Menü Bezárás

Utolsó márciusi hírlevél

Kedves Barátaim!

Már nagyjából kiürítettük a Fehér úti stúdiót. Még vasárnap egy nagytakarítás és hétfőn adom le a kulcsokat. Vasárnap 10 óra körül kezdünk és remélem 2-3 óra alatt végzünk. Kicsit vicces, de ez lesz az utolsó közösségi találkozónk a “központban”.

 

Sajnos a TT táskák értékesítésében nem sikerült eredményt elérnünk. Néhány tagunk egy-egy tucatot elvitt, de még van 6.000 db. 

 

Már néhányan kitöltötték a KHM adatlapot, de még sok üres. Ha belépsz az oldalra, keresd fel adatlap szerkesztés menüt és töltsd ki Te is, ha még eddig nem tetted meg. Gondolom ez a következő egy-két hétben elvégezhető. Akinek nem megy, kérjen segítséget.

 

Rakjuk tele a Facebookot TT oldalakkal

Hálás vagyok annak 9 társunknak, akik már létrehozták a saját oldalukat. Bár, külön levélben is biztattam többeket, hogy készítsék el legalább a megyeszékhely oldalait, sajnos még válaszra sem méltattak.

Amikre nagy szükség lenne: Eger, Nyíregyháza, Debrecen, Békéscsaba, Szeged, Kaposvár, Székesfehérvár, Veszprém, Zalaegerszeg, Szombathely, Győr, Tatabánya, Esztergom. Dél Buda, Észak Buda, Észak Pest.

Sajnos nincs tagunk Kecskeméten és Szolnokon.

Ezeknek az oldalaknak több célja is van. Egyrészt népszerűsíti a TT-t, a CMM-et, a Webáruházat. Másrészt gyűjteni lehet a helyi érdeklődőket és előkészíthetjük vele a személyes találkozókat. A tervezett Magyar Esték sorozathoz is fontos helyi népszerűsítési eszköz.

Az FB oldalak bevezetettsége után létrehozhatók az oldalhoz tartozó TT csoportok, ahol már a konkrét érdeklődőkkel lehet ismerkedni, találkozókat szervezni. Lórincz Évától érkezett érdekes javaslat az új tagok felvételével kapcsolatos eljárásról. Innét kérem Évát nyisson egy fórum témát a javaslatával és akinek van ezzel kapcsolatos véleménye az vegyen részt a beszélgetésben. Ez az ügy is messzebb mutat, mint aminek először látszik. A közösségek önszabályozása, önmeghatározásának folyamatát tanulhatjuk, gyakorolhatjuk.

Kp!

Az FB oldalakat létrehozók üzemeltetők munkáját elismerés (Kp jóváírás) illeti. Jó lenne, ha ennek mértekéről is a Ti javaslataitok alapján szerkeszthetnénk meg a szabályokat.

Ugyan ez a helyzet a szakműhely csoportok adminisztrátorainak a munkájával kapcsolatban is. Bár, kértem már többször, hogy a kijelölt adminok jelezzék, ha nem tudják vállalni a feladatot, nem kaptam választ, de a munka is csak egy szakműhelyben kezdődött el.

 

Találkozók

Nagy örömöm, hogy végre a 8-as törzs kitűzte az első törzsi találkozó időpontját és helyét. Mindenképp ott leszek és készítek felvételt is a találkozóról. Jó lehetőség lesz az érdeklődőket is elhívni és ismerkedni velük.

Lassan elkészül a Torda film első része. A premierhez a Youtube csatornát és a TT FB oldalait használjuk fel. Mindegyikhez  fizetett kampányt is indítunk. Remélhetőleg ez is nagyban fogja segíteni a TT ismertségét, a forgalom növekedését.

 

Ui.:

Kedves Barátaim!

Az idő fogy…

Az éghajlati változások hatásait már érzékelhetjük. A szárazság és elsivatagosodás eredményeként újabb népvándorlások fognak beindulni a még élhető helyek felé. Fogy az édesvíz készlet. A tengerszint emelkedés emberek millióinak az életterét veszi el már rövid távon is.

Magyarország egyre inkább célországgá válik a még élhető klímájával. Már van nemzetközi tapasztalat, példa arra, ha egy országot feltöltenek az új és szervezetten érkező honfoglalók, akkor hogyan lehet a helyieket falak mögé zárni. Lásd Palesztina.

Szóval, jó lenne, ha minél többen felébrednénk Csipkerózsika álmunkból….

Köszönöm a figyelmed

JZ

Posted in Hírlevelek archívum

Kapcsolódó témák

1 Comment

 1. “Az idő fogy…”

  Krisztus: “Idő pedig többet nem lészen.”

  Az idő fogságában most még falakkal vagyunk körül véve, és ez utolsó idők, a vaskor végét jelentik.
  A falak itt vannak, bennünk. Kivetülnek. Amit a külvilágban látunk. Palesztina jó példa. Feláldozták magukat akaratlanul, tudattalanul, csakhogy mi rálássunk, hogy mi a nem járható út. Különben mi oka lett volna?

  Járható út, nyitni a külvilágra, miután a bennünk éltetett korlátokon felülemelkedünk. Nem lennénk a Szeretet Nemzete, ha nem lennénk képesek megtenni. Nem úgy befogadóan, ahogy a római pápa gondolja, mert amíg ilyen a külvilág, igenis a kerítéssel kötelességünk megvédeni magunkat. Ez a fal pedig éppen Brüsszel kivetítése, miközben éppen onnét döngetik a legjobban.

  Itt, amiről szó van, “A hogyan?” kérdése, és ezt csak a Teremtő Isten Anya országa, Magyarország képes hozni a világnak. Ebben a felállásban, ahogy most van, velünk. Azért van 2- 3 részre szakadva az ország, mert éppen példát adnánk a világnak a megbékélésre. Ez a kulcsa a világbékének.

  Az elszigetelődés helyett nyitni kéne, bölcs belátással.

  Ezt meglépve, nemet mondva mindenre, ami elhatárol bennünket a világot éltető igaz szeretettől, már a kegyelmet gyakoroljuk. Nyitány az aranykorra. Amelyik nemzet követ bennünket, képessé válik a saját szülőföldjén az élhetőséget megteremteni. Ivóvíz fakad ott, ahol még nem, és termővé válik a föld ott is, ahol magasabb minőségű tudatállapotra szert téve az emberiség képessé válik a teremtésre. Mi adunk példát erkölcsiségből, hogyan válik a megvezetett ember, méltón Teremtő Emberré.

  Nem álom volt, hanem éber tudat, hogy láttam Afrikát e képben felvillanni.
  Képesek vagyunk oda vinni a segítséget, ahol kérik. Nemcsak az anyagiakon múlik, mert sokkal meggyőzőbb a lehetőség, mint gondolnánk. Tehetünk egy szívességet a magyar államnak is, aminek a megteremtéséhez a feltételeket biztosítja, és maradhat mindenki ott, ahová született.

  És mindenki jól jár, hosszútávon. Sorsdöntő.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..


Notice: Trying to get property of non-object in /home/ttkozoss/public_html/wp-content/plugins/activity-reactions-for-buddypress/class/class.php on line 1082