Menü Bezárás

RÉKA-TT Végrehajtási Program – Javaslat

A RÉKA-TT Közösség és a Civil MultimMédia Televízió szervezete létrehozott egy működési szabály és keretrendszert, amely biztosítja a kommunikációt, társadalmi szintű információ áramlást, kereskedelem szervezést, széleskörű társadalmi összefogások, szakmai közösségek számára.

 Megfogalmazta a küldetését, értékrendjét, alapszabályait és egy végrehajtási program javaslatot.

 

RÉKA-TT Végrehajtási Program – Javaslat

 

 1. Javasoljuk egy társadalmi megegyezésen alapuló  Alkotmány megalkotását és életbe léptetését.

Törekvésünk – A pártrendszer végleges felszámolása választási rendszer teljes megújítása.  A Közhatalmi politikai rendszer bevezetése.

 1. Javasoljuk a Kárpát-medence, mint a magyarság őshazájának elismerését. 

Törekvésünk – a Kárpát haza területén zajló népességcsere program felszámolása.

 1. Javasoljuk a Trianoni békediktátum felülvizsgálatát.

Törekvésünk – Nemzetközi fórumokon és a köztudatban is érvényt szerezni a Magyar nemzetet ért sérelem feloldására, jóvátételére.

 1. Javasoljuk a törvényhozók felelősségre vonhatóságának visszaállítását.

Törekvésünk – az erkölcstelen törvényhozók azonosítása, felelősségre vonása.

 1. Határon túl élő magyarság helyzetének felülvizsgálata. A magyarság szétszakítása, elüldözése hazájából tervezett és több hullámban megvalósított program.

Törekvésünk – a hazáját elhagyni kényszerült magyarok visszatelepülésének segítse, az elszakított területen élők erkölcsi, politikai támogatása.

 1. Javasoljuk a MNB közhatalom ellenőrzése alá vonását, a független Magyar Forint kibocsátását.

Törekvésünk – köztudomásúvá tenni, hogy a jelenlegi bank és pénzrendszer az adósságcsapda eszköze.

 1. Javasoljuk a Nemzeti Vagyonleltár elkészítését, a Nemzeti Hivatal felállítását Magyarország erőforrásait kiárusították, teret engedve ezzel az idegen érdekeknek.

Törekvésünk – a magyar vagyon visszaszerzése, hogy annak hasznát a magyar társadalom élvezhesse.

 1. Javasoljuk a független, társadalom által választott bíróság megszervezését.

Törekvésünk – objektív igazságszolgáltatási rendszer kiépítése, a bírói felelősség visszaállítása.

 1. Javasoljuk a független magyar média megteremtését. A média, az emberi elme és tudat befolyásolásának legfőbb eszköze.

Törekvésünk – a magyar értékrenden és hitvalláson alapuló médiarendszer felépítése.

 1. Javasoljuk a szép-korúak méltóságának elismerését.

Törekvésünk – a szép-korúak megbecsülése, mely méltó helyére emeli életüket, eredményeiket, hagyatékukat.

 1. Javasoljuk az egészségügyi rendszer átszervezését.

Törekvésünk – egy megelőzésen alapuló, valódi test-lélek-szellem harmóniájára épülő, természetes gyógymódokat felhasználó gyógyító képzési és szolgáltatási rendszer felállítása.

 1. Javasoljuk a “Magyar Iskola” rendszer kiépítést.

Törekvésünk – Neveljük gyermekeinket magyarságra, hazaszeretetre, a magyar értékrend szellemében a személyiségük és tehetségük kiteljesítésével.

 1. Javasoljuk a népességgyarapodás ösztönzését, családnemesítési programok létrehozásával.

Törekvésünk – a gyermekáldás szentségének felemelése. Szülőotthonok kialakítása.

 1. Javasoljuk a földnyilvántartások felülvizsgálatát, a településekhez tartozó családi gazdaságok rendszerének visszaállítását.

Törekvésünk – a magyar földek a Szent Korona jogrendjébe vonása, és birtokba adása azoknak, akik rajta élnek.

 1. Javasoljuk a Magyarország környezetvédelmi felmérését.

Törekvésünk – környezetünk termőföldjeink regenerációjának hatékony elősegítése.

 1. Javasoljuk a magyar élelmiszerlánc kiépítését.

Törekvéseink – a hazai, tiszta alapanyagú, magyar élelmiszerek előállításának és kereskedelemének újbóli kiépítés.

 1. Javasoljuk A Magyar Kultúrát új megvilágításba helyezni.

Törekvésünk – a teljes kulturális hagyatékunk közkincsé tétele. Javasoljuk a MTA átvilágítását.

 1. Javasoljuk mind a 3200 település lakosságát megkérdezni, hogy mit szeretnének.

Törekvésünk – megvalósítani a boldog, együttműködő, szellemi úton járó embert, és a belőle felépülő szeretet alapú társadalmat.

