Menü Bezárás

TT hírlevél. 2018.09.20

Huh!

Nagy örömet szereztetek!

Rengeteg válasz érkezett a legutolsó levelemre! Alig győzöm a visszaírni! Ilyen még nem is fordult elő!  Pedig, Dávid Gyula barátom jól megdorgált érte, hogy ne zsémbeskedjek. Micsoda dolog ez… 🙂

Mégis, az eddigi hallgatás megtört! Lehet ez a panaszkodás, dorgálós hangvétel a célra vezető, az inspiráló?  Akkor ezután már csak ilyeneket írok!

Na, jó! Csak vicceltem! 🙂

 

Jött minden féle válasz. Néhány biztató is, de jött önérzetes, magának kikérős, az én (JZ) hibáimat soroló, számon kérő, kritizáló stb… ha hiszed, ha nem, mindegyiknek örültem! Végre megszólaltatok.

Nagyon köszönöm, hogy őszinték voltatok és megtiszteltetek a bizalmatokkal, sőt az időt is rászántátok, hogy megírjátok a véleményeseteket!

Jó kezdet!

 

Akkor most üljünk rá erre a hullámra!

 

Kedves Barátaim!

Rengeteg ötlet, feladat vár megvalósításra és még te el sem mondtad a sajátod!

  • Elsőként a levéllel kapcsolatban! Ez után a leveleimet felrakom a TT közösségi oldalaira is bejegyzésként. Azt kérem mindenkitől, ha van véleménye, tegye meg nyilvánosan, hogy mások is láthassák! Tudjuk meg, mire gondolunk, ismerjük meg egymást! Kaptam hangüzenetet is! Tökéletes! Követhető, mert azt is ki tudjuk tenni az oldalra!

  • Új! A CMM Tv és CMM Falu Tv megjelent a TT zárt oldalain. Köszönet Kovács Zoltánnak és Muhel Ferencnek, akik áldozatos munkával megteremtették az alapjait a saját csatornánknak! De lépjünk tovább! Szükséges lenne egy saját TT Közösségi Tv. A technikai háttér rendben! Készítek egy oldalt, amit csak a közösség tagjai láthatnak, és ide bárki küldhet videót, saját felvételt, vagy olyan anyagot, amit a Facén, vagy a Youtubon letiltanak. (pornót ne küldjön senki! 🙂 ) Indítsuk el a TT Közösség saját csatornáját! A szerkesztéshez, kezeléshez még jöhet segítség! A kis videókat, amiket küldtök egyszerűen el lehet juttatni hozzánk, ha kell egy kis utómunkával még fel is turbózzuk! Javaslat, Vélemény? Írd meg a hozzászólásban, vagy hozzatok létre ehhez egy csoportot!

  • Óriási hiány, hogy nem tudjuk egymásról, hogy ki-ki. Vagyis a profilok zöme nincs még kitöltve! Ha valaki nem tudja, hogy kell, írja ki a falra, hogy segíthessünk! Töltésetek fel a profilképet is!

  • Kérlek, ha belépsz a TT oldalára, hagyjál valami nyomot, hogy itt jártál! Ahogy a Nagy Testvér ( Facebook) oldalán is teszed. Nyomj egy Like-t vagy szólj hozzá, vagy csak írj egy mondatot, hogy milyen jó, hogy süt a nap… (vagy esik az eső) Ugye menni fog?!

  • Gyula barátom szerint érthetetlen, hogy miért nem jelölünk barátokat. Ha már itt vagyunk (önkéntesen) a TT közösségben, miért nem automatikus mindenki számára, hogy a többieket jelölje, vagy elfogadja BARÁTNAK! Ezt a funkciót nem tudom és nem is akarom kikapcsolni. De, biztatlak, hogy barátkozz! Járj, elöl jó példával. 200 fő felett vagyunk és csak párunknak van száz feletti barát kapcsolata!

  • És most komolyabb dolgokról! több mint 200-an vagyunk! Mindenkinek kellett választani egy elsődleges szakműhelyt és lehet még 2 hobbit. Vagyis ez összesen 600 pozíció. A 31 csoportra vetítve, már többen is tekintélyes létszámnak kellene lenni. De még nincs így! Akkor kezdjük ezzel a viszonylag egyszerű feladattal. Töltsük fel a szakműhelyeket és kezdjük meg a szakmai munkánkat.

 

Minden szakműhely csoport zártan működik. Kérni kell a csatlakozást! Tehát keresd meg a csoportodat, amit vállaltál és esetleg még kettőt! Ezeket tüntesd fel az adatlapodon is! A kérelmeket a csoport adminok fogadják el. Az ő dolguk, hogy a csoportot érintő eseményekről csoportos e-mailt, vagy bejegyzést tegyenek közzé. Az adminokat kérem arra is, hogy a Civiltérben megtalálható szakműhely anyagokból emeljék be a csoportba a rájuk vonatkozót és indítsák el annak a vitáját.

Minden csoportoknak kell egy szakmai képviselőt választanii. Az ő feladata a szakműhely szervezeti struktúrájának kialakítása, felelős feladat vállalók keresése. Rendezvények kijelölése és a csoport érdekeinek a képviselete. Minden szakműhelyből várjuk a média felelősök jelentkezését is. A szakműhelyek mindegyikének lehet önálló műsora a CMM Tv-ben, de ezt a közösség kell, hogy szerkessze!

Ha a vízió rendben, céllá lehet formálni. A célokhoz feladatokat, programokat lehet kijelölni. Ezekhez pedig már konkrét forrásokat kell, lehet keresni, rendelni.

 

Most felsorolom a csoportokat és a jelenleg kinevezett adminokat! Kérem, ha valaki nem tudja vállalni ezt a szerepet jelezze, hogy módosíthassam.

Kérek, minden tagot és az adminokat is, hogy biztassák az ismerőseiket a profillapjuk kitöltésére, így láthatóvá válik, hogy kik melyik csoportokban tevékenykednek.

Tehát a szakműhelyek:

 

Köszönöm a figyelmed!

Juhász Zoltán

Posted in Hírlevelek archívum

Kapcsolódó témák

4 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..


Notice: Trying to get property of non-object in /home/ttkozoss/public_html/wp-content/plugins/activity-reactions-for-buddypress/class/class.php on line 1082