Menü Bezárás

Felhasználási Feltételek

Összefoglalás

 • A Tudatos Társadalom (TT)  olyan platformot működtet, melynek tartalmát nagyrészt felhasználói szolgáltatják.
 • Te felelsz a belépési adataidért és az általad feltöltött tartalomért. Bármilyen illegális vagy káros tartalom feltöltése tilos.
 • A CMM ugyan időnként szűri a tagok által feltöltött tartalmakat, de a CMM nem vállal felelősséget a tagok által feltöltött tartalomért.
 • Beleegyezel, hogy tevékenység értesítést kapj a profiloddal kapcsolatban. A Beállításaidban bármikor beállíthatod, milyen értesítéseket szeretnél kapni.
 • A szabályok megszegése a tagság figyelmeztetés nélkül történő megszüntetését vagy felfüggesztését vonhatja maga után.
 • A CMM felelősségi köre szigorúan korlátozott.

1.   Hozzájárulás

A Weboldal használatával elfogadod a használati feltételeket (“Felhasználási Feltételek”). Amennyiben nem értesz egyet a Felhasználási Feltételekkel, kérjük, ne használd a Weboldalt.

Olvasd el és ismerd meg Adatvédelmi Nyilatkozatunkat és Magatartási Szabályzatunkat. Ezen Felhasználási Feltételek, az Adatvédelmi Nyilatkozattal és a Magatartási Szabályzattal kiegészítve alkotják a Te és a TT között létrejött teljes megállapodást (“Megállapodás”).

2.   Weboldal: felhasználás és hozzáférés

Helyes, pontos és valós információt kell megadnod, amely nem félrevezető, és amelyet bármely változás esetén azonnal frissítesz. Kijelented, hogy az általad megadott adatok harmadik fél jogait nem sértik.

3.   Tagság

Profilod létrehozásával hozzáférhetsz szolgáltatásainkhoz és a Weboldal tagjává válhatsz. Egy személy csak egyszer regisztrálhat, többszöri bejelentkezés még más néven sem engedélyezett. A tagság személyes a tag számára, azt harmadik félre átruházni illetve átadni tilos.

A CMM fenntartja a jogot a tagsági kérelem elutasítására. Tagsági viszonyod csak attól kezdve lép életbe, hogy a CMM-tól megkapod a visszaigazoló e-mailt.

4.   Megszüntetés és felfüggesztés

TT tagságodat bármikor megszüntetheted a Beállítások menüpontban.

Sem az általad, sem az általunk kezdeményezett megszüntetés nem jogosít kártérítésre.

A TT bármikor megszüntetheti vagy felfüggesztheti a tagságodat, amennyiben (nagy valószínűséggel) megszeged a Felhasználási Feltételeket. Ilyen megszüntetésre vagy felfüggesztésre előzetes figyelmeztetés nélkül kerülhet sor, de erről mindig tájékoztatunk utólag e-mailben. Ilyen megszüntetést vagy felfüggesztést követően nem regisztrálhatsz tagként illetve nem veheted szolgáltatásainkat igénybe egészen addig, míg nem tájékoztatunk felfüggesztésed feloldásáról.

Tudomásul veszed és elfogadod, hogy tagságod bármilyen okból történő megszűnése magában foglalja, hogy a Weboldalra feltöltött tartalmaidat – a CMM belátása szerint – (részben) törölheti.

5.   A tagok kötelezettségei

A Weboldalt kizárólag az ide vonatkozó jogszabályok betartásával szabad használni. Amennyiben a hatályos jogszabályok ezt nem engedélyezik számodra, nem használhatod a Weboldalt.

A Weboldalt semmilyen termék vagy szolgáltatás árusítására, valamint reklámanyagok terjesztésére nem használható a CMM  kifejezett engedélye nélkül .

A Weboldalt csak a Magatartási Szabályzat betartásával használhatod.

6.   A tagok által feltöltött tartalmak

A TT oldalain új arcokkal ismerkedhetsz meg, beszélgethetsz velük és fényképeket oszthatsz meg. Neked és nekünk is egyaránt fontos az online környezet biztonságosságának és barátságosságának megőrzése.

Te vagy a felelős minden olyan szövegért, képért és egyéb információért, amit a CMM-re feltöltesz .

Különösképpen:

 • Tilos sértő, obszcén vagy pornográf illetve bármely olyan tartalmat feltölteni, amely sértheti az emberi méltóságot.
 • Tilos a Weboldal többi látogatójának kárt okozni számítógépes vírusok illetve egyéb kártékony programok telepítésével.
 • Tilos bárminemű félrevezető, zaklató, fenyegető, rágalmazó vagy bántó tartalom feltöltése.
 • Tilos más tagokat zaklatni vagy saját politikai illetve vallási meggyőződésedre kényszeríteni. A nemzeti vagy vallási jelképek túlzott használata sem engedélyezett.
 • Tilos más személy nevében tevékenykedni, és kizárólag olyan tartalmat tölthetsz fel, ami valódi személyazonosságodhoz kapcsolódik.
 • Tilos mindennemű törvénytelen illetve olyan tartalom feltöltése, amelyek bűncselekmény elkövetésére ösztönözhetnek. Fegyvereket ábrázoló képek feltöltése nem engedélyezett.
 • Tilos olyan tartalom feltöltése, ami sérti mások szerzői jogait. Ez azt jelenti, hogy az ő kifejezett engedélye nélkül nem szabad mások anyagait vagy képeit lemásolni.

Notice: Trying to get property of non-object in /home/ttkozoss/public_html/wp-content/plugins/activity-reactions-for-buddypress/class/class.php on line 1082