Posted in Javaslatok, Tudástár

Kapcsolódó témák

14 Comments

  • admin
   admin

   Így van! Egyetértek. Azt gondolom a Közgyűlésre kell kialakítani a végleges tartalmat és ott elfogadni közösen. Vasárnap minden részletet megírok és a szakrális szakadároknak is válaszolunk Tiszta vizet kell öntenünk a pohárba.

 1. admin
  admin

  Kaptam:
  “Javaslatok a végrehajtási programhoz:

  1. Javasoljuk: Ismerjék el a magyarságnak, mint a Kárpát-medencét és Európát védelmező őshonos nemzetnek a történelmi jogát a Kárpát-medencére.

  14-16. Javaslat: Jogot tartunk a gazdasági önvédelemre, különösen az alapvető életszükségleteket biztosító területeken (melynek feltétele a föld, levegő, víz, lakás, ruházat, élelem stb. tulajdonlásának, illetve előállításának előjoga)

  19. Javasoljuk a magyar találmányok mielőbbi köztulajdonú hasznosítását, hogy általa biztosított lehessen a magyar életszínvonal általános emelése”

 2. Grande Szilvia
  Grande Szilvia

  Javaslom a TRIANONI BÉKEDIKTÁTUM TELJES ELTÖRLÉSÉT illetve Magyarország teljes adósságának eltörlését is alku nélkül. Indok: a hatalmas elcsatolt területekkel teljes mértékben megbénították és tönkretették mind az anyaországi mind a határokon túlra kényszerült lakosságot, az ország gazdasági, kulturális, ipari fejlődését meggátolták, térdre kényszerítettek egy egész nemzetet aminek még ma is isszuk a levét. A második világháború befejezéseként idegen politikai és gazdasági hatalom alá kényszerítették az országot vagyis megfosztották a szuverenitásától. Mindezekért az adósság eltörlését és kárpótlást is kérhetünk a kisemmiző államoktól. Mivel már 89 óta nem létezik az egységes Szovjetunió sem így már nem érvényesek a múltbéli szerződések sem.

  Valamint békés hatalomátvételt kezdeményezünk aminek fejében minden jelenlegi parlamenti képviselő lemond és elszámol a vagyonával a magyar nép javára. Elvégezzük a nyugdíjak felülvizsgálatát és felemeljük mind a nyugdíj alsó határát mind a létminimum összegét az európai szintre. Továbbá fizetés rendezés stb..

 3. Szkitahun
  Szkitahun

  Dr Halász József jogász matematikus nagyot alkotottt , érdemes alapul venni és azt elfogadni és elfogadtatni amit ő összeállitott.
  S bankrendszer is amig párhizamos berendezkedésben leszünk szontén ugyanaz van hogy a mi és ők…
  ezért kell hogy legyenek mitatelepüléseink, ahol mi vagyunk többségben, mi kezünoben az irányítás és vagy azonosul vrle a többi agy eltávozik a településről ahol mi vagyunk többségben!

 4. Szkitahun
  Szkitahun

  Jelenleg még hogy vannak magyarhoz ellenségesen voszonyulók, és nem a szentkorpna érték és szeélemiség és jogrendjéhez igazódók,, őket kérdezni adott településen hogy mit skarnak mit szeretnének,vszámunkra mi jót tereöne, velük egyezségre ugyan hogy jutunk? Amig a bizonyos nagy megtisztulás teljes mértékben be nem következik, addig csak párhuzamosan létező társadalmi berendezkedés bírhat működni jó rsetben.
  A szentkrona értékrendű szellemiségűek egymás szomszédaiként egyazon településeken külön a más szellemiségűektől tud jó eséllyel boldogulnki

 5. Szkitahun
  Szkitahun

  Ami a életvotelszerű letelepedész, letelepedettséget illet, erre is alkalmazni kéne azt az előfeltételt hogy
  a közösségünk lelkiségével,
  céljaival értékrendjével egyetértsen, illetve elfogadja magáénak elfogadja , magára nézve természetes legyen ami azért kivánatos, mert ellenlező esetben ugye külön foglalkoznunk kéne fegyelmezéssel meg közbiztonsági kérdésekkel ami a közösségen belüli a közösdéghez tartozó településeken ingatlanok9n való fesztelen nyugodt biztpnságérzetet teszi labilissá, azaz
  történetesen készülök hogy Aposhomokra költözök, apránként odahordanék az 7ngatlanpmra dolgokat hogy ne krlljen egyszerre sokaz költeni dzllitásta vásárlásra szb de kétvodamenetelvközt ha valaki illetéktelenül visz el dolgokat, értékez, akkpr ugye hogyan is jutok előrébb!
  Valahogy meg kell előzni, ki kell védrni ezt a helyuetet hogy ne lehyen a településen a közösségben olyan, akitől félteni kell valakit valamit!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..