Menü Bezárás

Újdonság!!!! Mindenki boltos lehet12.02.

Kedves Barátaim!

 

Mától, minden felhasználónknak lehetősége van “boltot” nyitni!

 

Amikor ezt a levelet olvasod, már fel kell, hogy tűnjön, hogy a lap tetején megjelent egy fekete sáv néhány menüponttal.

Vidd a kurzort a bal sarokba a TT Közösségre és megjelenik a “Vezérlőpult” menü! Katt rá és ismerkedj a lehetőségeiddel!

Adatlap:  Ez már ismerős lehet. Ha nem töltötted ki korábban, most kérlek pótold! A “Saját adatlap”-ra kattintva a fedélzeti színeket is kedvedre állíthatod.

Hirdetések kezelése: Teheted, bár ezt a funkciót most szabom át, hogy valóban csak hirdetés lehessen.

Média: Tölts fel képeket a termékeidről a szolgáltatásodról.

Orders: Itt ellenőrizheted, hogy kaptál-e megrendelést!

Shop Settings:  Írj magadról a felső szöveg mezőben és az alsóban írj pár mondatot, mit szeretnél árusítani, vagy venni.

Termék:  Új hozzáadás megnyitásával létrehozhatod a kínálatod, vagy a leírhatod mit keresel.

FIGYELEM!!!

Itt döntheted el, hogy forintért, vagy ee-ért (majd lesz neve!) akarsz árusítani! Kérlek, figyelmesen olvasd el a következőket!

 

A szerkesztő oldal 2 fő részből áll. Középen a címet, a leírást árat és egyéb infókat adhatsz meg. A jobb oldalon lévősávban találod a kategóriákat. 

Termékkategóriát csak akkor jelölj be, ha forintért kínálsz!

Lejjebb tekerve a Címkék alatt (azt is dj hozzá! ezek a kereső szavak), találod a Keresek – ee piacok és a Kínálok – ee piacok! Ha a belső elszámolási egységünkben kínálsz, vagy keresel, akkor ezekből válassz!

Legalul tölts fel képeket, majd az oldalsáv tetején az Elküld megtekintésre gombbal elküldöd az adminnak.

 

 

Posted in Közösségi hírek

Kapcsolódó témák

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..


Notice: Trying to get property of non-object in /home/ttkozoss/public_html/wp-content/plugins/activity-reactions-for-buddypress/class/class.php on line 1082