése – megkívánja a TT-n kívüli többoldalú kommunikációt (nemcsak egyoldalú reklámot)! És ennek valóban testvérinek kell lennie – még akkor-is, ha ellenséges hozzá-állású polgártársak is rárepülnek! Ezt a próbát is ki kell állnia a kezdeményezésünknek!
  Ebből fakadóan még a hirdetményeik alapján, etikailag megfelelő (nem politikai) szervezetek társ-szervezetté jelölését is: minden esetben meg kell próbálnunk!
  Nem néhány jó ötletet kellene összehangolni – hanem szinte minden jó elképzelést, ötletet, megvalósítási formát stb. Vagy esetleg olyan valamit, ami most még látóterünkön kívül van!
  Ezt nyilván nem vezetőknek kell lemenedzselni – persze kiemelt szerepük, véleményük nyilván kiemelt módon megmarad! A kölcsönösségen kívül nem szabad az integráció számára kitételeket tenni!
  Az esetleges aggályokról, elvi akadályokat a legnagyobb részletességgel fel kell tárni a tagság előtt! A tagságnak pedig a vezető esetleges elhatárolódása ellenére, joga van megvizsgálni az adott szervezetnél fennálló viszonyokat, elvi problémákat stb.
  És ehhez testvér-szervezetek kellenek – mert ott már ugyanúgy fennáll bizonyos etikai keretrendszer, ami támpont és az adott szervezet tagságának egyeztetett bevonása által ellenőrizhető!

  Sokaknak ajánlottam – azon kívül, hogy rendkívül szórakoztató kikapcsolódás – két lényegesen eltérő irányultságú ember beszélgetéséről szól! De mindketten egyetértettek abban, hogy szükség van ilyen beszélgetésekre, emberekre – akik nemcsak valami ellenséges politikai (vallási, életviteli stb.) “lövészárokból” köpködik egymásra átkaikat!

  https://www.youtube.com/watch?v=Ylmwtzry7nU&t=1169s

  Ellentételre azért van szükségünk – mert azok által is megérthetünk valamit!
  Nem azért, hogy az örök harc teóriát hirdessünk!
  Ezt is használnunk kell – mert ha nem; akkor nem vagyunk teljes értékű szervezet!

  Persze van ebben bőven hiba-lehetőség, amit folyamatában meg kell beszélnünk!
  De most akkor félünk, vagy kiállunk?!

  Mindenki saját felelősségére – tehát nem a vezetőre hárítva bármit is! Emberekről (tagságról van szó – nem kizárólag vezetőkről)!
  Úgy gondolom mindannyian teljes jogú és tudatú emberek vagyunk itt – csak a félreértések elkerülése végett!

 2. Ottó Lincmaier
  Ottó Lincmaier

  Egyet értek a márciusi hírlevél minden egyes részével,nekem az a meglátásom a pénztelenség az oka hogy az emberek nem nagyon motiválhatok, bár mire.Rendezvényre eljárni,stb ezek mind pénz és idő kérdései.sokaknak a havi tagság is probléma.De még a Team Speak sem használják,pedig az információ sokat segíthetne mindenkinek.Csak azt tudom hozzá tenni,kedves olvasok legyetek érdekeltek mert a ti érdekeitek is,hogy a Törzsek elinduljanak,mert egymást tudnánk segíteni,minden téren. Kreativitás az egyetlen fegyver,hogyan szólítsunk meg ,vagy figyelmet felkeltsük,mit miért tegyünk.

 3. Sziasztok!

  Örülök, hogy kisimulnak az indulati ráncok a levélben, és olyan hangvételben íródott, amit minden új belépő is rossz érzés nélkül olvashat.

  Sajnálom, hogy a CMM központ ellehetetlenült, ám ha belegondolunk, beérhető ennél a szerény létszámnál a kisebb költségű megoldás is.

  Reagálnék pár gondolatra – mielőtt nekikezdek a tegnapi nap összefoglaló munkájának – mert bizony nagyon komoly dolgok érkeztek a szervezésre vonatkozóan, ami lehet, hogy egy komoly előadásnyi anyaggá nevelkedik, mire elkészül, hogy meg is leshessen érteni.

  A Szakműhelyek nagy száma mindenképpen csökkentésre szorul, főcsoportokra van szükség, az alcsoportaokra bontásnak akkor van értelme, ha már a taglétszám kiteljesedik.
  Ezeknek is megvan a maga RENDje, hogyan javasolt meghatározni azokat. Ez is a tegnapi nap terméke.

