Menü Bezárás

Változások 11.04.

Kedves barátaim!

Köszönhetően az általatok megfogalmazott észrevételeknek, több fejlesztést, változtatást is végrehajtottunk, vagy megkezdtük annak elvégzését!

  • A vásártérben keveredést okozott a KEL és az Áruház elkülönítése, láthatásági megkülönböztetése. Ezért a KEL rendszerét átköltöztetjük a közösségi oldalakra, hisz ez alapvetően zárt oldal.

A Vásártérben maradó szolgáltatások viszont nyilvánosak. Ennek következménye, hogy a főmenüben is helyet cserélt a két oldal, hisz a külső látogatónak úgy praktikus, ha nyilvános oldalak egy csoportban vannak.

  • A nyitó oldalakra helyeztünk ki közvetlen elérést biztosító gombokat! Várom a véleményeteket, hogy használhatóbb lett-e így.
  • Közösségi oldal be/kilépését is feltettem a kezdőképre.
  • Érdemes nézegetni az oldalsávot. A bejegyzések rovat lehetőséget ad cikkekre, általános információk közlésére (mint ez a cikk is).
  • Készül a TT Törzsi rendszere. Szintén az oldalsávból érhető el! A fejlesztés folyamatos, hisz rengeteg mezőt kell létre hozni, de már van példa út: 5. Törzs aztán válaszd a 6. Nemzetséget, mehetsz tovább Békéscsabára, onnét az első családhoz a Mátyás Király Nagycsaládhoz. Családfő: Komáromi Olga. Kérlek nézd végig, s ha nem érthető, vagy jobbító észrevételed van írd meg!
  • Létrejött ez első aktív kapcsolat egy már létező élő közösséggel. Az Élet-iskola, Szombathelyi Tibor által elindított közösség. Jövő szombaton, 11-én közös napot tarunk náluk, amit filmforgatással is tetézünk….  ha van kedved, lehetőséged, gyere el te is. Szervezünk teleautókat is.

 

Köszönöm a figyelmed

Juhász Zoltán

Posted in Közösségi hírek

Kapcsolódó témák

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..


Notice: Trying to get property of non-object in /home/ttkozoss/public_html/wp-content/plugins/activity-reactions-for-buddypress/class/class.php on line 1082