Menü Bezárás

Néhány hasznos információ, változás teszi szükségessé, hogy ismét írjak.

Kedves Barátaim!

Néhány hasznos információ, változás teszi szükségessé, hogy ismét írjak.

A weblapunk kezdőoldalán „elkövettem” néhány változtatást. Az vezérel, hogy minél egyszerűbb, könnyen használható legyen az amúgy igencsak összetett és sokirányú honlapunk.

Kérem a véleményeteket a változtatással kapcsolatban. Örülnék, ha ezt a közösségi oldalakon tennétek, hogy mások is láthassák és hozzászólhassanak!

Új menüként jelent meg az „Oldaltérkép”. A főmenüből az aloldalak térképeit lehet elérni. A közösségi oldalak oldaltérképe, csak belépés után lesz látható, de akkor az almenüben és az oldalsávban is megjelenik (Dinamikus oldaltérkép).

Inlernet:

 

Az Inlernet vásárlói közösség, egy lehetőség a nagyszámú toborzáshoz, mivel a termékpartner üzleteknél lebonyolított vásárlásokból származó visszatérítést, több szintenosztja szét. Ezzel teszi érdekelté a tagságot, hogy minél több ismerősnek ajánlják a magyar vállalkozásokat, üzleteket. A közvetlen anyagi előnyök megszerzése sokakat érdekel, és közben szinte észrevétlen, de mégis a Magyar együttműködés hálózatát kezdik építeni.

MagyarVállalkozások oldalon is megjeleníthetjük a partnereink Inlernetes adatait.

Pl: Élelmiszer üzlet

Ingyenesen, kötelezettség vállalás nélkül csatlakozhatsz az Inlernet vásáróli közösségéhez.

termékparner keresőben nézd át a környékbeli üzleteket, szolgáltatókat. Vannak, akik aktívak már, náluk végezz egy „próba” vásárlást. Ne felejtsd el megemlíteni, hogy Te a TT Tagja is vagy és szeretnéd, ha a bolt a TT oldalain is megjelenne, hisz egyik fő törekvésünk a fogyasztási szokások megváltoztatása. Ehhez pedig meg kell jelenítenünk azokat a magyar üzleteket, ahol előnyösen vásárolhatunk.

Sok olyan üzletet is találsz, akik nem újították meg a termékpartneri szerződésüket az Inlernettel. Oda is ellátogathatsz, felhíva a vállalkozó figyelmét, hogy az Inlernet, a TT Vásárlói Közösségi Szakműhelyének része, és gondolja újra a termékpartneri szerződésének megújítását.

Mond el azt is hogy a TT Magyar Vállalkozások oldalain is megjelenhet, amit nem csak a bővülő közösségünk nézeget, hanem azok is, akik már ébredeznek és keresik a megoldásokat.

Ha ezt sikeresen végzed és jelentkezik a vállalkozás a TT rendszerébe, neked 5 000 Ft-t és 5 000 Kp jóváírást fizetünk ki.

CMM 20%-ot térít vissza az Inlernetes tagságtól érkezett megrendelésekből. Vagyis ha a bolt megrendeli az éves reklám felületét (24 ezer Ft) akkor a visszatérítésből neki és a felettes vonalainak is megjelenik a jutalék számláján az őket illető jutalék rész.

Ha már Te is tagja vagy az Inlernetnek, a barátodnak úgy ajánld a TT tagságot, hogy előbb ő is regisztráljon a te ajánlásoddal az Inlernehez. A csatlakozáskor ne felejtsétek el beírni az Inlernetes ID számot! 

Ebben az esetben az új TT-s tag a negyedéves díjából 600 Ft vissza kap, te pedig 120 Ft-t. Mivel a rendszer 4 szinten fizet jutalékot, ha a barátod is így tesz (másol téged) ismét kapsz részesedést a befizetett díjból. Amikor az ő barátjának, a barátjának a barátja is csatlakozik, Te is mindig megkapod az újabb és újabb 120 Ft-t.

Kérlek tanulmányozzátok önállóan a részleteket az Inlernet oldalain. A Vásárlói Közösség Szakműhely tagjait kérem dolgozzák ki a kommunikációs és üzlet részleteket. Ha van kedved indíts a témában új fórumtémát is!

Köszönöm a figyelmed

Juhász Zoltán

Posted in Hírlevelek archívum

Kapcsolódó témák

2 Comments

 1. Ottó Lincmaier
  Ottó Lincmaier

  ELŐSZERVEZÉS! Segíts hogy segíthessünk!
  Tisztelt Inlernet tagok akik jelen vagytok a tudatos Társadalom tagságában,felhívás!Az Inlernet Ausztriai jogfa jogával rendelkezem és ott szervezem a Tudatos Társadalom stabilizálását anyagi téren létre hozni,mindannyiunk által. Jelenleg szervezés alatt van,és körlevélként tájékoztatlak benneteket,és jelezzétek felém ki szándékozik tenni,segíteni a TT-t és önmagát ,havi szinten egy joggal. Így megteremtjük a TT és mindenki számára az anyagi gondokat! Minél többen vagyunk annál hamarabb kifutnak a jogok ami 130200Ft-jelenthet bárki számára. Ha szíveteken viselitek a közösség fent maradását akkor segítsük havi szinten mindenki egy jogot helyezzen el,az ausztriai jogfában. Nagyon hamar érték teremtődik és eléred hogy a jutalékból tudod a jogaid elhelyezni,ismeritek,1/1,-4/4 stb. Létre hozok egy Skype csoportot és ott tudom segíteni mindazokat akik részt vesznek a jogozásban és ott megkapja az infót hova kell elhelyeznie a jogát. Tájékoztatás a szabályról! A jogok elhelyezése Balról,jobbra haladva sorban,amikor kiér akkor megfordul az elhelyezés visszafelé Jobbról balra,szépen sorban,így igazságos és nincs vita. Tilos össze vissza az elhelyezés. Az első jog a CMM Tudatos társadalom joga és azután mindenki másé sorban. Minden Inlernetest felkérek ezt az infót tudassa csapatával és motiválja hogy csatlakozzon és regisztráltassuk a TT közösségéhez,bármelyik szellemi műhelyhez ami neki szimpatikus. Inlernet utalvánnyal lehet a TT havi 2000Ft tagságit fizetni 20% kedvezménnyel.
  Jelezzétek felém hogy részt kívántok venni,privát üzenetben vagy a falon.
  TT-s tagok akik még nem vagytok az Inlernet tagjai akkor itt megtehetitek a regisztrációt: https://www.inlernet.com/hu/HU444830/index

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..


Notice: Trying to get property of non-object in /home/ttkozoss/public_html/wp-content/plugins/activity-reactions-for-buddypress/class/class.php on line 1082