Menü Bezárás

Válaszút előtt – TT Országos találkozó

Válaszút előtt!

Az utóbbi hetekben több lelkes jelentkezővel bővült csapatunk. A RÉKA csapat hoz is jelentkeztek olyanok, akik arról nyilatkoztak, hogy elég volt és tegyünk már valamit.

Ezen inspirációk hatására elhatározásra jutottam:

2019. augusztus 03. 13:00-tól Országos találkozóra hívom a lelkesebb tagjainkat.

Helyszín:

Hotel Krisztina

Budapest, Veres Péter út 79, 1163

A találkozó zártkörű és ingyenes. Azonban nem csak a TT tagokat hívom, hanem mindazokat, akikben maradt még valami kurázsi.

Hívom a RÉKA csapat tagjait. Posta Imre is ott lesz.

A találkozó jellege ismerkedés bemutatkozás. A beszélgetés célja a stratégia és a taktikai megoldások keresése, elemzése. Elsősorban gyakorlati kérdésekkel fogunk foglalkozni. Természetesen akkor, ha lesznek ilyen beállítottságú résztvevők.

A korlátozott a hely kapacitás miatt kérem, aki szeretne jönni jelezze ezt a Válaszút Előtt csoportban.

 

Üdvözlettel

Juhász Zoltán

Posted in Közlemények

Kapcsolódó témák

10 Comments

  1. Katalin Kiss
    Katalin Kiss

    Feltöltöttem a Szent korona országáról készült dokumentumokat, amelyeket Fekete Attila tagtársunktól vettem át. Mivel válaszúthoz érkeztünk, jó tudni, hogy kit érdekel az, hogy az ősi magyar értékrenden alapuló országban éljünk. Szíve joga mindenkinek azt az utat választani, ami neki jobban megfelel – de felelősséggel tartozunk Istennek, a családunknak és az országnak a választásunkért.
    Hozzá lehet szólni a dokumentumokhoz itt is, vagy a Kommunikáció csoportban, vagy a feltöltés helyén.

    https://ttkozosseg.hu/docs/szent-korona-jogrend/

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..


Notice: Trying to get property of non-object in /home/ttkozoss/public_html/wp-content/plugins/activity-reactions-for-buddypress/class/class.php on line 1082