  A dokumentumokba fölteszem a miskolci szakműhely “szándék-KÉP-Megvalósítási tervét” a Magyar Estékre vonatkozóan, úgy ahogyan azt a Teremtés Rendje megkívánja.

  Igen, a Miskolciak még a szakrális önazonosságban tevékenykednek, mivel egyenlőre ez a feladatuk, felhasználva mindazon gyógyító szakrális erőket, amelyeket Bükkben való bejárásaink alkalmával mozgósítani tudtunk.
  Ezeket bizony minden törzsben szükséges elvégezni – hiszen minden régiónak megvan a maga erótere. a Kárpát Medence egy Teremtő Kehely! Ezt erre alkalmassá kell tennünk, és fel kell vennünk a RendSzerbe minden régió erőcsomagjait…

  Ezeket az erőket eleink hagyományozták Reánk, és a Teremtőnk, ezt a rendelt módon a gyakorlati felhasználásba át kell forgatnunk – ez zajlik most, hogy bele tudjuk tolni a TT REND-SZERébe, ami mindannyiunk számára megadja az energetikai alapot a továbblépésre. Ha ezt a lépést elnagyoljuk, akkor hiábavalóságra építünk.
  Mi komolyan vesszük mindazt, amit a szívünkre helyez a Teremtés, és azt követjük, amit eleink követtek – aiz Isteni Útmutatást.
  Létkérdés ezt megértenünk…

  Ezt követi már – amikor az erőtér megérett reá – és most megérett, erről bejegyzést is írtam – hogy a Magyar Esték szervezését megkezdjük, ezzel megkezdhető a helyi közösségi televíziók megkeresése, majd a helyi kis közösségek létrehozása. Természetesen mindezt a CMM és a TT folyamatos TUDATBA emelésével (logo a házakon, autón, szórólapok a meghirdetett rendezvények érdeklődő közösnége felé, akciók szervezése TT pólóban – mint pl. a tavaszi takarítás – árkok, útmenti helyszínek szemetének szedése – akár regionális sajtóban meghirdetve…)
  Mindezt először csak a beslő körben kitárgyalva, semii esetre sem facebukon, és egyéb felületen. Ott csakis a publikus programok haladhatnak, hogy a nagytetvér számára ingerküszöb alatt maradjunk.
  Mindent megfontoltan és bölcsen, de hittel és a Teremtés Rendje iránti alázattal – ahogyan a küldetésünkben megfogalmazottan – eleink mintáján haladva kívánunk tenni.

  Megmondom őszintén – a mi időnk és költségvetésünk is véges, így jelenleg valóban csak a szakrális alapozásra jut idő a TTben. Elsősorban az IDŐ az, ami gond. a többit az utolsó fillérig ennek a Szent Célnak áldozzuk évek óta. 🙂 Ez nem jelent más lelkiismereti kérdést. Isten Haza Család… Ez a sorrned az életünkben.

  Ám én Magom is szorgalmazom mindazokat, akik szeretnnének valamivel hozzájárulni a dolgokhoz, és helyüket még nem ismerték föl benne – NE HAGYJUK VESZNI A TORDÁT!

  Az Inlernet valóban gazdaságos, de személy szerint ebbe nem kívánok belemenni, számomra nem támogatott irány – ezt alázattal el kell fogadnom. (Égi Vezettetésem nem erre az irányra terel.)
  Ennek tiszteletben tartását kérem Mindenkitől. Számomra az Teremtés szava az első, már megtanultam bízni benne, mert milliónyi alkalommal bebizonyosodott – ha az útmutatással szemben,, vagy eltérően cselekszem, sokkal körülményesebben jutok el a célhoz.
  Meg kellett ezt keserves leckék árán tanulni, de ma már oly biztos vagyok benne, mint a Nap felkeltében…

  A CMM Kft. felszámolási veszélye elgondolkodtatott, egyébként.
  Nem lehetne ezt is alapítványi keretek között működtetni?
  Állam bácsi is ebben a formában garázdálkodik, miért nem tesszük Mi is?
  Sokkal kedvezőbbek a lehetőségek ebben a formában, úgy tudom.

  Nekem a saját feladataimhoz létre kell hoznom egyet, ennek alakuló ülését is megtartottuk a hétvégén, életre hívva az AranyGriff alapítványt, melynek célkitűzései a Magyar Szakrális Önazonosság fejlesztésére és sok egyébre kiterjed.
  Ez feladat részemre adott, ezen kell haladnom. Szerintem lehet, hogy a CMM-et is egy alapítványba átemelni – eszközök és egyebek tekintetében is, hogy azok ne kerüljenek a felszámolás alá, ha megtörténik.

  Az Egységes Jövőkép nagyon fontos. A LEGFONTOSABB…

  Éppen ezért gondolom azt, hogy ha már a tavalyi Őcsény – Egymásratalálás Szere alkalmával ezt ott sikeresen kiárasztottuk (ebbe bukik bele anyagilag a CMM, mert nem volt meg a tényleges feladat képe, csak a komoly elszántság és világjobbító szándék, anélkül, hogy megfeleően kezelte volna a szakrális vezetés a folyamatot, fordította volna le az anyagba az energiát az esemény… Erre kellett volna a Női energia, hiszen a fiú behozza az erőket, és beoltja a Térbe, a lány pedig beforgatja az naygaba – ahogyan a gyermek nemzésénél is történik.)

  Őcsény – bármibe is került, és lehet, hogy a CMM Kft kivérzik miatta, – higgyétek el: Olyan eredményt hozott, ami nélkül nem lenne hová haladni…
  Egyszer majd elmondom ezt is, ha érdekel Titeket…
  Mindenesetre az Egyetemes Jövőkép ezen alapszik amivel Mi is dolgozunk.
  Úgyhogy mély tisztelet, hála és főhajtás illeti Zolit, Ákost és Mindenkit, aki ebben a munkában Részt vállalt.

  A Független Médiát pedig így vagy úgy – de életben tartjuk. Ha kell, transzplantációval – de menni fog, Zoli!
  Ne csüggedj!

  Minden ugyanúgy működik kicsiben, mint nagyban – fraktálokban a folyamat ugyanaz, a Rend ugyanaz. Az Isteni Igazság és Rend megtestesítője pedig maga a Szent Korona, a maga működési rendjével… Nem a korona a megosztó, tudjátok, hanem mi vagyunk megosztva, és nem találunk haza… Égi Anyánkhoz…

  No, de ezen fogunk változtatni, EGYÜTT, mert mindenki számára érthető lesz és tiszta a KÉP erről, mert megbeszéljük. Fölneveljük MAGunkat hozzá, és behozzuk a Rend Szerbe mindazokat, akik érettek az EYGÜTTMŰKÖDÉSRE.
  És lesz fogyasztó, lesz forgalmazól, lesz öröm és boldogság!
  Csak lássátok ezt a KÉPet!!

  Feltöltöm a Magyar Teremtő Szernek azon változatát, amit Subásnak átküldtem, – nem hiszem, hogy az agancsos férfigyülekezet be tudta fogadni egy Nő kezdeményezését… Nekem használnom kell, illetve erre kellett építeni az Egyetemes Teremtő Szert is, szintés a Teremtés Rendjének megfelelően átalakítva.

  Ezekben szerintem nagyjából a küldetésnyilatkozatunk is benne van, érdemes lenne összefésülni, hogy EGY ERŐTENGELYRE HELYEZZÜKNK MINDEN EDDIGI EREDMÉNYT!

  Ezek a szakralitás fogalmai, de higgyétek el – ezek működése jelenti a dolgok lényegét!
  Amit mi emberi aggyal összebarmolunk, azt a Teremtés Rendjében szépen ki lehet simítani, és olyan mezőt teremteni vele, amire hagyatkozva csak figyelmesen követnünk kell az utat!

  Nagyon szeretem ezt a közösséget!
  És végtelen nagy hit van bennem, és mivel az Egyetemes Teremtő Szert is annak megfelelően árasztottuk ki, Nemzeti Óhajt megjelenítve – (köszönhetően a másik rendezvénynek is – mert ehhez Ők is beletették a szívüket, bármilyen gyermeteg is volt az egész).
  És Mindezt senki más nem volt KÉPes elérni, csakis Szentkorona – az Isteni Igazság és Rend TUDATA.

  De már megint egy csomót írtam, lehet el sem olvassátok végig. 🙂

  Szeretettel ölelek Mindenkit!

  Ja!
  A Magyar Estékre építhető a Magyok Vására – amivel már a kézművesek is közvetlenül megszólíthatóak, és regionális rendezvényekre kellene fókuszálni – nem egy horroisztikusan nagy rendezvényre. Lassan járj, tovább érsz!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..


Notice: Trying to get property of non-object in /home/ttkozoss/public_html/wp-content/plugins/activity-reactions-for-buddypress/class/class.php on line 1082